Delete
Despre Adolf Hitler, despre Ion Coja… comentariile lui James de peste Ocean
No issue detected

James M10 hours ago

,,fuga de raspundere,, si fuga in alta tara sa scapi de streang. Il glorifici prea mult pe Hitler!

In Ukraina dupa asazisul ,,euromaidan,, imediat YANUKOVICI fostul presedinte si aparatul sau au fugit in Rusia de frica sa nu fie executati , sau dusi la Haga la Tribunal!

sti cati securisti si-au facut bagajul la ,,revolutia,, din decembrie 1989? o gramada!! Printre ei si ALEXANDRU DRAGHICI, fostul lider al securistilor in anii 60.

A fugit in UNGARIA, iar altii spre Ungaria Olanda, Austria, etc.

Cand simti presiunea, fugi. Sa nu spui ca nu e asa, ca altfel minti. Vrei sa faci din Hitler un mega-erou, care nu a fost, drept dovada ca a refuzat replierea si retragerea de la Stalingrad ,ca sa salveze VIETILE a …1 milion de soldati germani tineri!!!!! A refuzat propunerea lui VON MANSTEIN, general german din Wehrmacht, care avea singura solutie de salvare si iesire din incercuire, replierea, parasirea aliniamentului si spargerea frontului spre vest, ca sa se regaseasca cu diviziile germane de dupa incercuire!

Moartea acestui milion de tineri germani apartine in totalitate lui Hitler care era comandantul suprem si a REFUZAT orice incercare de scapare de la Stalingrad, unde 1 milion de tineri erau 100 procente incercuiti de hoardele lui Stalin venite din Siberia.

Sa faci erou din acesta mi se pare cam mult, sa-i aduci omagiu si sa-l mitizezi, eventual statuie. Nu domnule! Hitler a fost un tradator, de aceea a primit bomba sub scaun in iulie 1944, cand mai multi generali germani au conspirat sa preia puterea in Germania, sa-l anihileze pe Hitler care inca negocia cu aliatii si cu Ribbentrop-Molotov, ca sa-si scape pielea dupa razboi!

NAzistii au dat americanilor tehnologie, rachete V1 V2, pe care ei nu le aveau, ingineri, specialisti in bombe atomice, arsenal nuclear, fiziceni, iar ei au primit la schimb ocupatie AMERICANA pana la Berlin aproape, si si-au scapat pielea sa nu ajunga sa populeze Siberia toata Germania!

Conspiratorii din Wehrmacht din iulie 1944 doreau sa preia puterea in Germania, si sa mute toate trupele germane pe frontul de est, pana ce Germania ar fi cazut in totalitate in zona americana dupa razboi, negociind doar cu americanii, nu cu Stalin, un armistitiu!

Asta dorea si Antonescu 100 procente. Ca in Romania sa vina americanii nu rusii, si sa debarce in Balcani si Jugoslavia.

Si generalul Ervin Rommel a fost printre acesti conspiratori, de aici i s-a tras moartea lui ulterioara. Celebrul ,,vulpea desertului,, din Sahara.

FBI american avea interes sa ascunda eventuala fuga a lui Hitler de dupa razboi, ca daca ar fi marsat pe acest scenariu, lumea ii acuza de americani de colaborare cu Hitler, ceea ce ei nici nu doreau sa auda, ci sa -i faca pe virginii si neprihanitii, cu toate ca au bagat in CIA 5000 de nazisti de-ai lui Reinhard gehlen imediat dupa razboi, cu scopul obtinerii de informatii si simpatie germana impotriva comunistilor.