Nu-l scăpați pe George Maior!
**************************************************************************************************************
Căile lui Coldea
Maria Diana Popescu

29 Mai 2024

După ravagiile făcute de sistemul criminal şi represiv al DNA sub comanda torționarei Koveși, vedem cum aceeași Mărie cu o altă pălărie își anchetează proprii penali. Cîteva din principalele braţe ale caracatiţei statului paralel sînt puse sub lupă măritoare, dar probabilitatea stîrpirii lor este cît firul de păianjen. Lunetiştii din presa S.R.I.-D.N.A. ocolesc tema, normal că nu pot mușca mîna care îi hrănește. Torționarul Coldea Florian are încredere totală în Justiție, așa a declarat, procedurile fiindu-i cunoscute, doar prin ele au scapat borfașii penali ai Puterii de pușcărie. Cei de teapa lui Coldea, Portocală, Iohannis, au încredere în Justiție, pentru că Justiția e sub controlul lor. Coldea îi are la degetul mic pe mulți dintre pionii puterii, și dacă acesta se „spovedeșteˮ cu nume și prenume, un număr generos de politicieni din vîrf vor pleca la fel ca Udrea pe termen lung la șezătoarea cu gratii. Sperăm că de această dată, dacă nu cumva e un nor de praf, Coldea și gașca de penali, care dau cu subsemnații la DNA, spălîndu-se pe mîini și pe cap cu tinichelele din propriile cozi, ne vor conduce spre cuibul Cucuvelei mov, Luluța, plagiatoarea, care a scos prea mulți iepuri din pălăria Statului Român, cu un simplu „abracadabra”, apoi a zburat să-și lase găinații pe fotoliul de procuror general european.
Fără un schelet în dulap, fără niște capete de acuzare, ca să fie „ameninţaţi” în momente cheie, fără o teză plagiată, o facultate obscură, cu o diplomă dubioasă, nu ajungi la masa ‘Ndranghetei (nu cea din Calabria). Pentru că un personaj neşantajabil nu va răspunde comenzilor acestui sistem, cangrenat de corupţie. Drăgălașa și durdulia Koveşi care, conform „iThenticate”, a plagiat în teza sa de doctorat în proporţie de 50%, inclusiv din lucrarea unui medic cercetat de DNA, a mințit în mod repetat, penibil şi penal cu privire la plagiat!
Cum să uităm de Koveși care a decapat cu sînge rece, a îmbălsămat şi îngropat în sute de dosare oamenii incomozi care-i stăteau în cale. Baschetbalista plagiatoare a creat un sistem torţionar în internul Justiţiei şi l-a stăpînit cu sînge de călău, ca, la final, să fie „aruncatăˮ la coşul de lux al Justiţiei Europene. UE-iştii din Turnu’ Babel al Europei au înălţat-o în grad pentru faptele penale comandate de ea și executate tot de ea. Acum, a primit misiunea s-o scoată basma curată pe Ursula… Dacă vor fi drastic și corect măturate de Justiția neimplicată, căile pînă acum secrete ale lui Coldea, Dumbravă, Trăilă, pomelnicul e lung, vor duce inevitabil și la Koveşi, maestra torționară care a construit, ca un psihopat, sute de dosare pentru neascultători și i-a băgat după gratii, a „paradit” destine, a curmat viaţa şi sănătatea unor oameni de afaceri, a ţinut ascunse dosarele criminalilor şi infractorilor, printre care şi ale soţilor Iohannis.
Căile lui Coldea vor duce și la alți procurori, judecători, politicieni, oameni de afaceri, implicați în acest thriller din epoca Băsescu-Coldea, o epocă a corupției desăvîrșite, a fricii, șantajului, minciunii și manipulării. Cu toate că acuzaţiile de corupţie au curs şuvoi în dreptul lui Koveşi, individa, al cărui nume trebuie să stea lîngă torţionarii Vişinescu şi Ficior, e încă în libertate pe scaun de procuror european. Turnătorul Petrov afirma zilele trecute la preafăcutele televiziuni că ceea ce a făcut Coldea este extrem de grav și că trebuie să meargă la pușcărie. Problema este că și Băsescu ar trebui să înfunde pușcăria. Pentru că Băsescu împreună cu „finiiˮ penali, audiați acum de DNA, au nășit sistemul corupt al statului paralel.
Aceștia coceau, din diverse orgolii personale, dosare la DNA, DIICOT multor oameni de afaceri, iar apoi erau trimiși în judecată! Ca să scape de dosare oamenii de afaceri preferau să cotizeze cu suma cerută de capii rețelelor de crimă financiară. Vă mai amintiți sintagmele „plicurile galbeneˮ, care aduceau condamnări grele celor care nu cotizau și „plicurile rozˮ care aduceau izbăvirea de DNA, DIICOT și instanță? Vă mai amintiți că atît Koveși cît și Coldea au fost numiți în funcții de Băsescu! Așadar, Basescu-Petrov informatorul a construit binomul SRI-DNA și a luat parte la toate abuzurile statului paralel, vînzîndu-ne propaganda luptei anticoprupție. Dacă am fi avut Justiție în România, Băsescu, Koveși, Portocală, Iohannis, Coldea, Dumbravă ar fi fost frați de cătușe la mulți ani!
Așadar, „războiulˮ de fațadă continuă! Vom vedea cine rămîne nesecerat şi cine adună leşurile după gratii! E un tîrg pe viaţă şi pe moarte între Coldea și grupările mafiote din D.N.A., Justiție, Servicii şi cele din jurul generalilor corupţi din Servicii, iar dacă Florian Coldea face gît în faţa împăraţilor va avea soarta lui Udrea, „sacrificatˮ în propriile șmecherii penale. Un film ieftin, pentru că Justiția este în mîna mafiei ca, de altfel, multe instituții ale statului! Un scenariu marca D.N.A., acest sistem creat pe teritoriul nostru de globalişti, acest guvern paralel, criminal, din umbră, susţinut şi apărat de globaliști prin intermediul S.U.A., U.E., care sub pretextul luptei împotriva corupţiei, de fapt, luptă, potrivit dovezilor, împotriva intereselor României, pentru jefuirea și sărăcirea ei!
**************************************************************************************************************

Nu-l scăpați pe George Maior!

2 iunie 2024, Cornel Nistorescu

În urmă cu cinci ani, publicam în Cotidianul un editorial intitulat ”Cumpănașu tropăie cutremurător”. (11 iunie 2019). Era vorba despre susținerile unui favorit al băieților din România, inclusiv George Crisitian Maior. Îl reproduc pentru că subiectul a rămas valabil. (C.N.)
„Una dintre oficinele de presă care își păcălește cititorii în mod constant, punîndu-i să dea două și trei click-uri pentru a afla măcar o jumătate de informație scria mai zilele trecute:
„Potrivit preşedintelui CNMR, ambasadorul George Maior este «omul cheie», graţie relaţiilor speciale pe care pe care diplomatul român le are cu «elita Washingtonului». În acest sens, Alexandru Cumpănaşu face un apel la politicieni să înceteze imediat campania anti-Maior, purtată în virtutea unor ambiţii nejustificate.”
Presupun că mulți dintre cititori știu cine este președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), un combatant politic cu care nimeni nu vrea să lupte, un moderator pe care nimeni nu l-a ascultat și un gîdilici ignorat de șefimea serviciilor secrete. Nu știu dacă aceștia îl bagă în seamă sau îl folosesc din cînd în cînd. Însă el insistă să dea o mînă de ajutor unui SRI care nu mai poate de grija lui și a alegerilor.
Nu cred că există în țara noastră un cățel dresat care să asculte ordinele acestui Alex Cumpănașu. Cu atît mai mult, politicienii. Acest Cumpănașu, invizibil și deasupra mării, a tot încercat să se bage în seamă și să mobilizeze în jurul său diverse organizații. Din fericire, n-a zbutit să strîngă decît mărunțele, precum furnicile pe o fîrîmitură. Omul nostru dă din coate pe net și pe Facebook și pe la Realitatea Tv unde, la fel de bine, s-ar fi putut să și dispară din grilă și să nu ne dăm noi seama. Și așa invizibil, inexpresiv și incoerent, continua cursa în care aleargă de unul singur. Ce vrea ștersul nostru comentator și analist, președinte de Coaliție Națională pentru Modernizarea României? Să înceteze imediat campania anti-Maior!
Are relații solide cu „elita Washington-ului”, știe toate culoarele puterii americane, inclusiv toaletele. Fostul director al SRI poate contribui decisiv la reconstruirea relațiilor României cu SUA, relații care, din cite știm, n-au avut de suferit nici măcar din cauza prostiilor spuse sau scrise de Cumpănașu. De obicei, articolașele acestui analist sindical apar și dispar și nu spun nimic decît din greșeală. Motivul pentru care ultimul ne-a atras atenția a fost nu de dragul omului George Maior, ci informația importantă pe care o scapă.
„După lungi războaie personale duse împotriva lui Maior, România, prin toate instituțiile si organismele, trebuie să-și reconstruiască relația solida cu SUA! Relația foarte bună a lui Maior cu fostul și actualul șef CIA, cu Senatul, Congresul și Președinția SUA trebuiesc folosite și maximizate de către politicienii români în perioada urmatoare în detrimentul unor bătălii sterile de natură personală care schilodesc șansele României de a maximiza relația cu SUA.” Adică, ambasadorul României la Washington, pe lîngă prostiile făcute sau spuse la intern sau la extern, pe lîngă ambițiile sale de putere în spațiul mioritic, mai este și prieten bun cu „fostul și cu actualul șef al CIA”.
Ce este CIA? Wikipedia zice: „Agenția Centrală de Informații (în engleză Central Intelligence Agency, abreviat CIA care se pronunță si ai ei) este un serviciu secret extern al Statelor Unite ale Americii, înființat în anul 1947. Pe lângă activitățile de spionaj, de strângere și de analiză a informațiilor despre guverne străine și persoane, cu scopul de a le pune la dispoziția instituțiilor statului american și statelor partenere, CIA întreprinde și acțiuni sub acoperire («Covert Operations») în străinătate.” Cine a fost decorat de CIA? Nu cumva Geoge Maior și Florian Coldea? Și de ce? Din cîte știu, omologul american al SRI nu este CIA, ci FBI. Recitiți prezentarea faimosului serviciu american! Nu poate fi fratele SRI-ului decît prin trădare!
Cum or fi ajuns George Maior și Forian Coldea favoriții directorilor CIA? I-o fi învățat Maior cum se bea un whisky afumat și vechi? Or fi pus ei Serviciul Român de Informații la dispoziția prietenilor americani? Eu nu îndrăznesc să-mi imaginez că Maior și Coldea au dat americanilor toate informațiile despre guvernul și politicienii români. Și ce-au primit la schimb în afara decorațiilor (nu-s decorații cum a scris presa, ci niște distincții departamentale pentru merite în legăturile cu serviciul)? Cei de la CIA le-au dat rețeta pentru DNA și pentru combătut corupția? Sau i-au școlit în tehnicile de prins procurorii în hamul protocoalelor?
Un ober- mediocru băgăcios ne spune că fostul șef al serviciilor secrete din România este ambasador la Washington și mare amic cu fostul și cu actualul șef al spionilor americani. Oare de ce?
Proștii și bețivii spun uneori lucruri importante fără să-și dea seama!