Mark
191 aprobate

wolfowitz@hotmail.com.au
84.117.80.7
De la inceput s-a vazut clar ca Basescu a fost mereeu impins si susstinut spre functii politice de fortele raului care au pus mana pe butoanele Romaniei.Motivul acestei selectii este cat se poate de clar: un personaj machiavelic cu tinichele din cele mai galagioase in dosare a fost usor de manevrat.
Ispravvile de turnatorie care au depasit cu mult standardele impuse de securitate au fosy scoase la iveala inca de la inceput de colegii de scoala militara si de serviciu.Protectia lui base a anihilat aceste informatii.Acum au iesit la iveala documente.
Tehnica conducerii unui stat cu marionete si santaj este folosita mai peste tot.Am trait aceleasi manevre pe timpul cat am trait in mai multe state occidentale importante.
Totusi ma mir cum de dosarele care erau in mainile papusarilor au putu sa transpire ca sa dea Base in balbaiala.
La ce ne puteam astepta de la Udrea si alti lingai profitori.
Va aduceti aminte ce tremura Base imediat cum si-a incheiat ultimul mandat? Era convins ca cei care au avut de suferit dramatic din cauza lui o sa-i suceasca gatul.Pe parcurs s-a mai linistit din cauza pazei SPP si altorr protectii si a revenit progresiv la obraznicia caracteristica unui om fara scrupule.