Marian A
176 aprobate

marian123@gmail.com
82.76.89.16

 

 

Nu vrea sa ne enerveze, dar a reusit de minune.
Crede ca am fost cu totii studenti repetenti sau ca am trait pe alta planeta.

Chiar asa? Nicio fraza fara o minciuna? E prea mult.
Nu cunoaste sociologie; se stie ca compozitia optima este de 95% adevar si numai 5% minciuna.

Nu am timp acum sa demantelez fiecare idiotenie cu care ne gratuleaza.
Nici nu stiu daca individul merita sa i se acorde vreo atentie.
E posibil ca multe neadevaruri sa le fi preluat si el, din fuga, de la haita de excroci cu care s-a inconjurat. Are o pregatire prea ingusta ca sa-si permita sa faca aprecieri de valoare asupra atitor domenii peste care si-a intins tentaculele caracatita mafiei.

Se lauda cu:

– 2600 de legi , toate antiromanesti, care au pus Romania pe butuci!
– dezinflatia lui a crescut preturile in ritm constant
– relansare economica bazata pe vinzarea de active ,paduri, terenuri. Cam tot ce a putut si el vinde ca doar n-a fost singurul.
– A marit PIB-ul cu 7.6 miliarde; habar nu are ce semnificatie are zisul PIB – gogorita pur contabila menita sa ascunda dezastrul pentru neavizati. E la fel ca cifra de afaceri – nu spune nimic daca n-ai profit.
– Numarul somerilor a scazut de la zero in 1989 la 6% in 2004. Adica scadere negativa; dece sa existe numai crestere negativa?
– Cu salariul minim net nu poti plati nici chiria la o garsoniera.
– Cu pensia fixata de el nu poti nici macar sa te ingropi.
– Exporturile au atins valor cosmice – cu precadere de lemn, fier vechi. si creere tinere.
– Agricultura insa da, sustine Europa dar nu asigura hrana romanilor
– Trezoreria s-a trezit cu un surplus de un miliard cu care a fost acoperit deficitul creat de firmele care capuseaza Romania si sustinuta cu hotarire si de guvernarea Nastase
– Agentiile internationale de rating au hotarit tot atunci ca este OK pentru „investitorii strategici” sa vina in Romania ca inca se mai gasea ceva de furat.
– „”Utilizarea a 110% din fondurile de preaderare „”.Da, asta-i corecta; vedem sursa financiara care a stat la baza ridicatii multor vile si blocuri (fara termopane, evident)
– Impozitul pe venitul global; exceptie fac multinationalele care nu realizeaza niciun venit, n’asa?
– Mediul economic privat s-a dezvoltat asa de mult ca romanii sint investitorii principali in Austria si aiurea.
– „Niciodatà pâna atunci nu s-au construit in România mai multe case” ; A vrut sa spuna vile facute de jmecherii care au jefuit economia nationala si de imensa multime de alogeni naturalizati; Zecile de mii de romani, alungati in strada de cinica lege 10, pe care PSD-ul a aparat-o cu sfintenie, au trebuit sa se expatrieze fiindca de casele facute de Nastase nici nu te poti apropia.
– „”A fost perioada cu cei mai multi absolventi de invâtâmânt superior”” Asta cam asa este. Nastase poate concura cu Ford in ceea ce priveste productia pe banda rulanta. A uitat, modest fiind, de miile de doctotate atit de apreciate astazi.
– „”Debirocratizarea. Este vorba despre ordonanta privind procedura aprobarii tacite, care prevedea ca orice cerere administrativa care nu primeste râspuns din partea autoritatilor in termenul legal de 30 de zile, se considera adoptata.”” Ce gluma sinistra; nu vreau sa dezvolt fiindca as fi subiectiv. Se fac doi ani de cind am cerut ceva care mi se cuvine legal si nu am primit niciun raspuns. Da, s-a aprobat tacit dar tot nu am primit nimic !
Cit despre „debirocratizare” asta inseamna dublarea numarului de bugetari neproductivi fata de momentul ’89!
–„” Succesul economic intern s-a transmis si in relatile externe. Astfel, s-a reusit finalizarea primului acord stand by cu FMI dupa 1990, in anul 2003 (ultimul find realizat in 1978). „”
„Relatia cu FMI a fost pentru prima dată pusã pe baze normale”
Asta e nebun sau e numai prost ? Nici nu are rost sa mai comentez fraza.

–„”A fost plätită datoria catre Suedia cu doar 120 milioane de dolari – Acordul româno-suedez prin care se prevedea achitarea, pâna al sfârsitul anului 2002, a sumei de 120 milioane dolari, esalonat, in 4 rate, in contul ,,datoriei suedeze””
Mai este si tradator. De ce nu a platit-o Ceausescu?. Se stie ce scrupulos a fost in platirea datoriilor externe. Si de ce n-au indraznit suedezii s-o ceara de la Ceausescu?
–„” Fară rezolvarea „datoriei suedeze”, nu am fi putut încheia un acord cu FMI (eram in constituenta cu Suedia) si nici sã rezolvam chestiunea vizelor (Suedia avea presedintia UE).””
A, inteleg, vizele cu Suedia merita orice efort financiar; mai ales ca platesc prostii aia care nu vor merge niciodata in Suedia
– 40 de microbuze fabricate la ARO Cimpulung; Eu daca m-as apuca sa mint m-as aventura numai pe terenul pe care-l stapinesc; cred ca l-a mintit si pe el cineva. Presupun ca s-au importat 40 de microbuze si s-au rebrenduit ca sa fie exonerati de impozite. Cineva cu minime cunostiinte tehnice stie ce industrie orizontala trebuie sa ai in spate ca sa faci asa ceva. Cine a proiectat acele microbuze? Cine a facut matritele, SDV-urile, liniile de productie pentru numai 40 de bucati? Cine a facut electronica, scaunele, geamurile etc? Mai exista uzina ARO? Este un delir.

Nu mai comentez si restul dar astept, cu interes, sa fiu contrazis
Mi-ar placea sa ma fi inselat.