anonim
559 aprobate
inamiculsistemului@gmail.com
86.120.171.233
.
Intre 1945 si 1955 am avut o extinctie in masa pe comunitatile de romani din tot estul european incepand din Grecia, Bulgaria , Polonia , Cehia si pana pe Nipru in executii , in gropi comune si in asimilari fortate. O extnctie in masa a fost stransa si arhivata de tatal meu ca sef in Securitate si ca sef birou informatii in Directia de Graniceri ca sa fie folosita de presedibtele dej in cazul pierderii Banatului romanesc dupa ce Tito i-a cerut Banatul lui Stalin si dupa pierderea gurilor Dunarii. Numai ca preseedintele Dej i-a abandonat complect pe romanii din sudul Dunarii la fel ca Ana Pauker care a retras orice finantare pentru scolile romanesti din Grecia .
In fata extinctiilor in masa a avut loc prima revolta antisovietica din Securitate cand la anuntul plecarii armatei sovietice din Romania a venit si anuntul pe deportarile din Basarabia.
General Alexandru Roman: Tovarasi, astazi avem un milion de deportati din Basarabia si din Bucovina in Siberia.
Tatal meu: Bun, tovarase Roman, si noi ce facem? Asteptam sa ne trimita si pe noi in Siberia?
General Roman: Si ce vrei sa facem?
Tatal meu: Tovarase Roman, hai sa-i omoram pe rusi!
In anii 50 in Securitate nu se facea diferenta intre rusi si ucrainieni si tatal meu ii vedea ca aceeasi natie in mijlocul colonizarilor in masa cu rusi si cu ucrainieni promovate de Stalin si de Hrusciov. Ucraina de astazi e creata de Stalin in schimburile de populatii din operatiunea Vistula si asa ceva nu stie nici macar 10% din romani comform conceptiei sistemului ,,cine controleaza istoria stapaneste prezentul”.
Astazi asistam la o extinctie in masa pe comunitatile de romani din Ucraina in mijlocul asimilarii fortate, a mobilizarilor in masa si a propagandei fanaticilor ucrainieni. Ucraina a lansat un nou val de mobilizari in comunitatile de romani intr-o propaganda foarte agresiva in care comunitati intregi de romani in extinctie sunt condamnate la exterminare. Nazismul ucrainian si Ucraina se folosesc fara rusine de istoria noastra si de origine speculand patriotismul romanilor in vederea exterminarii in mobilizari in masa. Ucraina a incalcat pe fata tratatul din 1997 ce prevedea protejarea comunitatilor de romani in complicitatea premierului Ciolacu si a presedintelui Iohanis .
https://podul.ro/articol/21723/exclusiv-interviu-un-voluntar-roman-care-lupta-in-ucraina-rupe-tacerea-care-este-numarul-real-al-combatantilor-romani-de-pe-front-dincolo-de-minciunile-propagandei-ruse-carnagiul-de-la-bahmut-cum-se-explica-lentoarea-contraofensivei-ucrainene-galerie-foto?fbclid=IwAR03HJtvla4JA5QxltdGOgkvRJfHL2mXnrFY4AqVuOgkblRmD0Ywae3D9k4

.
NR – Ceva-ceva poate fi adevărat. O asemenea informație -„Intre 1945 si 1955 am avut o extinctie in masa pe comunitatile de romani din tot estul european incepand din Grecia, Bulgaria , Polonia , Cehia si pana pe Nipru in executii , in gropi comune si in asimilari fortate” nu poate fi trecută ce vederea. E plauzibilă, veridică.