carolina gunderode
39 aprobate
gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
.
.
„NU A EXISTAT IN TOATA ISTORIA OMENIRII IMPUNEREA DE DESPAGUBIRI DE RAZBOI ATAT DE DISPROPORTIONAT DE MARI , EXTORCATE, IN CONTINUARE, LA PESTE 70 DE ANI DE LA TERMINAREA RAZBOIULUI” , declara istoricul german ERNST NOLTE, ale caror carti, printre altele cartea lui de referinta in trei volume groase ” DER FASCISMUS IN SEINER EPOCHE” ( Fascismul in epoca sa), se afla in toate bibliotecile universitare din lumea intreaga .

TOT EL SUSTINE TEZA CENTRALA CA FASCISMUL A FOST O CONTRAFORTA CARE S_A OPUS BOLSHEVISMULUI , CU ACEEASI PUTERE CA SI BOLSHEVISMUL. TEORIE RADICAL REFUZATA DE TEORETICIENII HOLO, CU INTENTII LUCRATIVE – EI VOR ACCENTUL PUS DOAR PE RASISM. VICTIMA VESNIC INOCENTA , ABSURD PERSECUTATA, IN VIZIUNEA CEA MAI PROFITABILA .
Drept care i-au explodat masina bietului profesor – din fericire era goala , fara istoric la volan .

Stimate Domnule Dan Culcer : minunata sorbonnarda Valérie Bugault , (Doctorat in drept comercial si reprofilata pe geopolitica), analizand de ani buni , modul in care Franta este spoliata si subminata spre a fi distrusa, in ziua de azi, formuleaza o constatare cheie :

NU EXISTA O CONTRAFORTA -„UN CONTREPOUVOIR” – INCHEGATA , CARE SA STOPEZE SUBMINAREA SUVERANITATII FRANTEI !
ADICA RESPECTAREA CONSTITUTIEI , IN PRIMUL RAND!
IDEM SI IN ROMANIA, GERMANIA etc

CE CONSIDER INSA CA SE POATE FACE CA PRIM PAS PENTRU INSTAURAREA CRITERIILOR JURIDICE MENTIONATE MAI SUS DE DOMNIILE VOASTRE , ESTE IMPUNEREA DEZBATERILOR TRANSMISE IN DIRECT, DE TELEVIZIUNI, IN TOATA TARA !!!

CU MARTORI DIN TOATA TARA SI CU UN AMPLU TRIBUNAL MORAL SI JURIDIC , CONSTITUIT DINTR-UN POPOR INTREG , INSISTA MAI TOTI REVIZIONISTII DE PANA ACUM DE PE MAPAMOND, CA VA FI IMPOSIBIL SA ARGUMENTEZI FARA PROBE CRIMINALISTICE STIINTIFIC DOVEDITE , CULPABILIZAREA UNEI TARI SI A UNUI POPOR INTREG , STRICTAMENTE BAZATE PE MARTURIILE NENUMARATE LIVRATE LA COMANDA DE MARTORI NEVERIFICATI , IN MAJORITATE PSEUDOSENILI, CUM S-A PROCEDAT PANA ACUM, LUATI DREPT DEPONENTI DE MARTURII SOLIDE . SUPREM VALABILE .

SA INCEPEM CU MEGAESCROCUL INTERNATIONAL ELIE WIESEL, FARA NUMARUL DE INREGISTRARE PE BRAT, ASA CUM AVEAU DE REGULA CEI DEPORTATI LA AUSCHWITZ .
ELIE WIESEL CARE IN CARTEA LUI „NOAPTEA” SUSTINE CA NEMTII ARUNCAU IN FLACARI INALTE PANA LA CER, BEBEI EVREI . IN NUMAR IMENS . O ELUCUBRATIE ACCEPTATA DREPT ADEVAR. PENTRU CARE NU L-A TRAS NIMENI LA RASPUNDERE CI A FOST ADOPTATA PENTRU DENUMIREA BUNKERULUI ACTUAL AL SPOLIATORILOR ROMANIEI, CE POARTA NUMELE IMPOSTORULUI DOVEDIT .

DACA EXISTA O CONTRAPUTERE IN ROMANIA, BANII NU PUTEAU FI SMULSI ASA CUM AU FOST SI CUM SUNT , IN CONTINUARE – VEZI TRAFICANTII DE ARME CARE PROSPERA IN RAZBOIUL DIN UCRAINA – CE VA FI PRELUNGIT DE ACESTIA, ATATA TIMP CAT NU EXISTA : ‘UN CONTREPOUVOIR’ !
VEZI CUM II CRESC MILIARDELE PERSONALE ALE LUI ZEVZENSKI,
SALTIMBANCUL DROGALAU !
ACEASTA CONTRAFORTA TREBUIE FORMATA.