Miron Scorobete, sarcastic și fără menajamente

2023-02-14T15:00:48+02:0014 februarie 2023|Doctrină naţionalistă|

Au arestat rugăciunea!

12 octombrie 2020|Doctrină naţionalistă

Ați arestat rugăciunea!

Niște părinți v-au strigat într-o disperare care nu poate fi evaluată că le-a fost răpit copilul și nu ați reacționat.
O fată v-a telefonat cu vocea sugrumată de groază că e sechestrată, dar ați lăsat-o să fie, ați stat la poartă să se facă ora opt ca să nu violați domiciliul în care monstrul violează fata
Criminalii, pedofilii, violatorii, spărgătorii, clanurile care terorizează orașe întregi, eliberați printr-o lege trucată, înjunghie în plină stradă, nu mai așteaptă să se facă noapte, să se culce gospodarii să nu-i simtă, dau buzna peste oameni ziua-n amiaza mare, dar nu-i arestați.
Și totuși, totuși, până la urmă ați găsit pe cine să arestați: rugăciunea.

Rugăciunea e capul tuturor relelor, ea e sursa corupției, ea îndeamnă la furt, la bătăi și la crimă, ea strigă proferând vulgaritățile cele mai îngrețoșătoare, ea înjură, ea e purtătoarea și contaminatoarea cu Covid.

Bine că ați arestat-o.
Dar păziți-o bine, învârtiți-vă în jurul ei, n-o pierdeți din ochi, să nu scape cumva.

Un comentariu

 1. caroline gunderodec 14 februarie 2023 la 7:39 pm - Raspunde

  „Lipsa viziunii și impunitatea înalților funcționari sunt dovada că sistemul se apropie de sfârșit.” Paul-Antoine Martin
  Autor(i)
  FranțaSeara
  Publicat pe 11 februarie 2023 – 18:55
  Imagine
  (FS) Paul-Antoine Martin
  Pregătit ca inginer, Paul-Antoine Martin este autorul cărții „Le clan des seigneurs: Immersion dans la caste d’Etat” (Clanul seniorilor : Imersiunea in casta Statului).și un senior executiv în mai multe instituții publice.
  FS

  „Lipsa de viziune și strategie”, „lipsa de cultură”, „pretenție”. .. În acești termeni incisivi, Paul-Antoine Martin îi înfățișează pe înalți oficiali francezi în cartea sa „Le clan des seigneurs: Immersion dans la caste d’Etat” , publicată pe 11 ianuarie 2023 de Max Milo editions. Inginer de pregătire și senior executiv, el dezvăluie în acest „Interviu esențial” „ funcționarea mafiei” și raționamentul acestor membri ai înaltei administrații care „sunt caricatura lor înșiși”. Întocmind un „destul de teribil” observarea acestor oameni care „pot eșua fără ca cariera să se oprească”, Paul-Antoine Martin ne explică această stare de fapt prin „impunitatea lor”, potrivit acestuia, semn că „sistemul se apropie de finalul său total: împlinirea lui în întrerupere”.

  Nu sunt aleși, nu sunt cunoscuți, dar acești înalți oficiali „iau deciziile, au puterea în Franța, nu riscă nimic, nu se tem de nimic și vor avea, în orice caz, onorurile națiunii: Republica în elita ei. ”. „Ei știu mai bine decât oricine. Chiar mai bine decât experții, cu o asigurare în cunoștințele lor: o revendicare totală” . Chiar și un prim-ministru „a avut probleme” să se confrunte cu acest organism, explică Paul-Antoine Martin, povestind anecdota unui înalt funcționar public, de nezdruncinat, care „a reușit isprava ” de a reduce cu 30% activitatea unei infrastructuri economice în șapte ani. . El subliniază acest lucru: „Am văzut unii care nu citesc sau care se află în fruntea structurilor comerciale internaționale fără a putea vorbi engleza”.

  Evocând direct un „spirit sărăcit”, o „degradare intelectuală, culturală și mai presus de toate morală” care „face ca aceste personaje să fie, în cele din urmă, pierzite de caricaturile lor”, autorul atrage atenția în mod deosebit asupra „analogiei” dintre înalții funcționari absolvenți ai școlilor politehnice. și ENA și mari lideri politici sau anumiți membri ai guvernului: „I-am înțeles cu atât mai bine pe politicienii noștri observând înalții funcționari publici și invers. Am observat că se aseamănă destul de mult în modul lor de funcționare” .
  Cartea sa „The Clan of Lords: Immersion in the State Caste” dezvăluie, printr-un personaj, „starea de spirit a acestor oameni”, comportamentul lor, modul lor de a raționa și de a gândi lucrurile, cu, în plus, multe anecdote. : „Toate sunt adevărate. Unele sunt incredibile, grotești, dar adevărate. Este o poveste în care toate faptele sunt adevărate”. O lucrare „curajoasă” , dar și „periculoasă” .
  Accueil
  >Vidéos
  sursa :
  „L’absence de vision et l’impunité des hauts fonctionnaires sont la démonstration que le système arrive à sa fin” de Paul-Antoine Martin

  https://www.francesoir.fr/videos-l-entretien-essentiel/paul-antoine-martin-hauts-fonctionnaires

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top