Sorin
964 aprobate

george-turle@t-online.de
93.229.28.29
Romania se gaseste in spatiul european si chiar mai specific, in spatiul Uniunii Europene, alaturi de tari precum Polonia, Germania, Italia, Franta, Spania. De asemenea, se gaseste in spatiul Euroatlantic, adica si in spatiu american sau pro-american. Prin urmare, cei pro cele doua se afla in Romania in locatia corecta, asa cum se afla in locatia corecta in orice tara din aceste spatii. iar invitia adresata lor de a emigra colo si dincolo e pur si simplu tupeu de stadion. Pur si simplu nu e cazul, ei se gasesc deja acolo, mutarea fizica dintr-un loc intr-altul al acestui spatiu tine doar de libertatea de miscare si organizarea personala a vietii proprii.
Dimpotriva, cei carora le put cele doua, se gasesc in locatia gresita si daca e ceva, taman ei pot fi invitati „sa isi ia catrafusele” si sa emigreze la Moscova, chiar cu capul sub patrafirul lui Putin. Cam atat e de simplu.Ce e de-a dreptul ridicol de comic, de asemenea, e alt aspect: pe acest site posteaza cam 10-12 persoane cu o oarecare regularitate. Mai sunt vreo 4-5 care posteaza ocazional. Probabil mai exista un numar egal (pina in 20) de cititori care nu posteaza deloc, dar viziteaza blogul. Dar sa zicem ca asupra acestui numar, precum si a parerilor lor, se poate doar specula. Din cei care posteaza in mod frecvent, cam jumate sunt cu idei gen autorul textului din capul paginii. Iar acesti 5-6 insi chiar isi inchipuie ca idelle lor corespund cu cele ale romanilor.
Dragilor, la un referndum de incredere UE-NATO nici 15% n-ar vota impotriva lor si asta daca s-ar strange cu mare efort toti auristii, sosocarii, nostalgicii ceausisti si iliisti. Cel mult un anumit procent si-ar putea dori anumite reforme adoptate oin cadrul organizarii uniunii.
Cand acesti oameni dau fata cu rezultatele realitatii, invoca conspriratii de tip psihopupu, „fraude electorale” sau manarii in sondaje.

*

Nota redacției – Să nu uităm că guvernanții noștri s-au ferit să organizeze un referendum pe tema intrării noastre în Uniunea Europeană, așa cum prevăd legile UE