Nu va mai fi democrație dacă Trump este îndepărtat în mod „democratic”!

2020-12-05T20:00:23+02:005 decembrie 2020|Doctrină naţionalistă|

Lovitură de stat împotriva lui Trump:

Noua Ordine Mondială vine ca un tăvălug

Lovitură de stat împotriva lui Trump: Noua Ordine Mondială vine ca un tăvălug  Foto: People.com
Ceea ce se întâmplă în acest moment în Statele Unite este o lovitură de stat care urmărește răsturnarea președintelui Donald Trump. Un editorial de Guy Millière în Dreuz pe care Adrian Pătrușcă l-a tradus pentru cititorii Evenimenului Zilei, publicat în parteneriat și pentru cititorii ActiveNews.
Expresia „lovitură de stat” este pe deplin justificată: ea desemnează cucerirea puterii prin mijloace nedemocratice.
Această lovitură de stat nu se bazează doar pe cea mai mare fraudă electorală din vremurile moderne, ci și pe complicitatea activă a marii prese americane și occidentale, pe complicitatea rețelelor sociale și cea foarte activă a numeroși miliardari acționând la scară planetară.
Scopul nu este doar de a termina cu Donald Trump și de a-l înlocui cu o clică de extremă stânga, pitită în spatele senilului și foarte coruptului Joe Biden, ci de a termina și cu democrația în Statele Unite (dacă o fraudă atât de masivă este validată și nu este sancționată de justiție, fraude și mai mari sunt de așteptat să se producă) și de a promova o nouă ordine planetară foarte diferită, care a fost definită în anumite cercuri, precum Forumul de la Davos.
În aceste cercuri, se vorbește de luni bune că scopul este „marea resetare”: o înlocuire graduală a guvernelor printr-o „guvernare mondială” acționând în coordonare cu instanțe supranaționale precum Organizația Națiunilor Unite.
Companiile foarte mari vor gestiona economia în sinergie cu această „guvernare”. Aceasta ar defini „obiectivele majore” care vor trebui respectate în mod imperativ, cum ar fi lupta împotriva „schimbării climatice”.
Vor fi instituite mijloace de supraveghere generalizată în numele „protejării sănătății publice”, iar acestea vor deveni omniprezente.
Vor fi promovate valori precum „incluziunea”, „accesul la bunurile esențiale”, promovarea unei lumi „multilaterale”, a unui „capitalism al acționarilor”.
În cadrul acestui simulacru de capitalism, toate deciziile luate de companii vor fi ghidate de impactul global pe care aceste decizii îl vor avea, iar impactul global va fi definit de „guvernarea mondială”.
Pe lângă toate acestea, deși nu se spune explicit, există o tendință clară de a aboli suveranitatea țărilor lumii și de a înlocui libertatea alegerii democratice cu un guvern mondial desemnat nedemocratic, dirijat de niște elite autoproclamate.
La fel de clar există și un proiect de instituire a reglementărilor globale și de trecere la o economie globală administrată la vârf de respectivele elite.
Există și o voință de a înrobi ființele umane și de a aboli posibilitatea fiecăruia de a fi liber și responsabil de propria viață.
„Obiectivele majore” și „valorile” promovate constituind un adevăr oficial, curând nesupunerea va deveni imposibilă.
Dacă observați asemănări între ordinea planetară propusă și Big Brother descris de George Orwell în 1984, nu vă înșelați.
Uniunea Europeană avansează deja în direcția acestei ordini planetare: popoarele europene sunt pe cale să își piardă suveranitatea, libertatea de alegere democratică, libertatea de inițiativă economică, posibilitatea de a fi responsabil de propria viață și de a refuza adevărul oficial.
Sub Barack Obama, Statele Unite urmau calea Uniunii Europene.
Donald Trump a fost adus la putere de refuzul poporului american de a continua pe acest drum.
El a devenit instantaneu inamicul absolut, iar angrenajele loviturii de stat s-au pus în mișcare.
Frauda electorală este imensă, mai mare decât am descris-o în ultimele articole. Voi reveni cu detalii.
Presa mainstream americană participă activ la fraudă, o mare parte din presa occidentală și rețelele sociale de asemenea.
Într-o răsturnare a faptelor demnă de discipolii lui Lenin, autorii loviturii de stat îl acuză acum pe Donald Trump că încearcă să dea o lovitură de stat.
Barack Obama spune surâzător pe un canal american de televiziune că, dacă va fi nevoie, armata americană îl va îndepărta pe Donald Trump: cuvinte identice cu cele citite de senilul și foarte coruptul Joe Biden pe teleprompter acum câteva săptămâni.
Grație miliardarilor care acționează la scară planetară, banii împotriva lui Trump curg în valuri.
Extrema stângă americană este folosită pentru a distruge granițele, a dizolva poporul american sub un val de imigranți, a distruge micile întreprinderi independente prin închidere în numele COVID.
Extrema stângă americană mai este folosită și la suprimarea libertății cuvântului, iar Primul Amendament este din ce în ce mai amenințat.
În spatele senilului și foarte coruptului Joe Biden și a extremei stângi americane, au fost încheiate înțelegeri la scară planetară cu tipii de la Davos, cu liderii UE și ai Chinei.
Donald Trump era ultimul obstacol.
Dacă el cade, noua ordine planetară se va instala într-un ritm accelerat, iar lumea occidentală va aluneca spre amurg, o anestezie forțată și o eutanasie lentă.
P.S. Știind că Stânga îi acuză pe toți cei care o incomodează de complotism, voi zice, pe de o parte, că sunt foarte atașat de dreptul natural al ființelor umane, sunr foarte atașat de democrație în cadrul ei natural, de libertatea de a vorbi, de a gândi, de a alege, de a face afaceri, și sunt foarte atașat de fapte.
Inițiatorii Marii Resetări nu își ascund câtuși de puțin planurile, iar elementele disponibile care arată că o lovitură de stat este în desfășurare sunt zdrobitoare.
Dacă mai mulți jurnaliști și-ar aminti că meseria lor este de a informa și nu de a dezinforma, situația ar fi mai puțin gravă.

Un comentariu

  1. jan 5 decembrie 2020 la 10:59 pm - Raspunde

    pana si avocatii lui Trump l-au tradat, il tradeaza si judecatorii….Lin wood a cotizat la democrati ani de zile…ori va decalra lege martiala ori v apleca cu suturi in fund, democratia americana s-a sfarsit in mainile bancherilor comunisti. ori razvoi civil, ori si razboi civil si razboi cu china…cam pe aici se discuta despre viitorul americii, suntem mereu perdanti in aliante, nu avem coaie sa fim suverani, am putea sa fim suverani daca am fi uniti, asta inseamna fara straini si alogeni in tara, fara afacerile mafiei militaro religioase a miliardarilor care il asteapta pe mesia.
    nu partidele sunproblema ci modul de distributie a puterii spre cei cu bani in loc de cei cu curati la suflet

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top