Shadow
0 aprobate

generatiaumbrelor@gmail.com
86.127.76.226 

..Cine controleaza istoria stapaneste prezentul.”
Mai multe personaje sinistre au reusit in 30 de ani sa trimita o intreaga generatie catre liberalismul neomarxist de genul USR. E generatia post-comunista pe origini pentru ca am avut mai bine de patru milioane de membrii PCR si astazi avem milioane de romani ca urmasi ai membrilor de partid si ai celor din structurile de dinainte de 1989.
Numele personajelor sinistre: Lucia Hossu Longin , Vartan Arachelian, Marius Oprea , Vladimir Tismaneanu , Corneliu Coposu, Ion Ratiu si Campeanu.
Cand Lucia Hossu Longin intra in casa lui Nicolschi cu usa deschisa care tradeaza o interventie clara a unei echipe a SRI-ului(recunosc modulalitatea) eu zideam ferestrele la strada……
Tatal meu cand l-a vazut pe Arachelian la ,,revolutie” cu lozinci anticomuniste era sa faca infarct si alergam la disperare dupa pastilele de inima… si primul lucru a fost sa bata in scanduri ferestrele de la strada: Arachelian are anul nasterii schimbat si nimeni nu a auzit de preluarea depozitelor germane din Constanta la 23 august 1944 de catre o grupare de armeni stalinisti cu predarea lor catre armata sovietica si nimeni nu a auzit de liste de deportari in Siberia cu armeni de dreapta….
Marius Oprea a facut un spectacol la Caransebes pe dezhumarea unor ,,victime” ale Securitatii pentru care a fost zburat din CNSAS si din IICCMER care impreuna cu Doina Cornea infiinteaza un institut de falsificatori de istorie in slujba Belgradului . Insa nimeni din tara asta nu a pus problema cataramelor si a bumbilor cu inscriptia ,,Republica Populara Romania” gasite pe victime: erau militarii in termen omorati de securistii iugoislavi din cazul granicerilor cu gaturile taiate cand era sa pierdem Banatul….
Vladimir Tismaneanu, nepotul generalului Boico Mihail seful Directiei de Graniceri. Pentru imaginea lui Tismaneanu au fost cenzurate si falsificate ,,rusaliile negre” deportarile din Banat 1951 dupa oferta lui Tito catre Stalin ce ne dezintegra pe o schema simpla: minoritatea sarba in Baragan 100%, se declara crima impotriva umanitatii de iugoslavi, se declansa razboiul, pierdeam ,,sprijinul” sovietic, pierdeam Banatul si pierdeam si Transilvania pentru ca aveam o regiune autonoma maghiara….. Generalul Boico Mihail nu a fost zburat din Securitate pentru ca era evreu ….
La inceput , directiile militare au considerat ca toate procesele staliniste blocau mobilizarea armatei romane si pentru asa ceva a venit ideea mobilizarii miscarii legionare in armata romana ca o solutie de salvare in cazul unui razboi in acelasi timp cu Iugoslavia pentru Banat si cu Ungaria pentru Transilvania. Pentru asa ceva oficial la CNSAS si la IICCMER nu exista planurile de razboi pentru armata romana si se cenzureaza arestarile de ofiteri si executiile de ofiteri din 1953- de fapt se cenzureaza orice inseamna epurare stalinista si cum se faceau epurarile staliniste….
O generatie intreaga a fost manata ca o turma catre partide si de catre partide in campanii de vanatori de vrajitoare si vanatorile de vrajitoare continua si astazi.
Astazi televiziunile UBDA ca asa le spun eu pentru toate vanatorile de vrajitoare din acesti 30 de ani au inceput o noua serie de vanatori de vrajitoare pe istorie cenzurata si falsificata in care eminenta cenusie pare sa fie Ghita din Belgrad care coordoneaza asaltul mediatic impotriva noului partid AUR. Si acum…..
LECTIA DE ISTORIE
Nationalismul din Romania e o tinta la fel ca in perioada interbelica in care toti incearca sa-si lanseze acoperitii pentru control si pentru compromitere. La rebeliunea legionara am avut in miscarea legionara infiltrati spioni germani pentru compromitere, spioni sovietici si spioni britanici din care multi au ajuns la Poarta Alba in anii 50….tocmai pe motiv de spionaj. Astazi avem un veritabil rrazboi mediatic pentru preluarea controlului pe nationalismul romanesc din partea serviciilor secrete straine in care se aplica o schema psihologica din Securitatea anilor 50 valabila in orice perioada: ,,daca nu poti sa blochezi un eveniment atunci te implici, preiei controlul si conduci.” Asta e schema prin care in anii 50 s-a incercat destalinizarea din interior….din interiorul sistemului….
Ce e AUR? Nu stiu , nu cred ca am sa stiu vreodata si chiar ma depaseste dar important nu e cine e si ce e AUR. Important e razboiul in sine si asaltul acoperitilor , a mediei si a serviciilor secrete straine pe nationalismul romanesc dupa 30 de ani de campanii de divizare si de discordie pentru control. Divizat, plin de refulati care nu sunt in stare sa-si controleze sentimentele, plin de infiltrati acum a cazut prada campaniilor de denigrare in care noi toti , cei din multime , le suportam consecintele.