MULT RAU A FACUT IOHANNIS ROMANIEI! (IX)

Cind am inceput serialul cu acest titlu (precedat de doua articole introductive si intercalate cu altele pe aceasi tema, d ar cu alte titluri) gindeam ca va fi floare la ureche. Prezentasem chiar un plan cu aspectele la care vreau sa ma refer. Sint un om batrin, am zile in care nu sint in stare sa scriu nici macar un rind. Zadarnic am salvat in ultimul timp cel putin 20 de articole cu care vreau sa exemplific, nu am putere sa tin pasul cu nemerniciile, minciunile, jaful, abuzurile, aroganta dezmatata ale lui Iohannis si ale trupei lui de cavaleri ai Apocalipsei, cu coruptia, lasitatea si tradarea juramintului lui Hipocrate din partea celor mai multi medici, cu o presa de toate felurile vinduta de ani de zile stapinilor tarii, jefuitorilor externi si serviciilor care i-au implantat la locul potrivit. Si, desigur, nu pot uita tradarea serviciilor. Dar mai ales, tradarea PSD, un partid atit de penal, incit majoritatea parlamentarilor (in frunte cu Ciolacu) sint santajabili.00

La toate articolele salvate teoretic s-ar adauga sutele de ore de minciuni prezentate de Radio Romania Actualitati, campion al dezinformarii si imbecilizarii romanilor, in special tinerei generatii. Din pacate aici va trebui sa apelez doar la memorie, intrucit nu mi-am luat notite. Cine crede ca in 1989 noi am dobindit libertatea presei se inseala amarnic – am trait in politica si in presa acelor timpuri asa ca stiu foarte bine cum aceasta a fost sugrumata inca de la inceput de catre stat. Voi scrie un articol separat pe aceasta tema, in care voi posta si mail-ul pe care am vrut sa-l trimit la RRA cu ocazia implinirii a 88 de ani de activitate, cind se lamentau ca daca se desfiinteaza taxa radio, ei nu mai pot informa corect poporul! .La acel moment, ei deja aveau 88 de ani de continua ascundere a adevarului si de aparare a crimininalilor, tradatorilor si coruptilor!

Dar botnita pusa presei independente on-line, a fost instalata pentru prima data de cind aceasta exista la noi de catre Iohannis!

In conditiile acestea, este evident ca nu mai pot pastra o ordine fireasca a expunerilor asa ca voi scrie dupa inspiratia de moment.

X

Primul meu articol pe tema covid era intitulat “Stati in case! Lasati-ne sa furam linistiti! Lasati-ne sa va mintim! Lasati-ne sa va omorim, pe voi si Romania!” Si asta s-a si intimplat, guvernul incompetent dar corupt Orban a dezlantuit jaful! Am dat in serial foarte multe exemple, si voi mai aduce fiindca nu se potolesc. Cred ca pina acum su fost furate miliarde de euro, dar nu avem nici un arestat. Ion Cristoiu scria ca atita timp cit Iohannis este presedinte, nici nu vom avea arestati.

https://www.activenews.ro/stiri/Ion-Cristoiu-Afacerea-cu-echipamente-sanitar-printre-cele-mai-scandaloase-din-istoria-Romaniei.-Jefuirea-pe-fata-a-statului-nu-va-fi-anchetata-in-regimul-Iohannis-pentru-ca-alimenteaza-conturile-unor-generali-si-ale-PNL-162264

Pai cine sa-i aresteze pe mafioti? Procurorii mafioti pusi de Iohannis in fruntea parchetelor? Sa va dau un exemplu. In pofida avizului negative al CSM, Iohannis a numit-o ca sefa la DIICOT pe Giorgiana Hosu. Giorgiana Hosu, alta aparatoare a mafiotilor! In 2007, cind eu ma luptam pentru adevar si dreptate, pentru arestarea mafiotilor si recuperarea prejudiciilor aduse statului, ea se lupta pentru apararea lor!

Sesizarea mea cu privire la mita de 75 milioane $ primita de cei 7 demnitari care s-au ocupat de privatizarea frauduloasa, pagubitoare si neconstititutionala a Romtelecom ajunsese la ea. Ca sa dau de urma dosarului, ma duc la bunul meu prieten raposatul Ovidiu Paun, la acel moment consilier al procurorului general. A verificat, mi-a spus la cine este dosarul (adica la ea) si intrucit nu era in acel moment la birou mi-a dat numarul ei de telefon. Doua saptamini am sunat-o cred ca in fiecare zi. Niciodata nu era la birou! Aceasta informatie o scriu in premiera.

Sotul ei, fostul politist Dan Hosu, a fost in 2016 retinut de DNA. Mama ei, bagata in afaceri cu o firma de asigurari off-shore. Fara indoiala, pentru Iohannis astea garanteaza un pedigree de calitate si de incredere.

x

Iohannis a luat-o pe urmele reginei Maria, dar cu mici diferente. In timpul primului razboi mondial, fara echipament de protectie, regina Maria umbla prin spitalele de campanie ingrijind bolnavii de tifos. Iohannis viziteaza DOAR spitale pe care le inaugureaza, fara nici un pacient, unde intra cu botnita pusa ca sa dea un bun exemplu romanilor (de cine se teme sa nu il infecteze? de anturajul care il insoteste? de personalul medical?). Apoi, cu “expertiza” (cum se numeste azi experienta) pe care o dobindeste orice sef de stat o data cu alegerea in functie, ne explica cit de repede, de temeinic, de perfect a fost construit cortul, cit de performante sint echipamentele cu care a fost inzestrat, cit de profesionist este personalul. Si aici avem o diferenta: un sef de stat cu mintea la locul ei se inconjoara de consilieri dintre cei mai buni in domeniul lor. Si Iohannis este inconjurat de o turma de consilieri (care prezidentiali – 12, care de stat – 8), dar toti alesi dupa chipul si asemanarea sa – nu comentez mai mult.

x

Am scris adesea despre tupeul incredibil al lui Iohannis, un tupeu care din punctul meu de vedere de nespecialist nu este un tupeu politic (asa cum au multi) ci un tupeu care are la baza carente de ordin psihic pe care nu sint in masura sa le explic (cred ca este un cocktail care obligatoriu contine si paranoia). Credeam ca este un tupeu unic, dar constat ca este contagios.

Declaratiile lui Orban devin halucinante.

Declara in parlament ca nici primul ministru si nici guvernul nu au nici o legatura cu achizitiile frauduloasede materiale sanitare. Adica el, primul ministru, declara ca primul ministru (adica tot el) nu are nici un amestec, si parlamentul trebuie sa o ia de buna – crede si nu cerceta! Adica, el e mic, nu stie nimic, tac-su (fostul securist) in pod beleste capra!

O comisie parlamentara se preface interesata de trimiterea in Germania la culegerea de sparanghel si convoaca doi ministri. Orban se ratoieste, cei doi ministri au dat deja explicatii in parlament, de ce ii mai deranjeaza! Una este parlamentul, alta este comisia parlamentara de ancheta.

Se ratoieste la parlament ca nu ii voteaza la ordin, in aceeasi zi, proiectele de lege trimise – proiecte de lege neconstitutionale, redactate in mod imbecil de juristi inepti, probabil absolventi de universitati particulare.

Se ratoieste la avocatul poporului, pe care o vrea schimbata (e vorba de o ea, Renate Weber), se ratoieste la curtea constitutionala pe care o vrea desfiintata.

Se ratoieste la romanii care ies in strada si ii ameniinta – deocamdata cei care ies protesteaza pentru incalcarea drepturilor constitutionale, dar lui ii este teama sa nu iasa ca sa protesteze impotriva jafurilor – din cauza asta interzice protestele, mitingurile, demonstratiile!

Cind l-am cunoscut, acum 25 de ani, nu as fi crezut ca betia puterii il va afecta in asa hal. Un om care nu a facut nimic constructiv, util, in viata lui, dar care acum (ca si Iohannis) se pricepe la toate).

Un tupeu pe masura il demonstreaza si Tataru. Acuza parlamentul ca il impiedica sa lupte impotriva covid. Eu cred ca Tataru este un infractor.

https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/04/16/la-farmacia-ministrului-sanatatii-nelu-tataru-se-vand-masti-sanitare-la-suprapret-si-fara-bon-fiscal/

Cind la farmaciile obisnuite o masca costa 3,5 – 4 lei, la farmacia lui se vindeau cu 15 lei (fusesera si 18 lei/bucata) dar nu se putea emite bon fiscal. Cred ca este uor de inteles: nu intrasera legal in gestiune!

Un om sarac, fara casa, fara masina. Dar firma lui are o vila de 500.000 euro si un Toyota land cruiser.

Si vreau sa mai mentionez ceva, aiici nu este vina lui Tataru ci mentalitatea slugarnica si paguboasa a angajatilor romani. O femeie a trebuit sa isi care mama in circa (avind piciorul in ghips), intrucit nu a fost lasata sa intre cu masina in curtea spitalului unde era in vizita Tataru:

https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/06/25/targu-jiu-pacienta-carata-in-spate-de-fiica-sa-in-spital-se-afla-in-vizita-ministrul-tataru/

Acelasi tupeu il demonstreaza si Citu, care refuza sa se prezinte in parlament ca sa justifice necesitatea si modul de cheltuire a imprumuturilor externe enorme pe care le-a facut. Nimeni nu verifica pe ce se intemeiaza noile pretentii de restituire a zeci de hectare de padure revendicate de parintii lui dupa 2016, cind a ajuns parlamentar.

x

Ca sa cistigi incredere, stima, respect, iti trebuie mult timp. Dar le pierzi repede. Raed Arafat a cistigat toate cele de mai sus dupa anii de lupta in care a reusit sa infiinteze si sa puna la punct sistemul SMURD. Cind Basescu a vrut sa scape de el (nu stiu din ce motiv), romanii au iesit in strada ca sa il apere.

In citeva luni, a reusit sa piarda tot – s-a dovedit a fi si el, ca si Iohannis, ca si Orban, un simplu robot cumparat de puteri straine si dusmane Romaniei.

Q x

Nu am cunostinte medicale, dar in aceste zile si nopti am citit pe rupte. Desigur, nu am devenit specialist, dar am constatat ceva esential. In toate tarile, medici importanti sustin apocalipsa si restringerea drepturilor omului. Dar alti medici importanti, mai putin mediatizati, se pronunta contra – ei arata ca promotorii apocalipsei au fost sponsorizati in decursul timpului de companiile pharma.

Nu sint medic, dar am fost anchetator – unul de mare succes. Prin aceasta calitate scriu toate aceste articole.

Dan Cristian Ionescu