„Cum să lași țara pe mâna unor trotinetari afumați?”

Rosu Ioana

Pandemia de Covid-19 a creat adevărate probleme la nivelul economiei mondiale, iar România nu a făcut excepție de la regulă. Odată cu izbucnirea războiului din Ucraina, contextul apariției unei crize economice s-a conturat tot mai mult, iar astăzi ne aflăm în fața unei asemenea situații. Criticul de modă, Dana Budeanu, cunoscută pentru intervențiile sale de natură politică, a explicat cauzele acestei crize economice apărute în România, oferind punctul său de vedere.România, datoare vândută Occidentului. Vedeta nu s-a abținut de la a face o critică dură la adresa celor pe care îi consideră responsabili pentru datoriile uriașe pe care România le are în acest moment, având în vedere că, încă din primele trei luni ale anului, datoria externă totală a crescut cu 721 milioane euro. Potrivit declarațiilor politicienilor care conduc țara, de vină pentru toate aceste cheltuieli exorbitante ar fi pandemia de Covid-19, respectiv războiul din Ucraina, care au generat o inflație record.Ea nu este de acord cu aceste explicații, pe care le consideră neadevărate, acuzând instituțiile importante ale statului pentru faptul că le-au permis politicienilor să se înfrupte fără limită în datorii pentru „binele țării”. Creatoarea de modă și, totodată, analistul politic, Dana Budeanu, îl critică în mod special pe Florin Cîțu, dar și pe aliații săi politici.„Cu aura de mare economist și geniu rocker neînțeles a îngropat la propriu România, în duet cu marea alianța de dreapta. Oamenii nu realizează nici 10% din dezastrul pe care au putut să îl lase în urmă aceste nulități.România este azi aproape de un colaps financiar, pentru că niște imbecili au considerat că bugetul statului este o morișcă alimentată la infinit cu bani împrumutați. Toți aceștia sunt dovadă vie, că prostia este cel mai nenorocit flagel la un politician. Ticăloși, lipsiți de empatie, autosuficienți, superiori, pentru ca statul le-a permis acest lucru. „De neiertat, de necrezut”.În continuare, Dana Budeanu își exprimă dezgustul pentru dezinteresul de care a dat dovadă statul atunci când le-a permis politicienilor să aducă țara, din punct de vedere economic, pe culmile insuccesului. Pentru a descrie într-un mod dur trăsăturile acestor persoane, care se prezintă drept specialișt în economie, însă inapte în a-și pune în aplicare cunoștiințele, criticul i-a numit pe politicieni „trotinetari afumați”.„Nu sunt eu în măsură să judec, pentru că nu am la dispoziție toate informațiile sau tot tabloul general. Chiar și așa, ceea ce s-a întâmplat este de neconceput. Cum să lași țară pe mâna unor trotinetari afumați care s-au împrumutat, la liber, într-un an și jumătate 25 de miliarde de euro?Cum să nu întrebe nicio instituție de forță absolut nimic, când datoria publică a ajuns în acest interval la aproape 50% din PIB? Șocant și ticălos, cu largul concurs al tuturor. De neiertat, de necrezut”, a continuat Dana Budeanu.

 

 

Dragii mei prieteni VAXCINAȚI , iată ce spune acum official :

Medicul, profesorul și încă ministrul , Alexandru Rafila, despre Covid:                                                                                     „Trecerea prin boală și vaccinul nu mai opresc transmiterea”

21.06.2022, 11:17

Alexandru Rafila vine cu un avertisment dur legat de pandemia de coronavirus. Chiar dacă pare că s-a încheiat, iată că pandemia de coronavirus ar putea reveni, iar un exemplu este Germania, care în acest moment se confruntă cu o creștere rapidă a numărului de noi îmbolnăviri ! Ministrul Sănătății vine cu un anunț mai mult decât îngrijorător și spune că virusul nu ține cont de trecerea prin boală și nici măcar de vaccinurile pe care foarte mulți români le-au făcut.( PROSTIȚI DE AUTORITĂȚI GHEȘEFTARE SAU INCOMPETENTE,DINTRE CARE ȘI EL ÎNSUȘICA REPREZENTAT OMS  )

Așadar, ministrul de acum al sănătății, Alexandru Rafila, vine cu un anunț îngrijorător, chiar în timp ce Germania se confruntă cu un nou val al pandemiei de coronavirus. În Germania au fost chiar și câte 100 de mii de cazuri noi de coronavirus înregistrate într-o zi, iar reprezentantul guvernului spune că virusul nu mai ține cont acum ( e-te-al dracu^, s-a șmecherit în timp ?!) de vaccinurile făcute de populație ( care au fost un rahat inefficient și periculos ) și nici măcar de trecerea prin boală. Transmiterea se face mult mai rapid, iar ministrul spune că trebuie protejați cei vulnerabili.( CUM ? VAXCINAȚI DIN NOU ?) „ Să vedem ce se va întâmpla. Acum, tabloul epidemiologic nu e chiar similar între Germania şi România. La noi am avut câteva valuri mai intense de îmbolnăvire. Problema este generată de faptul că nici trecerea prin boală şi nici vaccinul nu mai opresc transmiterea şi nici chiar combinaţia dintre cele două. În cazul meu, m-am infectat, apoi mi-am făcut trei doze de vaccin. Astfel de persoane se pot îmbolnăvi pentru că transmisibilitatea care era iniţial oprită de vaccin în momentul de faţă nu mai este influenţată decât în mică măsură. Ce s-a remarcat în Germania şi în alte ţări unde sunt multe cazuri este că formele grave sunt destul de puţine. De asta se recomandă protejarea persoanelor vulnerabile (?????), decât măsuri în rândul populaţiei”, a declarat dr. Alexandru Rafila la România TV.

Legat de vaccinurile anti-coronavirus, care se dovedesc a fi incapabile să ne protejeze, ministrul Sănătății spune că România continuă să le plătească chiar dacă nu le mai primește și nu mai are nevoie de ele. Cu toate acestea, reprezentantul guvernului speră ca lumea să continue să se vaccineze ( AȘA, DE TÂMPIȚI , CA PÂNĂ MAI IERI !) sau măcar să apară un vaccin mai efficient, CU O ALTĂ CHELTUIALĂ ȘI ȘPĂGI PENTRU PROPAGANDIȘTII LUI .

„Deocamdată nu le primim, dar le trebuie să le plătim pentru că contractual ( făcut de Câțu=pârțu și Arahat) stipulează nevoia, în cazul în care ele vor fi păstrate la producător, este o situaţie care impune asumarea plăţii acestor vaccinuri. Problema am discutat-o şi la Comisia Europeană acum o săptămână şi opinia tuturor a fost că cel puţin pentru dozele alocate anului 2023 trebuie să existe o soluţie pentru că nu putem să tot primim un produs care nu are utilitate într-un anumit moment.Sperăm să apară o nouă formulă a vaccinului, să convingem(=prostim) cât mai multe persoane să se vaccineze cu o eventuală doză suplimentară, dar oricum cantităţile pe care le avem la dispoziţie şi posibilitatea de a le vinde şi de a le dona nu mai există în acest moment, inclusiv mecanismul ONU COVAX nu mai primeşte vaccinuri pentru donaţie”, a mai precizat ministrul Sănătăţii. HALAL !    ȘI când unii dintre noi , mai bine informați și independenți de minciunile și șpăgile medicale, farmaceutice sau ”informaționale” vă spuneam adevărul stipulat în comunicate oficiale ale multor oameni de știință corecți ,  ne umileați și înjurați : acum ștergeți-vă la … gură cu vaxcinurile făcute , mai salvați guvernul și mai faceți încă 2 – 3 din ce le-a mai rămas și dacă aveți un dram de caracter , recunoașteți că ați fost manipulați ; unii poate prin funcție și obligații , alții ca să vă plimbați și pe la alți covideni europeni , dar să recunoaștem că mulți au fost pur și simplu prostiți. Bravo lor , la mai mare !