ghita
0 aprobate
ghti@hif.ils
185.14.97.145

alianta pocaitilor si a famiililor pocaite, penticostale abereaza la greu ca de obicei, sarutand icoana roz a paradei ghei din America.

Nu exista nici un pericol rusesc, este doar o himera, o spumegare a cafelei negre prin intermediul mass-media istericala. Singurul pericol real este decimarea planetara a populatiei prin injectii si prin ,,furtuni magnetice,, ale tehnologiilor americane de tip ,,HAARP,,

Injectia contine grafen, un material dur care conduce curentul electric, si care intra in contact cu radiatia magnetica, cu Wifi-ul, si care produce decesul, taierea vaselor de sange, tromboza venoasa si AVC-ul. Milioane de oameni vor muri dupa ce isi pun americanii tehnologia in functiune, dar si chinezii.

Rusii nu au nici un interes sa atace pe nimeni, ca sa isi puna singuri sanctiuni internationale, blocarea bancilor si a afacerilor internationale de petrol si gaze. Putin nu e nebun, cum vrea acest autor pocait, penticostal sa il arate.

*
Nota redacției – Nu pricep despre ce este vorba. Pricep doar că dacă autorul are dreptte, situația este albastră rău. Spre mov…