caroline gunderode
117 aprobate
gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

Multumiri prodigioase Maestrului CD pentru formidabilele texte ale lui Larry Romanoff – si nu numai caci ne-a regalat tot timpul cu articole de calibrul ce mai greu – cu care ne ajuta sa pricepem istoria adevarata a culturii europene si americane , de care am fost tot timpul privati, cu sistem .
Adica cu patent !!! CU PATENTUL PARAZITILOR CE NE GUVERNEAZA !!!
Da , Hervé Ryssen are dreptate cand scrie ca „Iudaismul este o masina de razboi „. haituit si el si inchis , tot pentru ca a indraznit sa disece teme tabu din pdv al autoalesilor , ce stranguleaza adevarul si ne aresteaza memoria !!!
DAR:
” Cel ce spune adevarul nu este antisemit” declara episcopul catolic traditionalist Richard Williamson, bineinteles haituit de mama focului si el, dupa ce a facut aceasta afirmatie in fata televiziunii suedeze , care i-a promis -pervers – ca nu-l publica dar l-a publicat .!

OARE EVREII VENALI CARE STRANGULEAZA PRESA CUMPARAND-O, CA SI TOT CE POT IN MATERIE DE DISCUTII PUBLICE PRO SI CONTRA , ASUPRA ADEVARULUI OBIECTIV , CA ACESTEA SA NU EXISTE, CRED EI CA VOR ASTUPA SETEA JUSTIFICATA DE ADEVAR, A OMENIRII INTREGI, CRED EI CA O VOR PUTEA DISIMULA SI SUFOCA LA INFINIT ?
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

DECE OARE A SPUS HITLER CA ” EVREII AU MERS INTOTDEAUNA PREA DEPARTE ?!”

PROBLEMA ESTE CA TOTI EVREII SUFERA DATORITA CELOR CARE SUNT LA PUTERE – UITATI-VA LA EVREII DIN ISRAEL CARE AU FOST INOCULATI CU VAXXURILE TOXICE NETESTATE , MAI MULT CA ORICE ALT POPOR !
SE MOARE PE CAPETE SI IN ISRAEL CA PESTE TOT – MAI ALES ANGLIA – UNDE SI-AU FACUT DE CAP ESTROPIATII DE LA VARF CA NETANYAHU SAU ALBERT BOURLA, SEFUL PFIZER, EVREU TRADITIONALIST CARE A BAGAT ATATA BANET INUTIL IN BUZUNAR , UCIGAND MILIOANE SI MILIOANE DE OAMENI NEVINOVATI !

SUNTEM NOI OARE „ANTISEMITI” DACA CEREM PEDEPSIREA ACESTOR DEMENTI CU PUTERE CE NU LI SE CUVINE ?

UN ISTORIC ROMAN DE CEL MAI INALT ETAJ DECLARA PE ECRAN: DACA VREM SA REPARAM ROMANIA, NE TREBUIE UN ADEVARAT RESET :

O CASA PUTREDA LA VARF CA ROMANIA ARE SI PERETII PUTREZI SI FUNDAMENTUL : NU MERGE SA SCHIMBI DOAR ACOPERISUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AVIZ CELOR CE TOLEREAZA PUTREGAIUL INCRUSTAT PESTE TOT !

FARA UN RESET ADEVARAT, NE PRAVALIM IN PUTREGAI SI NOI , OAMENII CEI NORMALI , CATI AM MAI RAMAS ,DACA NU ARUNCA NEBUNII PLANETA IN AER !!!
CACI NEBUNII DE AZI SE CRED DUMNEZEI .