Shadow
58 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.120.171.10

 

Vaticanul e antiromanesc prin definitie si nu de astazi. Masacrarea vlahilor din Cehia care e un genocid uitat a fost condusa de Vatican si de hasburgi si astazi acesti vlahi sunt considerati eroi nationali in Cehia in timp ce in Romania nici macar jumatate din romani nu au auzit de asa ceva. Maghiarizarea in Transilvania a fost condusa de Vatican si in Ungaria toti romanii care au fost convertiti la religia catolica au fost maghiarizati. Toate comunitatile de romani nordici care au trecut la religia catolica au fost slavizate si astazi se neaga orice origine romaneasca pe aceste comunitati – boiki, lemki, dolieni si vlahi in Cehia….

Istroromanii au fost slavizati si italienizati ca sa spun asa tot sub semnul Vaticanului si astazi sunt in extinctie.

In scolile de ofiteri din Securitate exista un manual care trata toate religiile , sectele si miscarile din Romania care astazi e secretizat si nu a auzit nimeni de el in care erau descrise scopurile si interesele fiecaruia incepand de la cultul musulman si pana la interesele Vaticanului, cavalerii de Malta, masonerie, sectarismul protestant sau neoprotestant . Dupa 1945 greco-catolicii nu au fost desfiintati de presedintele Dej doar pentru ca asa a vrut Stalin. Desfiintarea greco-catolicilor a venit in contextul iredentismului ungar in care Vaticanul a fost de partea Budapestei si asa ceva s-a vazut la revolutia ungara din 1956 aparuta ca o revolta pe fondul pierderii de catre unguri a Ardealului de Nord pentru care Securitatea dupa 1956 a publicat o serie de carti in care era dezvaluita identitatea revolutionarilor unguri ca fosti horthysti sau nazisti unguri si dupa 1945 armata romana era complect dezarmata si se confrunta cu pericolul izbucnirii in acelasi timp al unui razboi pentru Banat cu Iugoslavia si cu Ungaria pentru Transilvania.

Presedintele Dej si national comunistii in fata duplicitatii Vaticanului si al sprijinului Vaticanului pentru Ungaria a luat decizia nationalizarii propietatilor Vaticanului si a desfiintarii bisericii greco-catolice din ratiuni de stat si pentru o unitate nationala in fata iredentismului comunist ungar pentru ca sprijinul sovietic era doar formal si la nivel de retorica comunista. Cum si de ce am sa va explic astazi…..

Anexarea Basarabiei si a gurilor Dunarii de catre sovietici in doctrina militara sovietica inseamna desfiintarea totala a Romaniei si nu o coabitare sub forma unei ocupatii militare si a comunizarii. Mai tarziu a aparut planul Valev dupa o serie de incercari de dezintegrare nereusite pentru care desfiintarea bisericii greco-catolice a fost doar o incercare de a se obtine o unitate nationala …