Un comentariu pe care îl recomandăm, al dlui Radu Ștefan

.

O măsură anti-evreiască gândită de Antonescu să nu aibă niciun efect
radu Stefan 10 hours agoradustefan355@gmail.com 109.131.75.143

„Conform ultimelor studii, la pogromul declanşat imediat după intrarea României în războiul anti-sovietic au participat soldaţi, jandarmi, poliţişti români, şi o parte a populaţiei creştine locale, împreună cu militari germani aflaţi în oraş8. Pretextul pogromului de la Iaşi a fost pretinsa trădare de ţară a evreilor ieşeni – prin acţiuni de guerilă urbană – în favoarea Uniunii Sovietice, ipoteză neconfirmată de ancheta făcută în zilele imediat următoare pogromului. Motivul „evreilor care au tras în armată‖ a rămas în mentalul colectiv românesc şi în perioada de după pogrom, ca o justificare a masacrului9”.

Sa fie clar, noi nu incercam aici sa justificam niciun pogrom!!!!!!!!!!!!!!! ci sa intelegem posibilele reactii si contrareactii care caracterizeaza vectorii istoriei: acest autor ignora vrafuri gigantice de documente cu care s-au prezentat aducand chiar unele documente xeroxate cu ei, istoricii nostri militari la TV la inceputul anilor 90. Atunci l-am vazut pentru prima oara si pe minunatul profesor Gh Buzatu, care era impreuna cu ei la acea dezbatere despre ce?
Despre vrafurile de scrisori scrise acasa de catre soldatii romani si despre rapoartele ofiterilor si ale altor oficialitati asupra luptei de guerila dusa de comunisti !!!!!!!!si bolsevici la granitele cu Romania, granite pe care adesea le depaseau facand incursiuni chiar in tara si facand victime intre soldatii care pazeau granita si pe care ii mutilau castrandu-i pe viu, scotandu-le ochii, taindiu-le urechile sau dezmembrandu-i!!!
E vorba deci de atacarea granicerilor si apoi a populatiei dincoace de granita, adica de penetrare a teritoriului roman si de comiterea de atrocitati. Ori vrafuri de documentele istorice si in trecut spuneau clar ca erau numerosi evrei printre acesti bolsevici rusi care duceau lupta de guerila contra romanilor.
E cel mai probabil ca megaescrocul Elie Wiesel si ai lui au facut curat in arhivele noastre militare , la ordinul lui Dusa care le-a dat , porceste, mana libera sa se serveasca, fara sa fi xeroxat arhivele in prealabil in cel putin 6 exemplare, cum ar fi fost normal!
Dusa merita pedepsit exemplar pentru asa ceva! IN PIATA PUBLICA!
Fara aceasta crima de livrare a arhivelor militare unui escroc cunoscut de foarta multa vreme pe plan international, scriitorul de mai sus nu si-ar fi putut face declaratiile nerusinate ca cele citate de mine mai sus, din al sau text.
SI ASTA S-A PETRECUT CU BIETII ROMANI TOT TIMPUL INTRE CELE DOUA RAZBOAIE MONDIALE, NU DOAR INAINTE DE RAZBOIUL 2!!!
NU UITATI CA SI NEMTII SEMNALAU ACELEASI CRIME: ISTORICII GERMANI, FARA EXCEPTIE, ARATA CA DOAR ASTFEL A PUTUT FI HITLER TRAS IN RAZBOI, IN MOD OBLIGATORIU! ADICA PRESAT SA ATACE CA SA OCROTEASCA POPULATIA GERMANA AGRESATA !!!!!!!!! DATORITA ATROCITATILOR SAVARSITE DE BOLSEVICII RUSI – CEL MAI ADESEA IUDEI – COMBINATI CU BOLSEVICII POLONEZI ,foarte adesea tot iudei – ASUPRA POPULATIEI GERMANE! TREABA MASIVA DE CARE NU VORBESC INSA DECAT NEMTII!
NU SI ISTORICII IUDEI!
CAM CA AUTORUL DE MAI SUS : fenomenul asta-i tipic – IUDEII N-AU FACUT NICIODATA NIMIC, EI N – AU FOST DECAT VICTIME!
SI TE BAGA LA INCHISOARE DACA-I CONTRAZICI!!!!!!!!!!!!!
LEGIFERAT!!! CU LEGI ABUZIVE, TOT DE EI FACUTE!!!!!!!!!!!!!!!!!