ALARMĂ DE GRADUL ZERO LA PUNGEŞTI !
REZISTENŢA ROMÂNILOR PUSĂ LA GREA ÎNCERCARE!
ACUM SE HOTĂRĂŞTE DESTINELE ROMÂNIEI!DACĂ LA PUNGEŞTI BIRUIE CHEVRONUL ÎNTREAGA ROMÂNIE VA FI GĂURITĂ DE SONDELE STRĂNILOR !ADIO AGRICULTURĂ ECOLOGICĂ-SINGURA CALE DE A SCOATE ROMÂNIA DIN SĂRĂCIE ! ADIO TURISM ÎN ROMÂNIA -LA PUTNA, LA BĂILE FELIX, LA COSTINEŞTI, ÎN TOATE STAŢIUNILE TURISTICE PEISAJELE VOR FI DOMINATE DE SONDE, CUTREMURE, LACURI PLINE CU SUBSTANŢE CHIMICE TOXICE,GAZE EVACUATE ÎN ATMOSFERĂ ! ACEST LUCRU TREBUIE SĂ SE ÎNTÂMPLE PENTRU A-I ÎMBOGĂŢI PE STRĂINI.GAZELE NU VOR FI ALE ROMÂNIEI CI ALE CELOR CE LE EXTRAG.ROMÂNIA ESTE DEJA INDEPENDENTĂ ENERGETIC ÎNTRUCÂT PRODUCE MAI MULTĂ ENERGIE DECÂT CONSUMĂ.GAZELE DE ŞIST VOR FI ÎN TOTALITATE EXPORTATE.
E O AGRESIUNE CONTRA BIETULUI ŢĂRAN ROMÂN, CARE ÎŞI APĂRĂ DREPTUL LA VIAŢĂ PENTRU EL ŞI COPII LUI !ŢĂRANII DIN PUNGEŞTI AU FOST TRĂDAŢI DE TOŢI ŞI ÎN PRIMUL RÂND DE PRIMARUL PE CARE L-AU ALES.

ROMÂNI, FACEŢI CEVA ! SPRIJINIŢI CAUZA DREAPTĂ A ŢĂRANILOR DIN PUNGEŞTI !
HAIDEŢI LA LUPTĂ SFÂNTĂ SĂ NE APĂRĂM GLIA !

Răzeşii de la Pungeşti se află din nou în război cu Chevromul şi Jandarmeria.Jandarmeria română vândută companiei americane a mobilizat 600 de jandarmi la Pungeşti într-o nouă şi disperată încercare dea monta utilajele sondei ptr. explorarea-exploatarea gazelor de şist.E o luptă inegală.600 de

 

Autor: un cititor de pe site.