MULT RAU A FACUT IOHANNIS ROMANIEI! (V)

Ca sa aveti o imagine mai completa, ar fi bine sa cititi si alte doua articole pe aceasta tema postate inainte de inceperea serialului de fata:

https://www.incorectpolitic.com/stati-in-case-lasati-ne-sa-furam-linistiti/

https://www.incorectpolitic.com/romania-tara-tradarii-si-minciunii/

Nu am studii de medicina, dar nici timpit nu sint. Ca sa imi permit sa scriu acest serial a trebuit sa citesc foarte mult – articole scrise de medici importanti, din toata lumea. Articole care cu foarte rare exceptii nu si-au gasit loc in ceea ce se numeste „presa mainstream”, aliata mafiei internationale, in aceasta perioada in special a celei medicale.

Nu stiu daca acest virus a fost produs in laborator sau nu, iar in caz afirmativ, nu stiu in laboratoarele cui. Dar in primul articol de mai sus am vorbit despre expertul international Leonard George Horowitz si declaratiile sale privind bioterorismul promovat de CIA, iar in cel de-al doilea am indicat un link privind laboratoarele americane care produc arme biologice in 25 de tari ale lumii!

Iarasi nu stiu in China si in celelalte tari ale lumii ce virsta aveau cei care au murit fiind infectati cu covid si daca aveau comorbiditati. Si am constatat un lucru interesant: virusul a afectat cel mai mult tarile bogate, tarile dezvoltate. In celelalte tari (inclusiv Romania) procentul a fost mult mai redus – unii au sustinut ca ar fi vorba de genele specifice ale fiecarui popor – poate, nu ma pricep.

Stiu insa bine situatia din Romania si citind in ultimele saptamini numai pe aceasta tema punctele de vedere ale medicilor cu constinta si curaj pot sa spun ca acest virus nou ii ucide doar pe cei care sufereau de boli grave. Tinerii si celelalte persoane fara probleme grave de sanatate au fost chinuiti degeaba, degeaba li s-au incalcat drepturile constitutionale, degeaba a fost lovita economia nationala!

Starea de urgenta a fost un grav abuz din partea lui Klaus Werner Iohannis generat in primul rind de interese mafiote, dar care le mai conferea doua avantaje: romanii fiind blocati in case, ei puteau fura in voie iar site-urile care scriau adevarul puteau fi interzise!

Ca a fost un abuz inutil impus intregii tari, rezulta chiar din atitudinea statului roman care rezulta atit de limpede din doua exemple:

Din anumite motive neelucidate, in judetul Suceava s-au inregistrat cam un sfert din numarul total de persoane infectate la nivelul tarii iar municipiul Suceava si 8 alte localitati din jurul acestuia au intrat in carantina totala. In timp ce romanii erau blocati in case si nu aveau voie in cazul exceptiilor permise sa se deplaseze in grupuri mai mari de trei, exact din aceasta zona sute de romani au fost inghesuiti in autobuze, transportati peste munti, inghesuiti in aeroporturi (intii Cluj, apoi si Sibiu), inghesuiti in avioane si dusi in Germania sa culeaga sparanghel in conditii mizere de cazare si siguranta sanitara (apoi, romanii au fost dusi si in alte state europene). Toate acestea, cu sprijinul direct sau indirect (prin pasivitatea organelor de ordine) al autoritatilor romane.

Al doilea exemplu este legat de masti. Daca acestea erau cu adevarat necesare, statul roman s-ar fi mobilizat de indata. In primul rind ar fi contactat unitatile din Romanaia care le produceau (si erau destule!), dar nu au facut asta. Apoi, ar fi mobilizat ministerele de resort, organele infiintate pentru astfel de achizitii, atasatii comerciali din tarile producatoare – nu au facut nici asta.

Si-au selectat clientela politica, iar aceasta s-a pus pe facut bani. Pentru economie (adica pentru un profit propriu cit mai mare), nu le-au adus cu avionul (foarte putine astfel de transporturi au fost facute pe calea aerului) ci cu trenul sau vaporul. Daca pericolul era atit de grav iar mastile atit de necesare, intirzierea cu saptamini a aducerii lor in tara putea duce la sute sau mii de morti – dar nu a dus!

Acum nu este nevoie de masti, dar sintem obligati sa le purtam pentru ca acesti escroci sa isi vinda zecile de milioane de bucati pe care le vind la preturi de 5-10 ori mai mari.

x

Presedintele Iohannis si „guvernul lui” sint niste criminali. Ar trebui ca cineva (dar nu organele de stat, nu ele!) sa se ocupe de evidenta celor care au murit cu zile in aceasta perioada.

Atitea spitale din tara au devenit institutii suport covid, rezervate pentru cei infectati, care insa nu apareau, si interzise bolnavilor cronici. Citi dintre acestia au murit fiind privati de tratament si ingrijiri?

Ministerul sanatatii a conditionat efectuarea operatiilor de efectuarea prealabila a doua teste covid. Stiu ca au murit pacienti fiindca, asteptind rezultatele, nu au fost operati la timp. Citi au murit din aceasta cauza?

Face cineva o statistica privind sinuciderile din aceasta perioada si care au fost motivele? Fiindca stiu ca au fost si astfel de situatii.

Avem si un tinar care cedind psihic, a fost impuscat mortal de politie.

Noi, batrinii, trecuti prin viata, hirsiiti cu necazurile si nevoile, avem nervii mai rezistenti si unii sintem si obisnuiti cu singuratatea. Cei tineri insa nu stiu cum au trecut prin aceasta claustrare fortata si, repet, inutila. Ramine de vazut in viitorul apropiat daca va creste numarul bolnavilor psihici. Ramine de vazut si daca a crescut nivelul alcoolismului, daca va creste numarul divorturilor.

Acestea sint doar citeva aspecte.

x

Luni 25 mai ministrul de interne Ion Marcel Vela a mai extras o galeata de intelepciune din putul nesecat al gindirii sale pe care a desertat-o in fata microfoanelor: informațiile alternative publicate în mediul online, care contrazic viziunea guvernului asupra crizei coronavirusului, ar fi plătite din exterior, poate chiar din „state care nu agreează, să spunem, fie politica noastră europeană, fie politica de alianțe militare”.

De loc intimplator, in zdrobitoare masura, aceste informatii alternative provin din presa, blogurile sau site-urile patriotice, nationaliste. Balmajeala lui ne dovedeste mentalitatea clasei politice: banul! Intii de toate ei se gindesc la bani, ca cineva plateste pentru asta! In putinatatea mintii lor de tradatori corupti, ei nu pot intelege sau accepta faptul ca in aceasta tara mai sint romani gata sa sacrifice orice pentru adevar, pentru a-si apara patria si neamul!

Acum, trebuie sa imi iau portia de odihna. Pe curind.

Dan Cristian Ionescu