URMASII FAMILIEI MARELUI OM POLITIC  TAKE IONESCU

 

 

         De multi ani o urmaresc la posturile de televiziune, pe solista de muzica populara, MARGARETA CLIPA si ma intreb, nu cumva suntem rude. Strabunicii mei sunt originari din Nordul Bucovinei, din Comuna Campul Lung pe Ceremus. Ei au fost alungati de acolo de evreii, care au invadat Bucovina in anii 1840-1870. Intai le-au luat pamantul, apoi casele si dupa aceea i-au alungat. Evreii ajunsesera cu abuzurile pana acolo incat au pus romanilor taxa de intrare in biserica ortodoxa. Incetul cu incetul evreii, stabiliti in Bucovina, chemau si alti evrei, pana se ajungea ca satul, comuna sau orasul sa fie populat integral, de evrei. Asa se ajunsese ca orasul ZASTAVNA (FRONTIERA) –  vechea denumire a localitatii romanesti, o localitate la granita cu POLONIA, sa fie locuita integral cu evrei. Evreii erau alungati din Germania, Austria, Galitia, Rusia. De ce ? In mod sigur datorita caracterului si comportarilor.

      Initial localitatea s-a numit TARGUL NISTRULUI, apoi FRONTIERA si evreii i-au schimbat denumirea in ZASTAVNA  si asa a ramas pana in ziua de azi. ( Rog vedeti cartea  “Recensamantul Populatiei si a localitatilor evreiesti din Romania” de Wilhelm Filderman, 1930 ). Dupa decembrie 1989, Romania a incetat  sa fie stat independent , a devenit un teritoriu administrat de iudaismul mondial cu sediul la New – York , iar peste cativa ani isi va schimba si denumirea in ISRAELUL EUROPEAN. Ne meritam soarta. Am avut mila de alogeni. In prezent alogenii ne distrug limba, sufletul, credinta , ne-au luat aproape toate proprietatile si urmaresc alungarea romanilor , de pe teritoriul lor stramosesc. Deasupra hotelului Dorobanti , mandria neamului romanesc, este o firma imensa Howard Johnson , probabil a unui evreu – baptist , venit  cine stie de unde , probabil din prapastiile Galitiei sau din haul Asiei. Strabunicii lui or fi luptat in razboiul de independenta ? Eu stiam ca in razboiul din 1877-1878 au luptat numai patru evrei, din care trei au murit  bolnavi de tifos, si unul inghetat, ascuns in transee. Marele om de cultura si afaceri , proprietar a mai multor imobile din Bucuresti , evreul ELIAS JAQUES – evreu pamantean – a avut  educatia si bunul simt sa nu-si puna numele pe hotelul Continental , care era proprietatea lui. Asa se numeste si in prezent acest hotel.

Asa a inceput desproprietarirea romanilor si improprietarirea evreilor cu bunurile materiale si morale ale patriei noastre. Antisemitismul e strigatul deposedatilor de bunurile stramosesti. Ceea ce justifica miscarea antisemita e tocmai aceasta chestiune a proprietatilor autohtone ce se instraineaza pentru totdeauna, a bunurilor pamantului nostru si a bunurilor sufletului nostru, smulse sistematic din maini ce s-au aratat prea slabe. Perspectiva iudaismului in tara noastra e dezradacinarea neamului nostru din patria lui. Putini stiu ca un bun intrat in mana unui evreu este pierdut pentru totdeauna, pentru ca proprietatea oricarui evreu este proprietatea iudaismului mondial. Acesta este pericolul actual al invaziei evreiesti in ROMANIA. Dupa complotul international antiromanesc din decembrie 1989, se repeta la nivelul intregii tari, aceasta murdarie, hotie si chiar crima a iudaismului mondial impotriva poporului roman. Evreii, tiganii si iudeotiganii, au inceput sa distruga si mormintele romanilor din cimitire, pentru a sterge orice urma de existenta a romanilor pe teritoriile stramostesti. Evreii vor sa infiinteze Israelul European pe teritoriul Romaniei. Ne meritam soarta. Am avut mila de alogeni. Iata unde a dus bunatatea, omenia, ospitalitatea, toleranta, nepasarea inrudita cu nesimtirea si chiar prostia romanilor.

         Eu sunt ruda prin alianta cu fosta sotie a prof. dr. TOMA IONESCU (1860-1926), inventatorul anesteziei generale. El a avut trei frati: TAKE IONESCU (1852-1922), fost prim ministru ; VICTOR IONESCU (1861-1919), fost ofiter si ambasador in Portugalia si CONSTANTIN (1854-1902), fost jurist, deputat, senator, singurul care nu si-a schimbat numele de familie IOAN. IOAN CONSTANTIN (COSTICA) a avut o fata MARIETA, decedata in 1915, de 24 de ani si a fost inmormantata in cavoul familiei IOAN GHEORGHE (GHITA), parintii celor 4 frati din cimitirul Bellu Ortodox, fig. 20, loc. 4, desi tatal ei avea un monument funerar si un cavou in acelasi cimitir, fig. 57, loc. 40 si chiar socrul ei prof. LEAUTEY, avea un monument funerar si un cavou tot in cimitirul Bellu Ortodox, fig. 97, loc. 1.

         MARIETA a fost casatorita cu baiatul renumitului profesor de limba franceza LEAUTEY C. ALBERT. De fiecare data cand merg in cimitirul Bellu Ortodox, trec si pe la mormantul familiei LEAUTEY, fig. 97, loc. 1. Pe imensa cruce a monumentului funerar alaturi de numele familiei, prof. LEAUTEY sunt inscriptionate si alte doua nume: MARGARETA CLIPA (1917-1994) si GHEORGHE CLIPA (1909-1964). Stau de multe ori sa ma intreb daca MARGARETA CLIPA si GHEORGHE CLIPA sunt parintii sau bunici actualei soliste de muzica populara MARGARETA CLIPA.

         Ceea ce este revoltator si chiar dureros, este faptul ca mormintele acad. prof. dr. TOMA IONESCU fig. 20, loc. 4 si al lui IOAN CONSTANTIN (fig. 57, loc. 40) au fost profanate si instrainate de niste evrei, iar osemintele celor inhumati in aceste morminte au fost aruncate la canal. Mormantul din fig. 20 loc. 4 a fost insusit prin hotie de evreul WEISMAN, metamorfozat in VITELARU, venit din prapastiile ASIEI, iar mormantul din fig. 57 loc. 40, a fost deasemeni luat prin hotie de evreul ZAHACINSKI, metamorfozat in IOSUPESCU, venit din GALITIA. Ceea ce este imbucurator este faptul ca monumentul funerar si cavoul familiei prof. LEAUTEY se pastreaza in conditii bune. Exista langa mormant, banca cu numele prof. LEAUTEY. Chiar si mausoleul lui TAKE IONESCU, din incinta manastirii SINAIA a fost profanat de evreica WORONIECKI si nepotul ei POPESCU NASTA CALIN MIRCEA- evreul cumano – gagauz, venit din Comrat – Basarabia.

         Acest “anonim” POPESCU NASTA CALIN MIRCEA care pretinde ca este nepotul lui Alexandra Ecaterina Olmazu, cunoscuta sub pseudonimul Adina (n. 1891 – d 1915), casatorita cu evreul polonez Woroniecki a reusit cu acte false sa-si insuseasca cele 3 imobile care au apartinut lui Take Ionescu si care au lasate prin testament Academiei Romane: imobilul din Str. Arh. Ion Mincu, nr. 19, Bucuresti, unde a functionat o sectie a Muzeului National de Arta; Imobilul din Str. Take Ionescu nr. 2, din orasul Sinaia, unde a functionat caminul de copii orfani “30 Decembrie”  Muzeul Take Ionescu si o sala de cult a Patriarhiei Romane si imobilul din Str. Take Ionescu nr. 25 Bucuresti, unde a functionat Institutul National de Etnografie si Folclor “Constantin Brailoiu”.

         Este incredibil ca acest anonim, evreul cumano-gagauz POPESCU-NASTA a reusit sa intre in posesia celor 3 imobile fara nici un drept de mostenire, prezentand acte false. Este adevarat ca a fost ajutat de unii salariati de la Academia Romana, care au sustras si chiar distrus documente din fondul de arhiva al familiei Ionescu. Iar justitia romana care l-a ajutat pe acest escroc POPESCU NASTA CALIN MIRCEA sa intre in posesia averilor ACADEMIEI ROMANE, a legalizat furtul.

         Cum a intrat fosta menajera a lui Take Ionescu in posesia intregii averi a lui Take Ionescu cat si a averii parintilor lui Take Ionescu este un mister. Dar si mai mare mister este cum a intrat acest anonim in posesia averii lui Ecaterina Alexandra Woroniecki (cunoscuta sub pseudonimul “Adina”). In certificatul de mostenitor nr. 504/1975  este scris ca Adina ii lasa mostenitorului si la alti doi cumano-gagauzi: Macris Anatolie si Macris Valeriu, urmatoarele: niste tablouri, 2 canapele, niste vase de bronz, doua fotolii, doua carpete uzate, suma de 34103 lei si 1/3 din dreptul de concesiune asupra locului de inmormantare in cimitirul “Serban Voda” din Bucuresti, fig. 5, loc. 55.

         Unde scrie ca acest anonim este legatarul universal al Adinei Woroniecki ? Unde este scris ca acest anonim are dreptul de mostenire la cele 3 imobile ? Cine este acest individ si ce grad de rudenie are cu familia Take Ionescu ? Cineva trebuie sa aibe curajul sa-i scoata masca de pe figura. Nu trebuie uitat ca aceasta Adina Olmazu a fost casatorita cu evreul polonez Woroniecki din anul 1928 pana cand a decedat  in anul 1975.

         Ultimul descendent direct al familiei Take Ionescu, domnul Ghiciu Corneliu, intors in Romania din Australia, dupa o absenta de 50 de ani s-a implicat in stoparea instrainarii celor 3 imobile , care sunt proprietatea Academiei Romane. Acest lucru i-a adus moartea. El a decedat la 5 octombrie 2011 in urma unui protest vehement adresat Ministerului Justitiei. Decesul lui Corneliu Ghiciu este un mare mister. Este adevarat ca multi au dorit sa-I inchida gura, in special mafia evreiasca a retrocedarilor si cei care au dorit sa intre in posesia averilor cat si a documentelor familiei Take Ionescu, Toma Ionescu, Victor Ionescu si Constantin Ion.

         Evreii, dupa 1989, ne-au luat bogatiile, sufletul, limba. Acum vor sa ne ia si credinta prin invazia masiva de secte religioase evreiesti parazitare: Martorii lui Iehova, baptistii, adventistii, penticostalii, etc. . Toate sectele au elemente iudaice in doctrinele lor. Iudaismul a creat doctrinele eretice special pentru a lovi in biserica traditionala. (vedeti cartea ”Invazia sectelor” de Diacon prof. P.I.DAVID, editura Crist-1, Bucuresti 1997). Sectantii in mod special baptistii si martorii lui Iehova ii murdaresc mormantul din Cimitirul Bellu Ortodox, cu smoala, la intervale de cca. o luna.

         Conducerea cimitirului se face ca nu vede si a permis saturarea cimitirului Bellu Ortodox cu morminte evreiesti !!! Au fost aduse oseminte ale evrielor din Israel, S.U.A. , Canada s.a. si introduse in mormintele romanilor, profanand si distrugand in special mormintele oamenilor romani de valoare. Rog vedeti numai distrugerea mormantului parintilor si fratilor lui Take Ionescu, fig. 20 loc 4. Acesti alogeni care au pus mana pe acest mormant, au distrus bustul prof. dr. acad. Toma Ionescu, inventatorul anesteziei generale, i-au sters numele de pe cruce si i-au aruncat osemintele la canal, atat lui cat si parintilor si fratilor lui. Este adevarat ca la vremea cand i-a facut acest act de vandalism, directorul cimitirului Bellu Ortodox, era evreul bulgar Vartanov. In prezent evreii nu mai vor sa se inmormanteze in cimitirele evreiesti. Prefera cimitirele Bellu Ortodox, Sf. Vineri, Ghencea Civil si Ghencea Militar. De ce? Aici a dus bunatatea, toleranta, indiferenta sora cu nesimtirea, prostia si chiar lasitatea romanilor. Vorba lui Nicolae Iorga : “un popor ridicol si criminal de tolerant” (vezi Nicolae Iorga, Problema evreiasca la camera, 1910, Neamul Romanesc).

         Evreii vor sa stearga orice urma de existanta a neamului romanesc pe aceste meleaguri si vor sa infiinteze ISRAELUL EUROPEAN pe teritoriul actual al ROMANIEI. NE MERITAM SOARTA. AM AVUT MILA DE ALOGENI. Vazand comportamentul evreilor, mi-am amintit povestea cu scorpionul si broasca. Un scorpion s-a rugat de o broasca sa-l ajute sa traverseze un rau. Broscuta, la inceput nu a vrut, spunand ca daca il ajuta, o va intepa si va muri. Scorpionul siret, i-a spus ca nu o va intepa, ca daca moarea ea, moare si el. Broscuta credula, la asezat pe spatele ei, si au traversat raul. Cand sa puna picioarele pe malul raului, scorpionul a intepat-o. Broscuta aproape moarta, l-a intrebat de ce a facut acest lucru? El i-a raspuns: Daca imi cunosteai caracterul, nu faceai acest lucru. Asa si romanii, daca cunosteau caracterul evreilor, nu le permiteau instalarea pe teritoriile romanesti. Evreii si-au batut joc si isi bat joc in continuare de poporul roman, intr-un mod inspaimantator.  Vorba filozofului PETRE TUTEA : Neam de tampiti ce suntem ! Iata, unde a dus bunatatea, toleranta, nepasarea romanilor. Daca romanii nu se vor trezi, peste maxim 25 de ani poporul roman va disparea, va fi pulverizat in istorie. Un popor vechi de peste 7.000 de ani, care a dat lumii o civilizatie, o limba (limba traco-daca), o cultura, sa dispara din cauza unor triburi turanice parazitare, care au invadat Romania, ar fi o nedreptate. Doamne DUMNEZEULE cu ce au gresit Romanii ??

 

25.02.2013                                                           TUDOR VOICU