MDC
7 aprobate

dumitruscorpion@gmail.com
5.14.133.154

 

 

Sa afirmi azi ca Tesla nu putea intelege teoria relativitatii pentru ca nu avea suficienta „cuprindere culturala ” (imi place termenul,felicitari !) sau ca nu avea studii superioare finalizate mi se pare o gluma foarte reusita, din acelea de tipul umor absurd…
Nici Eminescu nu avea o situatie scolara clara, se pare ca nu luase (pentru ca nu daduse) Bacalaureatul,fiind ocupat cu lucruri mai serioase,de genul sa citeasca filosofie sau sa calce pe potecile batatorite de Apollo si Orfeu din jurul Blajului…
Asta i-a asigurat privilegiul de a nu fi acceptat ca student „plin” la Universitate si de a avea LIBERTATEA sa audieze ce cursuri pofteste si TIMPUL sa citeasca ce-i place.
Dar mai cu seama i-a hotarit intregul destin,ferindu-l in mod mecanic sa fie absorbit in sistem si conferindu-i slujbe „marunte”, dar in realitate esentiale , acelea de bibliotecar si jurnalist.Din aceste umile pozitii a facut pt romani mai mult decit ar fi putut face ca profesor sau politician.El singur a fost echivalentul unei armate de 40.000 de moldoveni codreni sub Stefan.Poate chiar mai mult.
Tesla a fost fondatorul secolului XX,ceea ce deja se vede si se recunoaste,si al sec. XXI, ceea ce vom vedea si recunoaste in urmatorii ani : A inventat Antigravitatia si Teleportarea, Dronele (tele-ghidajul), a descoperit fisiunea nucleara, vindecarea prin vibratii mecanice, raza mortii capabila sa sectioneze o planeta in doua,scutul anti-proiectil(racheta)–cel real,cupola cu grosimea de citiva atomi,impenetrabila de catre obiecte mecanice….Si dv. imi spuneti ca nu avea ” cuprindere culturala” sau studii superioare….Pai ce vreti mai superior de atit…? Cu receptoarele construite de el intercepteaza emisii radio de pe Marte,de natura artificiala,semnale repetitive. Asta cu vreo 70 de ani inainte de SETI. Ce vreti mai mult de atit…?
As intelege astfel de afirmatii si de atitudine daca ar fi fost facute acum vrei 30 de ani,cind pentru majoritatea numele Tesla era numele unui magnetofon.
Dar acum,cu atita informatie disponibila…
Stiu si inteleg perfect ca adevarul poate suna caraghios pt unii,de fapt pt multi…Inca in epoca jurnalistii americani incepusera sa-i construiasca lui Tesla faima de „savant nebun”. Ce-i drept ca suna destul de nebuneste sa afirmi ca detii o raza capabila sa taie pamintul in doua.Dar asta o afirma unul care inventase si construise prima hidrocentrala din lume (la cascada Niagara), care inventase curentul alternativ,care-cind isi pornea bobinele de milioane de Volti–aprindea becurile la toate satele din jur.Unul care putea provoca fulgere de 50 m.Asa ca reporterii rideau doar cu jumatate de gura.Americanii nu erau inca spalati pe creier ca acum,inca gindeau cu creierele lor.
Pt. mai multe informatii despre Tesla va recomand o biografie excelenta aparuta prin anul 2.000, scrisa de un roman.Titlul e ceva de genul ” Tesla,Zeul roman…” Merita citita.
Tesla inca n-a apucat sa fie distrus prin metoda Potemkin (metoda „satelor de carton” ). Asa cum s-a reusit aproape distrugerea folklorului romanesc (costume populare falsificate in proportie de 50-99%, dansuri si coregrafie puternic alterate, unele de domeniu absurdului,dincolo chiar de ridicol,textele cintecelor alterate la greu,iar ce nu credeam vreodata ca vor indrazni– pina si liniile melodice au inceput sa le falsifice…!).
Profetii mincinosi cu limbi bifurcate ,imbracati in lina alba si mutre angelice de patrioti, specializati in arta discursului dialectic,bintuie ecranele si salile de conferinte.Misiunea lor: sa le suceasca mintile oamenilor destepti si instruiti care nu pot intra in sfera de influenta a pipitzelor buzate TV sau a „expertilor” de tot felul ,si care mai au o bruma de gindire proprie si de logica.Fac asta reusind sa para simpatici si infocati patrioti.Nu dau nume pt as obtine exact efectul invers.Va trebui ca fiecare sa-i descopere.Despre soiul asta de vipere,Iisus spunea:”Ii veti cunoaste dupa faptele lor…”. Nu se culeg struguri din spini,nici smochine din maracini.
Opozitia controlata e o inventie straveche a Cabalei experimentata in Roma antica si apoi aplicata cu succes rasunator in Revolutia Bolsevica din Rusia,cind patriotii Rusi (Albii) au cazut ca mustele in capcana pregatita din timp pt ei. TRUST THE PLAN !
PATRIOTII nostri de carton au atins culmea perfectiunii in arta manipularii.Unii sint de-a dreptul sublimi.Tehnica e uluitor de simpla: Spun adevarul in proportie de aproape 99%. Dar nu fac nimic concret,esential.Doar ii blocheaza pe cei care ar vrea si ar putea sa faca.Dar mai presus de toate au mare grija ca nici o idee cu adevarat logica si utila in ce priveste metodele de lupta,sa nu emearga cumva…
Tehnica si-a demonstrat eficienta cu brio : 30 de ani o intrega armata de patrioti a fost tinuta intr-un shah perpetuu de un singur om: Vadim.
Acum avem o intreaga armata de astfel de mici vadimi,caci nici unul (poate doar cu o singura exceptie) nu se ridica nici macar pina la glezna lui Vadim ca si talent.Sa nu fiu inteles gresit: eu cred ca Vadim a fost un om sincer,de mare capacitate intelectuala/neuronala,dar care este ,din pacate, un rar exemplu de arta a manipularii,facuta de veritabili profesionisti.
Tehnicile de manipulare sint multe si variate si un veritabil Partid National ar trebui logic sa inceapa cu un program de educare/informare a oamenilor,patriotilor, cu privire la aceste tehnici si cum pot fi evitate.
Traim in plin razboi informational, care e de 1.000 de ori mai perfid si mai greu de purtat. Epoca razboaielor DREPTE, cavaleresti,fair-play ,s-a incheiat demult.Acum un SINGUR cuvint e mai puternic decit zece divizii de tancuri ,flote sau escadrile intregi. Un singur cuvint – VIRUS– a pus pe tusa o planeta.A arestat simultan 7 miliarde de oameni sau 8, citi om fi…Ceea ce n-ar fi reusit toate armatele si politia din lume.
V-ati intrebat de ce se mai fac inca injectiile cu acul, cind de zeci de ani exista o metoda mult mai simpla,mai putin invaziva si complet nedureroasa: injectarea sub/prin piele a serului,sub forma unor mini-jeturi sub presiune.Ca in Star Treck.
Raspunsul e simplu: acul,firavul ac nu e un dispozitiv medical.E cea mai temuta arma psihotronica.Nu e nevoie de o sabie sau de un tun ca sa inspaiminti un copil.Ci de un micut ac.Prin acest micut ac imaginea halatului alb,cuvintul doctor,virus,boala,epidemie etc.,vor patrunde in creier acolo unde trebuie: in centrul fricii. Asa ca acest centru va putea fi activat,la intensitatea dorita,de la distanta,oricind doreste constructorul acestei tehnici.Este MK(Mind Kontrol) aplicat in masa.
Masele vor face ce le dictezi tu,pentru ca le-ai pus pe panik-mode.Vor asculta ca niste catelusi cuminti ce dau din coada.
Cu frica poti inspaiminta masele neinstruite si needucate ce functioneaza preponderent prin corpul emotional.Dar cum faci cu intelectualii ,cu cei care nu pot fi pacaliti cu minciuni ieftine de genul nu mai sint locuri in cimitire…
Cu ei trebuie folosite alte smecherii.Ceva mai credibile.Tot minciuni,dar ambalate frumos in hirtie filigranata, fie ca poarta pe ea portrete de presedinti, stampile,titluri de universitati, nume pompoase ca „cercetare stiintifica” , „studiu stiintific” sau alte cele.
La numele si conceptul de VIRUS s-a lucrat timp de 100 de ani.A iesit o adevarata opera de arta.Fratele lui geaman este alt cuvint si concept, VACCIN -ul, si el ales cu multa grija.Au fost modificate sensurile unor cuvinte,s-au redefinit notiuni ,au fost re-scrise definitii.Au fost numite „metode stiintifice” niste proceduri fara nici o noima sau urma de logica macar,cum ar fi de ex. procedura de SEPARARE a virusului, o sarlatanie de la cap la coada.
Doar asa a fost posibil ca o zeama de oua clocite,rinichi de maimutza si embrioni umani lasati sa ajunga la putrefactie,care apoi e strecurata, filtrata si amestecata cu alte otravuri gen Thimerosal (Mercur), Formaldehida, Benzen, saruri de Aluminiu etc,toate recunoscute ca fiind neuro-toxice,…sa ajunga deci aceasta zeama sa fie numita medicament si sa fie injectata in bratele a milioane de copii,incepind de la o ora dupa nastere si pina la 18 ani ( 20 de vaccinuri aprox.,in functie de tara) iar virtual toata viata ,daca omul crede vrajeala lor.
Caci asta e ,atit Vaccinul,cit si Virusul pt care se face,o vrajeala de doi bani ,fara pic de fundament stiintific,de logica,de dovezi,probe,argumente.Propaganda si nu logica,politica si nu cercetare.
Razboiul informational e pervers pt ca cel care ataca nu are nevoie de dovezi.El doar arunca o simpla vorba: o minciuna,o calomnie,o dezinformare oarecare.Vorba ceea- Un nebun arunca o piatra in apa si zece intelepti nu pot s-o scoata.Mi-aduc aminte de scena in care V.Vosganian aducea argumente despre fapte petrecute in India in timpul vaccinarii,cum ticmai aia vaccinati se imbolnaveau sau ceva de genul…Iar Popindau-Sef al Romaniei,Expert in toate cele,ii raspunde cu o replica demna de Oscar: ” Dar nuu e adeevaraaat…!”.Cred ca s-a antrenat serios ca sa-i iasa asa ceva.
Nimic nu e hazard aici,totul e pura stiinta,ei stiu precis cui se adreseaza ,ce si cum sa zica.Va mirati ca retorica,naratiunea plandemica TV era plina de non sensuri si de fracturi logice la tot pasul ? Daca va mirati insamna ca nu era pt voi,nu faceati parte din publicul tinta.Erati acea minoritate de 10% care putea sa vada lipsa de logica.
Ceilalti 90% nu s-u mirat deloc cind li s-a ordonat sa se auto-sufoce (cind exact in bolile respiratorii este esentiala o buna oxigenare si ventilatie..). Exact in caz de boala ,cind sist. imunitar trebuie sa lucreze la max.,tu ii tai ratia de oxigen…
Virusul trece prin porii mastii ca tzintzarul prin plasa de fotbal sau ca mustele prin gard.Nefiind ermetica,oricum jumatate de aer trece pe LINGA masca.
Asta admitind ca virusii fac ceva rau ( Cum am mai spus,virusii sint fragmente din propriul nostru ADN, proveniti din celulele moarte si care sint in curs de eliminare.Un organism bolnav contine si elimina mult mai multi virusi decit unul sanatos,e logic,pt ca mor mai multe celule.Acele celule mor din cauza supra-intoxicatiei cu chimicale sau a radiatiilor periculoase,terestre sau cosmice.Sensul de circulatie al virusilor in corp e unul singur, spre EXTERIOR, fiind eliminati prin mucoase,piele,intestin,rinichi,deci prin toate caile de excretie.
In nici un caz virusii nu pot patrunde in alta celula, dar mite sa se mai si inmulteasca.Nu au cum sa se inmulteasca ei insisi,caci sint molecule inerte.Aberatia ca se insereaza in ADN -ul celulei si celula insasi ii multiplica este o ineptie nedovedita de nimic.
Mutatiile,variantele au urmatoarea explicatie: lizozomii,enzimele care taie celulele moarte in bucati,nu stau sa masoare,se taie la intimplare,asa ca un cromozom uman ,care desfasurat masoara citiva metri,genereaza o multime de fragmente de dimensiuni inegale,care auto infasurindu-se formeaza cocoloasele numite virusi.Exista probabil milioane de virusi diferiti.Aceiasi virusi se gasesc si la animale: broaste,lilieci rime,tzintzari.Toti avem ADN-ul cam 70-80 % asemanator.Nici vorba ca virusii expelati de un liliac sa ajunga la om prin aer.Daca maninci liliacul cu tot cu virusi, o parte din ADN ul sau intreg sau deja fragmentat(virusi) va fi transformat in simpli aminoacizi reciclabili.
Virusii straini din aer care ajung uneori pe mucoasele noastre pot declansa uneori o reactie alergica puternica,o criza de dezintoxicare pe care o numim gripa sau raceala. Asta e explicatia unora dintre epidemiile de gripa.Cauza era deja in interior,adica intoxicatia,virusul doar a declansat-o. E ca si cind primavara o gospodina incepe sa faca curat,apoi celelate se iau dupa ea si incep si ele curatenia generala.Nu poti sa spui ca vecina care isi arunca afara gunoiul, ti-a „transmis” si tie murdaria din propria ei casa.Infectarea e iluzie optica pura,ca si luminile curgatoare din bradul de craciun.)
Si daca de la Tesla am ajuns la Vaccin si Visusi,merita amintit ca Tesla a descoperit vindecarea vibrationala.Corpul e un nor de atomi vibranti,atomi care la rindul lor sint nori de energie vibranta.(De la Newton incoace,o armata de zeci poate sute de mii de fizicieni,inarmati cu cele mai moderne instrumente ,au ajuns la aceeasi concluzie ca si Buddha Sakkiamuni: Universul e gol,materia,soliditatea e o iluzie.Totul e asemanator unei magii.Doar ca acest intelept(muni) al tribului Sakkia(Sacci,Sakka,Saxoni) adica Geti Massageti, a ajuns la aceasta intelegere singur,in 20 de ani de meditatie sub un copac,ca la soare e ceva mai greu…Stabunii nostri stiau ca Mintea e prevazuta de Creator cu mai multe viteze,dintre care viteza intai e Ratiunea.Meditatia e dincolo de orice viteza,e practic instantanee sau,cum le place noilor magicieni sa spuna- Quantum…)
Otravurile au o vibratie foarte joasa.Ele nu au ce cauta,nu se potrivesc in norul acesta de vibratii inalte,ordonate,armonice care este corpul uman.Asa cum un scartzait nu se potriveste intr-o simfonie.Orice otrava este neutralizata,expulzata sau uneori de-a dreptul dematerializata de catre un organism sanatos,ale carui celule,atomi,electroni etc. vibreaza pe o frecventa inalta.
Asa ca daca vrei sa imbolnavesti o populatie ,mai intai creste-o si tine-o in frica.Ai preparat terenul pt otravurile chimice care cu greu mai pot fi expulzate de catre niste celule lente.Si apoi,cu pretextul ca vrei sa-i vindeci,ofera-le doza mortala: medicamente pline de otravuri ceva mai lente,vaccinuri cu otravuri ceva mai tari,sau otrava curata ,legala,numita chemioterapie.
Deci Tesla,descoperind cheile armonice ale acestor frecvente,adica 3,6,9, a reusit sa vindece orice boala doar aducind organismul din nou la frecventa sa originala,sau mai exact la buchetul de frecvente armonice originale.Se poate face prin vibratii mecanice,cum a facut el initial, sonor,luminos sau electromagnetic.
Descoperirea se pare ca a fost intimplatoare,unul dintre colaboratori, stind aproape de un motor care rula cu o anumita frecventa si producea o certa trepidatie,s-a vindecat instantaneu de o anumita boala.Prin experimente ulterioate a descoperit frecventele cele mai eficace.
Plantele medicinale se bazeaza pe acelasi principiu: Readuc organismul pe o frecventa inalta.Nu e vorba numai de biochimica aici,ci de componentele subtile,magice,bio-energetice ale plantelor care actioneaza direct asupra spiritului,asupra corpului energetico informational.
Acest principiu a fost re-descoperit si aplicat de dr. Bach, acest al doilea Hipocrate…
O marturie halucinanta aduce in acest sens dr. Adrian Cacovean ,care in trei luni vindeca fara sa vrea un pacient cu vreo zece diagnostice,programat pt operatie.N-avea bani omul pt reteta scumpa de mii de lei,asa ca ii da un tratament ieftin,homeopat.Cind merge omu la operatie ,aceiasi medici descopeta ca era vindecat complet de toate cele vreo zece boli.
Personal cunosc persoane care aveau 40 de diagnostice,vindecate in 6 luni cu salata de cruditati : cite un castron de varza,morcovi ,sfecla rosie etc etc pe zi.Adica gratis,ca de mincat oricum maninci.
Dar daca medicii ti-ar recomanda asa ceva,ar fi fortati sa-si deschida ei insisi cite un aprozar doua in cartier,sau sa cumpere actiuni la companiile de zarzavaturi bio, ceea ce nu prea aduce bani.Daca vinzi patrunjel si varza e greu sa-ti cumperi excursii in Hawaii.
Ma opresc aici si mai spun doar atit celor inclinati prea iute spre critica fara argumente: Adevarul nu tine cont de cunostintele noastre sau daca sintem sau nu deacord cu el.Cind Gallilei si-a prezentat prima data telescopul a fost acuzat de sarlatanie.La fel si tipul care a inventat patefonul: era gata sa fie luat la bataie de ditamai Academicienii,acuzat de vrajitorie.
Tot mari savanti demonstrau matematic ca zborul aparatelor mai grele ca aerul este imposibil.Azi ,indivizi de teapa astora se plimba cu avioanele si urmaresc la TV imagini transmise de Hubble.
Cu bine!