caroline gunderode
12 aprobate

google.bex
carolina.gunderode@gmail.com
81.247.234.205

 

 

LUI NICU COHEN :

Mult distinsul profesorul nostru de la care eu am invatat foarte multe lucruri ilustre , de cand l-am descoperit , Domnul profesor Ion Coja este un nationalist in cel mai frumos si mai nobil sens al cuvantului precum este si un foarte bun roman in acelasi sens al celor mai frumoase si mai profunde sentimenete care definesc romanismul !!!!!!!!

Nicule , ce-i aia „DOGMA DECEPTIVA A ROMANISMULUI „?????? ca sa te citez !

Dar DOGMA IUDEO-TALMUDISMULUI ESTE PERMISA IN OCHII TAI, FARA SA O DEFINESTI IN „DECEPTIVA „?

IN PRIMUL RAND, ROMANISMUL NU ESTE O DOGMA DECAT PENTRU SCOLASTICI CARE VAD TOTUL SIMPLIFICAT SI SCHMECHER-DEGRADAT IN „dogme” cand nu le convine ceva .

Romanismul este o stare naturala a firii cu care te nasti si cresti in mijlocul poporului tau, in mijlocul grupului in care te nasti si toata omenirea isi iubeste grupul in care se naste inaintea si peste toate celelalte grupuri, in mod firesc !!!!!! ca si atunci cand esti roman,african, arab, tigan , chinez, evreu sau ce oi fi, din tara si din grupul X Y Z !!!
Este o stare existentiala care nu-i revine unui NICU COHEN sa o intepeneasaca in tiparele lui degradante pentru ca sunt TENDENTIOS REDUCTIVE, ASA CUM FAC AZI MODERNISTII INCULTI SI AUTOSUFICIENTI !!!

Sau incepti iara cu „dacopatia” asa cum face politrucul ala platit dinafara, de care mi-e prea greatsa sa-i pomenesc numele ?!!!

STIMATE DOMNULE PROFESOR, POATE IMI PUBLICATI INTREBAREA CATRE NICU COHEN, CA SA NU RAMANA RETORICA ?

VA MULTUMESC !