CD
859 aprobate

denitsoc@gmail.com
66.71.243.131
FITI GATA!

Agricultura industrială este un factor cheie al distrugerii mediului și al sănătății, totuși acest ciclu distructiv este apărat de elitele Globaliste în numele alimentelor accesibile și al necesității de a hrăni masele.

Agricultura industrială utilizează déjà 75% din terenurile agricole disponibile, dar produce doar 30% din alimentele consumate la nivel global, restul de 70% din produse nu sunt destinate consumului direct, ci industriei, unor experimentari chimice, cum ar fi biofuels/biocombustibili si alte experimentari nereusite, nefericite si extrem de toxice si care duc ireversibil la distrugerea fertilitatii solului.

Fermele/gospodariile mici cu biodiversitate folosesc doar 25% din terenul arabil și asigură 70% din dieta noastră. Dacă ponderea agriculturii industriale va continua să crească, în cele din urmă, in scurt timp, va distruge complet calitatea/fertilitatea solului, va ucide întreaga planeta, eliminand orice posibilitate de a cultiva alimente.

Creșterea cărnii false este o încercare de a recrea același control global al aprovizionării cu alimente pe care l-au obținut Monsanto și alții prin dezvoltarea de semințe OMG-uri brevetate.
Odată ce animalele vii sunt eliminate și înlocuite cu alternative brevetate derivate din plante, companiile private(vezi Bill Gates) vor controla efectiv aprovizionarea cu alimente în întregime.

Caci cei care controlează hrana si medicamentele – sanatatea, controlează intreaga oamenire.

Stiu, randurile de mai sus nu sunt decat semnale, chiar semnale disperate de alarma si nu ajuta prea mult caci nu dau si Solutia. Dar iata ca de data asta se profileaza si Solutia, singura, din istoria traita si trebuie doar reaplicata corect si ferm.

In ’89 am iesit, nu toti dar multi, in strada sa vedem cum se mai desfasoara “Revolutia”, din spirit revolutionar sau din curiozitate, dar am facut-o.
Insa acum se impune, nu din motivele de mai sus, ci din disperare si dintr-o necesitate existentiala, cel putin din reflexul natural al supravietuirii.

Ni se pregateste o noua Lume in care Elitele Globaliste Kosher sunt stapanii absoluti, iar noi, masele, doar sclavii dezumanizati si animalizati la maximum.
Daca ne-am pierdut chiar si respectul pentru noi insine, demnitatea si curajul de a ne afirma ca Oameni, atunci cel putin dintr-un spirit de protectie al rasei, al urmasilor nostri trebuie sa iesim in strada sa cerem Divortul de Lumea Globalista, iesirea din UE si alte organisme malefice ca NATO si FEM si sa cerem alinierea spre cealalta orientare multipolara ce déjà s-a constituit si déjà constituie mai mult de jumatate din tarile lumii si peste ¾ din populatia planetei.

Presiunea strazii poate determina o asemenea reorientare si aliniere a guvernului existent, ori guvernul in lasitatea lui isi va abandona functiile si (ne)raspunderile sale si se va putea instala un nou govern sub umbrella internationala a multilateralismului, déjà existent si afirmat in majoritatea Lumii.

Avem acum, in acest moment, sansa unei alternative pe care acum 33 de ani nu am avut-o. O noua iesire in strada, masiva si vocala poate determina ruperea tarii de aliante nefaste si iesirea de sub influenta paternalista a societatii euro-atlantiste ce este destinata unui tragic deznodamant civilizational.

Trecuti prin atatea putem lua decizii clare, in cunostinta de cauza si cu fermitate revolutionara, de a ne alinia Independenti si Suverani unei noi orientari civilizationale, care are parametri déjà cunoscuti din Cartea ONU, cu Drepturile Omului cu tot, prevederi ale dreptului International ce nu au mai fost exersate sau aplicate de mult pentru noi, fiind alterate sau inlocuite de Ordinea de Drept a Hegemoniei euro-atlantice ce ne-a fost impusa.

A trebuit sa ne fie greu si sa suferim cumplit ca sa intelegem ca orientarea pe care o avem cu toate aliantele ei nu sunt menite a ne ajuta pe noi, ci pentru a imbogati la extrem o minoritate Kosher a Elitei Globaliste si locotenentii ei.

Trebuie sa ne inregimentam cu toata convingerea miscarii nationale de lupta pentru o reala Independenta si Suveranitate, conditii sine qua non pentru un trai demn si fericit al unei natiuni pacifiste merituoase si fara o istorie de civilizatie brutala.

Cand va fi momentul trebuie sa iesim in strada ca sa ne manifestam noua aliniere, trebuie sa o facem hotarat cu toata demnitatea, in spiritual realinierii la o adevarata civilizatie cu Valori Morale sanatoase si fructuoase, asa cum merita natiunea noastra de martiri ai Adevarului Social de la traci/daci incoace.
Fiti gata, nu mai este mult!
Dumnezeu sa ne ajute.

CD