MULT RAU A FACUT IOHANNIS ROMANIEI! (XI)

Citesc adesea, mai ales în comentarii dar și în articole, o sumedenie de imbecilități care au un optimism deșănțat cu scopul de a ridica moralul poporului (dacă nu cumva au scopul de a adormi poporul cu speranțe deșarte!).

Citesc că luptă pentru noi oștirile de martiri din ceruri. Nu! Martirii și-au făcut datoria la timpul lor dîndu-și viața în lupta dusă pentru a apăra țara și poporul. Pe acest pamînt s-au născut valuri de eroi, azi mi se pare că se nasc mai mult fătălăi și homălăi. Văd tot mai multe femei care sînt mai bărbate decît bărbații.

Citesc că ne iubește Dumnezeu, el ne ajută, el luptă pentru noi. Nu, Dumnezeu nu îi ajută pe cei care nu vor să fie ajutați, pe cei care stau cu mîinile în sîn așteptînd să se petreacă minuni. Dumnezeu nu îi ajută pe cei care nu au timp să citească Evangheliile ca să știe Cuvîntul Lui și să Îl respecte. De data aceasta, Dumnezeu nu are nici un motiv să ne ajute. Ne-am votat democratic și nesiliți de nimeni călăii.

Citesc că atîta timp cît în fața guvernului va fi un singur român care sa protesteze, mai există speranță. Nu, dacă în fața guvernului va fi un singur protestatar, va fi considerat nebun. Mi-am făcut și eu datoria zeci de ani, cît mi-a permis sănătatea și condiția fizică. Chiar și așa, tîrîndu-mă în baston, pe 19 iulie m-am dus și eu. Dezolant! Am apreciat numărul celor din piață la circa 200. A venit de la Brașov dr. Mihai Tărnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului – bucureștenii, nici măcar unul la 10.000.

Un popor orb, inconștient, condus de o clasă politică trădătoare, incompetentă și coruptă. În aceste luni se bat cuiele în sicriul în care a fost aruncat viitorul României. Cîțu îndatorează pas cu pas țara, fără să ne dea nici o explicație, dar și fără nici o răspundere. Sume enorme sunt aruncate pentru îmbogățirea mafiei liberale, pentru ajutorarea firmelor din țară inclusiv a marilor companii, pentru „captatio benevolentiae” (captarea bunăvoinței) alegătorilor în vederea alegerilor, pentru cumpărarea conștiinței medicilor și a presei. Cîțu a declarat că nu va putea mări alocațiile pentru copii și pensile conform legii întrucît nu are bani, dar bani pentru șpăguirea presei corupte și pentru noile sporuri de confidențialitate acordate militarilor, polițiștilor si serviciilor secrete proaspăt promulgate de Iohannis are. Am scris despre aceste jafuri și voi mai scrie, dar nu azi, vreau să abordez mai multe teme.

Atîta timp cît nu știu cîți bani vor ajunge la noi din ploaia de euro pe care Sf. Ilie de la UE o va revărsa deasupra României și nu știu nici condițiile puse, nu îmi permit să sper că această pomană ne va salva. Nu sînt pesimist ci sînt realist, așa cum m-a învățat viața. Eu văd nori negri – România nu va putea restitui împrumuturile și va trebui să cedeze tot ce mai are (și nici așa nu cred că va acoperi tot ce trebuie să plătească). În acest timp, poporul stă la TV, în loc să facă ce ar trebui, și anume să iasă concomitent cu milioanele pe străzi.

x

BREAKING NEWS!

29 iulie, ora 18,25 – incredibil! În acest moment, Iohannis, în cursul unei conferințe de presă a declarat că sporirea numărului de infectări se datorează PSD-ului, care a tergiversat luni de zile adoptarea in parlament a legii carantinei înaintate de guvern!

Citez din postarea slugii de lux Digi24 (care a periat discursul, nu a consemnat începutul frazei, și anume, din cîte rețin ”Nu vreau să fac politică, dar trebuie să spun că…”, după cum nu a consemnat nici minciuna cu tergiversarea de către PSD luni de zile a legii carantinei). Iata ce a scremut gînditorul de la Hermannstadt:

O etapă care mi s-a părut negativă a fost disputa în Parlament pe legea carantinei. Proiectul a fost elaborat în regim de urgență de Guvern, trimis în Parlament, unde PSD a tras de timp cu un cinism inimaginabil. S-a cristalizat impresia că lucrurile nu sunt grave, au apărut politicieni care au incitat deschis la nesupunere, inducând în public impresia că lucrurile nu sunt grave. În acele săptămâni, persoane infectate au părăsit spitalele. PSD a tergiversat adoptarea acestei legislații, în această perioadă situația epidemiologică s-a agravat. Așa am ajuns la 1200 de cazuri zilnice și din păcate aceasta va mai dura.”

Vin cu o precizare, din cîte știu, singurul care a instigat deschis la nesupunere, a fost premierul Orban, care a cerut românilor să nu respecte deciziile CCR, care au putere de lege.

Haideți să apelăm puțin la memorie:

Presa israeliană confirmă dezvăluirile publicației cristoiublog.ro: președintele Klaus Iohannis a fost anunțat de americani încă din noiembrie 2019, pe canalele NATO, despre gravitatea pandemiei Coronavirus”.

Premierul Orban a fost la mijlocul lui februarie la o importantă conferință internațională la Munchen, unde directorul general al OMS a lansat un avertisment puternic în legătură cu COVID-19 și răspândirea sa rapidă. Premierul român s-a numărat printre vorbitori la acea conferință, dar când a venit acasă… nu a luat nicio măsură. Dimpotrivă! A continuat manevrele pentru anticipate!”.

Este incredibil! Omul acesta (Iohannis) minte cu ușurința cu care respiră, dar repet ce am mai spus, el nu ne servește obișnuitele minciuni politice, minciunile lui au caracter patologic. El crede că se adresează exclusiv turmei care l-a votat, fără să-și dea seama că în România mai sunt și oameni care gîndesc, care nu uită, și care nu iartă.

Spre deosebire de noi, el știa de luni de zile riscul prezentat de virus însă declara că este o gripă. Știa și Orban. Dar nu le păsa. Pe ei îi interesau doar alegerile anticipate. Iohannis vroia sa-și completeze panoplia, să adauge și parlamentul lui la guvernul lui, serviciile lui, justiția lui, presa lui (și, uitîndu-mă la Ciolacu, pot să spun că are și” opoziția lui”).
Vinovați de toate nenorocirile prăvălite peste țară sunt Iohannis și Orban, cu inconștiența și ambițiile lor. Și sunt vinovați și de crimele ale căror victime ar trebuia deja în particular să fie contabilizate, bolnavii cronici care s-au stins cu zile întrucît s-a refuzat internarea, tratarea, operarea lor în spitalele rezervate exclusiv pacienților cu covid (cei mai mulți asimptomatici).

x

Minciuna este ceva curent în politică. Atît în campaniile electorale (pentru a le cîștiga) cît și în restul timpului (fie ca să își justifice eșecurile, fie pentru a le prezenta ca victorii în vederea cîștigării unor noi alegeri).

Nu-l iubesc pe Iohannis (poate că unii și-au dat seama de asta), dar la început credeam ce bălmăjea la radio. Apoi au apărut semnele de întrebare, și după ce au apărut au început să se înmulțească. Nu mai știu ordinea corectă și completă a procesului de „My Awakenig” (ca să parafrazez titlul unei cărți a lui David Duke). Primul lucru care m-a frapat, ascultînd de dimineața pînă noaptea RRA a fost faptul că mureau numai bătrîni! După care au început să moară și tineri – dar toți aceștia aveau boli grave, prima tînără care a murit fusese internată fiind în comă diabetică (cele mai dese comorbidități erau diabetul, bolile de inimă, de plămîni și, neașteptat pentru mine, obezitatea).

Apoi am aflat că cei declarați ca decedați de covid, nu sînt autopsiați – păi atunci de unde știți cauza morții? După un timp aflu că recomandarea vine chiar de la OMS – această recomandare aparent este o prostie, pe de-o parte pentru faptul că în lipsa autopsiei nu se cunoaște cauza reală a morții, iar pe de altă parte fiindcă în cazul unui virus nou, necunoscut, rezultatele autopsiei puteau ajuta cercetările pentru descoperirea antidotului. Dar era o prostie doar aparent, în realitate se urmărea răspîndirea teroarei în lume, psihoza care îmi aduce aminte de teroriștii din decembrie 1989.

În județul Suceava se instituie carantina în reședința de județ și în alte 8 localități din zonă – exact de aici, din plină carantină, sucevenii au umplut cu voioșie autocarele, au trecut munții, au umplut apoi avioanele din Cluj și au zburat în Deutschland, Deutschland uber alles să culeagă sparanghelul lui Mutti – nu era numai zădărnicirea combaterii epidemiei, dar chiar și riscul răspîndirii acesteia.Procurorii lui Iohannis déjà au stabilit că nu s-a săvărșt nici o faptă penală. Tot astăzi, Iohannis, cel scăpat de justiție pentru multele infracțiuni săvîrșite, a declarat că are încredere în justiție. Mi-am adus aminte de filmele americane dinainte de 1989 (după aceea nu am mai avut timp de filme) cînd pe treptelele tribunalului, mafioții declarau că au încredere în justiție – și, într-adevăr, jurații (mituiți) îi declarau nevinovați.

Această suită de informații m-a smuls din liniștea în care mă cufundasem.

Am început să mă aplec asupra articolelor care din diferite puncte de vedere criticau poziția oficială.

Unii scriau despre jafurile enorme săvîrșite asupra bugetului de stat sub Ludovic Orban de firmele agreate de partid pentru achizițiile necesare combaterii pandemiei.

Au fost instituite succesiv starea de urgență și starea de alertă, prin care drepturile constituționale ale românilor erau suspendate – toate acestea într-o perioadă în care în România nu fusese declarată pandemia! – totul împotriva legii, dar Iohannis este obișnuit cu încalcarea legii de mult. Constatarea pandemiei s-a făcut doar prin hotărîrea nr. 36/21 iulie a Consiliului național pentru situații de urgență!

Alții, medici de renume din țară sau din străinătate, demontau pas cu pas minciunile oficiale.

Am constatat (din ce am citit) cum testele, aparatele, mijloacele de protecție dau rateuri, sume enorme cheltuite degeaba.

Am văzut cum în sediul guvernului se chefuiește fără mască, cum la Bruxelles președintele nu poartă mască fiindcă în lumea bună a Europei nu este obligatoriu ci opțional, cum demnitarii petrec fără mască la nunți, botezuri, cumetrii – la oamenii simpli, vin organele, suspendă evenimentul și oferă participanților amenzi. În imbecilitatea lor, diriguitorii noștri nu știu ce înseamna puterea exemplului personal?

Am aflat foarte multe lucruri despre care nu vorbește nici Iohannis, nici presa mainstream.

Și așa am ajuns eu să citesc aspectele medicale ca să mă familiarizez cu ele și să le îmbin cu ancheta, pe care déjà o stăpîneam – uite cum s-a născut acest serial.

Sînt și aspecte amuzante. Iohannis a lansat acest termen absolut imbecil: distanțare socială. Distanțarea socială într-adevăr există, înseamnă prăpastia care îi separă pe conducători de popor, dar Iohannis avea în minte altceva. Papagalii (sau isonarii) de la RRA au preluat termenul cu atare dar treptat au început să se dezică, la început timid, mai apoi ridicînd direct întrebarea dacă termenul este corect folosit, iar în final l-au înlocuit cu distanțarea fizică.

Chiar și azi, la RRA, în raport de cine este redactorul știrii, unii ne anunță că azi au murit x oameni din cauza covid, alții că au murit x oameni în legătură cu covid.

A mai apărut o categorie nouă de morți. Nu de mult am auzit că au murit y români, dintre care z fiind tineri fără comorbidități. V-ați apucat să autopsiați morții? Fiindcă dacă v-ați luat după faptul că nu erau luați în evidență cu alte boli ,în lipsa autopsiei nu puteți știi de ce au murit aceștia.

Sînt nevoit să pun punct pentru azi, dar închei cu Ludovic Orban. Acesta îi acuză pe “negaționiști”, cei care ar nega existența virusului. Acesta există și nimeni pe cele circa 20 de site-uri pe care le citesc zilnic nu îl neagă. Toți critică exagerările, minciunile, abuzurile, fraudele, toate nemerniciile despre care Iohannis și presa mainstream nu au auzit. Dacă cineva chiar neagă existența virusului, greșește – dar dacă nu există, înseamnă că este o altă diversiune marca Orban.

Dan Cristian Ionescu