CD
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Da, nici o surpriza, instictul tribal, is educatia talmudica ii face sa vina repetitiv ,ad noseam, cu aceleasi rasuflate minciuni, cand nu au fapte palpabile, relevante sa aduca in discutie.
Cunoastem deja minciunile cu „sapunul din grasime de evreu”. „abajururi din piele de evreu”, migi de fotbal din capete de copii evrei”, „injectii cu zeama de porumb in sira spinarii”, „infometare de au ajuns sa consume sfecla furajera su propriile fecale”, acestea u fost minciunile ce s-au spus urmasilor ca sa-i impresioneze si sa-si dovedeasca eroismul de a fi trecut prin Iad/lagar, miciuni ce au devenit o mitologie a mitomanilor.
Sarma ghimpata era necesara sa-i apere pe evrei de grupurile ultra nationaliste ukrainiene ale lui Stepan Bandera si poate si a i unor basarabeni a caroro familii au fost victimele ororilor savarsite de evreii din Basarabia cand sovieticii au invadat tara.
Cum se face insa ca in aceasta groteasca si extraexagerata mitologie nu se pomeneste si de actele de „eroism/vitejie” savarsite de evrei impotriva soldatilor romani, impotriva autoritatilor romane aflate in retragere in 1940?
Actele lor criminale nu se pomenesc, ei vin doar cu minciuni cu care isi demonstreaza victimizarea competitiva.
Cunoaste aceste povesti/narative ce incearca sa ingrozeasca lumea si sa o faca sa se simta responsabila si vinovata de fapte neintamplate istoric.
Mitologia holocastului nu mai convinge pe nimeni cu toate eforturile si muzeele raspandite in lume.

Toata lumea stie deja ca evreii sunt experti in arta „victimizarii competitionale”.