Mai mulți comentatori mi-au reproșat că „l-am șters” pe dl Nicu Cohen, trebuia să-i public comentariile incriminate, ca să vadă tot natul cum poate rătăci cineva… Mă supun majorității și public un nou comentariu pe care, după mine, trebuia sters, căci răspândește idei complet greșite. Care ar putea găsi vreun fraier-doi, să le ia în serios!

*

„Este bine să se știe că Mihai Eminescu este un proto-legionar, ideile sale stau la baza ideilor politice ale lui Cuza, Nae Ionescu, Codreanu și Sima.”

Nicu Cohen • 12 hours ago nickvegetarian@gmail.com • 24.244.23.215

Akritas , tu nu vezi ca BOR este un cuibar francmasonic , pe ce lume traiesti ? Nu s-a vazut clar ca BOR niciodata nu a criticat atacul impotriva Rusiei din „41 desi si aia erau ortodocsi ? Rolul bisericii ortodoxe de-a lungul istoriei a fost oarecum de coagulare a poporului roman , dar nu de emancipare si suveranitate ,ci pentru indoctrinarea , exploatarea si sacrificarea lui pentru interesele clasei bagatasilor .
Legionarii usor manipulabili , desi ortodocsi ii urau pe rusii ortodocsi si adulau masoneria catolica ..
Ce fel de crestini ortodocsi erau aia care au plecat sa ucida alti crestini ortodocsi ?

*

Comentariul redacției: În 1941 Armata Română a re-introdus creștinismul în teritoriile pe care le-a ocupat, Acele teritorii au fost propriu-zis eliberate! Eliberate de ateismul sovietic tâmp și agresiv!În Transnistria ocupată de români s-au redeschis nu numai bisericile creștine, ci și sinagogile. La intervenția lui Alexianu pe lângă rabinul șef Șafran, de la București s-au trimis cele necesre pentru ritualul mozaic!… Sute de mii de ruși s-au botezat de către preoții militari români!… Domnule Nicu, mata faci prea multe presupuneri în loc să te documentezi! E bună și istețimea, dar ea nu se poate lipsi de informații!
E o mare prostie să spui că „ortodocșii români îi urau pe rușii ortodocși”! Asemenea elucubrații nu au cum să fie eternizate pe internet cu ajutorul site-ului nostru! Rămâne cum am stabilit: când mai vine cineva cu asemenea aiureli, oricine ar fi, va fi „delete”! Îl dilesc!
i.c.