Scandal pe Justiție. Ce a încercat Iohannis. Savaliuc a DECRIPTAT comunicatul președintelui

După ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, și-a prezentat, miercuri, propunerile de modificare a legilor Justiției, președintele Klaus Iohannis a sărit ca ars văzând că rămâne fără instrumente și a spus că ne aflăm în fața unui „atac asupra statului de drept, independenței și bunei funcționări a Justiției, precum și împotriva luptei anticorupție. Imediat tefeliștii au și ieșit în stradă ”să apere” Justiția. Răzvan Savaliuc, jurnalist de investigații la Lumea Justiției, a explicat într-un editorial care sunt dedesubturile.

””Nu zau? Mai vreti sa dati o lovitura de stat domnule Presedinte, cum ati incercat in ianuarie 2017 si nu v-a iesit? Mai vreti sa iesiti in strada impotriva Guvernului legitim, in fruntea hoardelor de ONG-isti sorosisti si angajati ai unor multinationale, care au subminat mereu interesele Romaniei?

Singurii care tipa in tara asta in fata incercarii sanatoase de reformare a unei Justitii bolnave, scapate de sub orice control sunt Iohannis, sefii parchetelor de forta si ONG-istii platiti din afara. Cine se aseamana se aduna. Va meritati!

Klaus Iohannis, principalul beneficiar al inactiunii procurorilor pusi la anticoruptie iese sa apere abuzurile judiciare din Romania. Sa nu se schimbe nimic, sa ramana mizeria de pana acum in care cine abuzeaza mai tare e procurorul cel mai mare! Normal ca niste parchete care nu-i deschid dosare penale lui si sotiei sale sunt numai bune de aparat”, scrie Savaliuc în Lumea Justiției.