Scriitorul Marian Motocu ZGUDUIE opinia publică! “Nu găsești un partid în care să nu fie vreun evreu! “
Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 13, 2024

Scriitorul Marian Motocu ZGUDUIE opinia publică! “Nu găsești un partid în care să nu fie vreun evreu! “
Scriitorul Marian Motocu, autor de poezii și texte patriotice, ȘOCHEAZĂ opinia publică prin PURUL ADEVĂR pe care îl rostește FĂRĂ FRICĂ într-o transmisiune absolut incendiară:

Marian Motocu s-a dezlănțuit în transmisiunea sa, unde a vorbit fără perdea, rostind lucruri pe care mulți români le gândesc, dar nu au curajul să le spună!

“Treaba voastră ce faceti, că dacă ne băgați în război…intrăm în război, dar nu cu rușii sau cu ce prindeți voi fluturi. Nu, cu voi. Pentru că voi sunteți în război cu noi de 35 de ani și mi se pare firesc ca și noi la rândul nostru să fim în război cu voi. Nu venim după alții, venim după voi. Și nu-i amenințare, ca să nu fie vorbe la proces. Io v-am zis așa: dacă continuați pe drumul ăsta al distrugerii neamului, ei bine dragilor, noi venim după fiecare dintre voi.”

“Noi am fost, suntem și vom fi aici. Voi veți îngrășa pământul dacă nu vă potoliți. Terminați cu războaiele, gata. Știm cine sunteți, știm că sunteți criminali. ȘTIM. O faceți de 35 de ani, cel puțin aici în România. Ajunge!”

Mesajul dur se încheie fulminant, cu ipotetica ardere a steagului Israelului.

*
NR – De ce că mirați? În România 1.000.000 (un milion) de evrei au căpătat cetățenie română. Dacă vor participa la vot, ei decid ce partid să câștige alegerile! În mod democratic!!!