CD
1.371 aprobate

denitsoc@gmail.com
154.47.28.183

Un alt comentariu la un alt email:
Gratie lui Misa

https://romanialibera.ro/op-ed/opinii/se-prefigureaza-caderea-lumii-intr-o-dezordine-cumplita
Va rog sa cititi mai intai articolul demai sus si apoi comentariul de mai jos

Da, „caderea este intr-o dezordine cumplita”, dar aterizarea nu este atat de cumplita pentru noi, asa cum ar vrea Ghilezan si elitele care il platesc, sa ne inchipuim.
Va intrebati cum de reuseste Ghilezan sa publice asemenea articole demascatoare?
In epoca actuala de cadere in gol a hegemoniei khazaro-americane cu parazitii ei cu tot, a crea panica si neincredere in jur este ultima carte care o mai pot juca parazitii. din razbunare.
Ori acest Ghilezan, care ne cucereste cu sinceritatea lui in a descrie corect si amanuntit realitatea dura din jurul nostru, el nu merge insa pana la capat, sa spuna totusi si punctul final al caderii: unde v-om ateriza, pe ce teren si ce sanse avem sa ne adaptam noului sistem de valori?
Nu exista vid de putere sau vid de valori sociale, ci doar o trecere de la un sistem de valori la altul si puterea este si ea transferata.
Tocmai ascunderea punctului final, face ca dezvaluirea lui sa fie ca o arma de terorizare, caci lumea este inspaimantata de obicei de necunoscut si tocmai asta ne livreaza Ghilezan in sinceritatea lui limitata si calculat razbunatoare.
Ei bine, elitele stiu bine unde vor ajunge si ca vor ajunge la nivelul de putere lasat pentru orice natie sa-l exercite in scopurile national-suverane si nu individualiste sau macar corporatiste. Pozitia de egalitate si cooperare win-win – reciproc avantajoasa, deci nici o sansa pentru coruptie, santaj sau tzeapa, este terenul care sperie pe toti parazitii de pe planeta.
Sistemul egalitar comunitar/national este mediul in care nu mai pot prospera si supravietui parazitii, care se vor izola singuri si vor incerca sa supravietuiasca intr-un spatiu redus, din rezervele acumulate de secole. Si acestor elite le este frica ca ceilalti, calicii lumii ca noi vor sari pe ei sa le fure si sa le imparta rezervele lor. De aceea ei doresc diminuarea numarului celor care nu sunt din gasca lor, pentru a-si prezerva cat mai sigur Rezervele.
Noi insa v-om fi oricum victimele acestei caderi, caci parazitii cand cad, in disperarea lor, se apuca si de un fir de pai, ca innecatii si vor sa traga dupa ei si pe nevinovati ca noi, in baza instictului tribal: „sa moara si capra vecinului”.
Atentie, cad parazitii!
PS
Nu am nici un fel respect pentru jurnalistii publicistii, chiar unii ca Marga, care nu au curajul sau interesul de a merge pana la capat cu dezvaluirile/revelatiile si nu ajung sa livreze solutia si proiectul viitorului.
Este aproape sadic sa amagesti lumea cu dezvaluiri care ii lasa si mai mult in intuneric, dar ei o fac poate fara sa sie, fiind manipulati ori sunt platiti sa creeze aceste spaime terorizante caci hegemonia se bazeaza pe terorism si terorizare. Nu exista o autoritate meritorie si respectabila pe care noi sa o urmam cu incredere, suntem doar niste refugiati ai spaimelor si solutiilor expediente pe care le gasim pe moment. Ne lipseste Perspectiva, credinta puternica in Bine si valorile sale.