Ei o numesc „revoltă”, dar Franța arată cu siguranță ca într-un război civil chiar acum.
Alexandros Michailidis / shutterstock.com

Urâm să spunem „Ți-am spus așa”, dar unii dintre noi de dreapta naționalistă ne avertizează despre ceea ce se întâmplă în Franța și în alte țări europene chiar acum de mai bine de 20 de ani. Decenii în care au permis culturilor extraterestre să invadeze Europa au dus la rezultatul inevitabil care se întâmplă întotdeauna. Hoarda invadatoare arde Franța până la pământ și cu siguranță seamănă mult cu un război civil, deoarece există două părți concurente evidente care încearcă să câștige controlul țării.

Săptămâna trecută, conflictul a început când poliția a „ucis” un „tanar neînarmat de 17 ani”. Asta susține mass-media în timp ce încearcă să transforme acest lucru într-o altă vară a lui George Floyd, doar în Franța. Este similară cu situația lui George Floyd, în care polițiștii au ucis un criminal, iar acum totul se bazează pe un pachet de minciuni.

Tânărul de 17 ani „neînarmat” are o fișă lungă de rap și încerca să-i dea peste polițiști cu vehiculul său în timpul unei opriri în trafic, care este cunoscută drept tentativă de omor și folosirea forței mortale în majoritatea țărilor. Mama lui înregistra pe telefonul ei când polițiștii au aprins jihadi-ul adolescentului și l-au ucis. Ea a postat videoclipul pe rețelele de socializare și a cerut o revoluție, iar toți musulmanii din Franța au spus practic: „De ce nu? Pentru asta am invadat Franța în primul rând!”

Aproape 10% din populația Franței este acum formată din musulmani africani și din Orientul Mijlociu. Ei depășesc numărul poliției și armatei țării. Orașele din toată Franța cu populații musulmane considerabile ard.

Prostele autobuze electrice și electrice-hibride sunt ținta favorită a musulmanilor. Dacă dai foc unuia dintre acei căței, este aproape imposibil să stingi focul fără unelte sofisticate. Când primii respondenți au de-a face cu incendiile autobuzelor, musulmanii aleargă la cel mai apropiat centru comercial sau școală publică și le ard din temelii.

Nimeni nu a însumat până acum numărul exact de școli, biblioteci, secții de poliție și alte clădiri pe care le-au distrus, pentru că este încă prea periculos pentru francezi să-și părăsească casele. Musulmanii fură vehicule blindate ale poliției și puști automate. Ei scot oameni albi din mașini și îi linșează. Inițial, poliția pur și simplu a fugit cu scuterele lor gay Pride, în timp ce chestia asta se întâmpla.

Președintele francez Emmanuel Macron este probabil cel mai rău lider posibil din întreaga civilizație occidentală. Oh, așteptați. Am uitat de Joe și Kamala.

Președintele francez Emmanuel Macron este ca al treilea cel mai rău lider posibil din întreaga civilizație occidentală. Și-a dus-o pe nevasta-sa urâtă la un concert de Elton John noaptea trecută, în timp ce țara lui era arsă din temelii de străini.

Șeful poliției dintr-un oraș a declarat că sunt „în război” cu „hoardele sălbatice de paraziți”. Sună cam corect. După ce războiul civil a durat câteva nopți fără ca Macron să trimită armata, cele mai mari două sindicate ale poliției din țară au amenințat că vor da o lovitură de stat de dreapta împotriva lui.

Ei au emis o declarație publică în care spunea: „Astăzi, poliția este în luptă pentru că suntem în război. Mâine vom intra în rezistență și guvernul ar trebui să fie conștient de acest lucru.”

Macron a început în sfârșit să desfășoare armată, dar abia după ce 5.600 de vehicule au fost distruse și peste 1.000 de clădiri au fost arse din temelii. Clădirile care au supraviețuit bombardamentelor naziste din al Doilea Război Mondial nu au supraviețuit beneficiilor îmbogățirii culturale și imigrării în masă dintr-o cultură extraterestră. Acestea nu sunt revolte stupide ale BLM în care toată lumea va obosi după ce va fura niște televizoare și pantofi de la Target. Musulmanii sunt serioși să cucerească Europa.