maria dakhel
31 aprobate

mariadakhel@gmail.com
178.138.35.125

 

Masonii romani sunt cei mai mari papagali. Fac sluj stapanilor de din afara tarii si pretind ca pentru popor o fac.

Dar de unire in cuget si simtiri ai auzit vreodata, dle Nicu? Fara Ego-ul de ” eu sunt mai destept decat tine si am grade in masonerie”. Masonii romani sunt cei mai mari papagali. Fac sluj stapanilor de din afara tarii si pretind ca pentru popor o fac. Eu prefer sa stau dreapta, cu coloana vertebrala in pozitia fireasca. A omului, nu a cainelui sau hienei.
Atunci se intampla minunile si buturugile mici rastoarna carul mare. Dl Coja e un idealist. Ca mine. Daca nu ar fi scepticii si tradatorii, mult prea multi pentru o tara ca a noastra, schimbarea in constiinta acestui popor s-ar fi produs de mult timp. Poporul trebuie educat sa-si asume tara. Degeaba din cand in cand tot poporul isi arunca sacii in spinarea unui singur om, dupa care se urca in căruța cu prosti si asteapta sa fie trasi in sus.
Cine a momit poporul la bani si circ a stiut cat de greu le va fi deschizatorilor de drumuri troienite sa mai schimbe mentalitati. Stii cum este cu pescuitul si invatatul omului sa pescuiasca singur, nu? Omul liber gandeste cu capul lui. Si face alegeri corecte. Nu asteapta sa gandeasca altii pentru el. Omul liber nu e oaie.
Nu va suparati, dle Coja, dar aveti o parte de vina in aceasta situatie de nebunie si haos. Ca si dl Florin Colceag. Prea multa lauda strica. Poporul a inceput sa se creada ales si nobil si crede ca i se cuvine sa fie mereu sacrificati altii. Ca sa-i fie lui bine. Iar acum au inceput sa-si sacrifice si urmasii. Cand nu faci nimic in clipa prezenta, urmasii vor deconta greselile parintilor.
Un popor needucat va milogi vesnic la Cer. Si Cerul s-o fi saturat sa moaie posmagi.