Mitropolia Moldovei îl acuză pe Bill Gates că ar fi ucis 500.000 de copii în India şi cere interzicerea vaccinului anticoronavirus
Publicat: (acum 19 ore) // Actualizat: (acum 18 ore) // Sursa: romaniatv.net
Biserica Ortodoxă din Republica Moldova, condusă de mitropolitul Vladimir, a cerut oficial Guvernului de la Chişinău să nu permită vaccinarea obligatorie a populaţiei împotriva coronavirusului. Potrivit reprezentanţilor Bisericii de peste Prut, „tehnologia 5G în combinaţie cu anumite vaccinuri administrate în China şi Italia au stat la baza apariţiei acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă”, scrie adevarul.ro.

0 0 0 Comenteaza

Foto: Adevarul.ro
În documentul pe care reprezentanţii Bisericii l-au trimis Executivului aceştia susţin ideea că vaccinarea împotriva COVID-19 este periculoasă întrucât, prin intermediul vaccinului, s-ar putea introduce în corp un microcip sau alte dispozitive străine de control de la distanţă.

„Am fost avertizaţi despre un posibil nou val „pandemic” în apropierea lunii noiembrie, dar şi despre o campanie de vaccinare a întregii populaţii a ţării. Este obligatoriu de a enunţa şi ideea că vaccinarea reprezintă şi un pericol de microcipare sau introducere în organismul uman a altor dispozitive străine lui”, se spune în documentul Mitropoliei.

Citeşte şi Un cadru medical întors din misiunea din Republica Moldova, infectat cu COVID-19

Reprezentanţii Bisericii din Republica Moldova amintesc faptul că în multe ţări europene există această temere. Totodată, aceştia consideră că Bill Gates este principalul vinovat de starea în care se află planeta în prezent. În concepţia lor, magnatul ar vrea să reducă populaţia planetei.

„Opinia publică din multe state europene protestează contra obligativităţii vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist doreşte să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G. În Parlamentul Italiei a fost formulată de către o deputată în mod oficial cererea de arestare a infractorului internaţional Bill Gates, care este acuzat de faptul că este un criminal împotriva umanităţii, că a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India, că susţine ideea de genocid pentru reducerea populaţiei planetei”, afirmă reprezentanţii Mitropoliei.