Intrebari pentru Al de Sus

-In atentia tuturor membrilor si partenerilor SCMD-

Motto: “Am discutat masuri

pentru a creste riscul

de infectare in spitale

a cadrelor medicale

si a pacientilor”

(Ludovic Orban, 27.03.2020)

1. Faptele

In 2010, regimul Boc-Basescu a stabilit durata medie de viata a pensionarilor la “6 ani” dupa incetarea activitatii, apoi… “parasirea pe cale naturala a sistemului”.

In 2012, intr-o scrisoare catre celebrul secretar de stat de la Finante, Gherghina, si mai celebra madame general Maria Lupu (sefa Directiei Financiare a Armatei) a declarat ca se realizeaza “mari economii la bugetul de stat, fond pensii militare” pentru ca rezervistii mor, numai la Ministerul Apararii, “cate 250 pe luna” (per total sistem c.500, astazi c.600/luna).

In 2018, doamna Lagarde, de la inaltimea Bruxelles-ului, se lamenta ca “pensionarii traiesc prea mult”!

In martie 2019, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) anunta ca va apare pana la sfarsitul anului o pandemie de gripa de tip cu totul nou, care va secera populatia. Stirea a fost difuzata si la noi, pe 14 Martie 2019, la Pro TV.

In decembrie 2019 a aparut primul caz de Covid-19 la Wuhan, in China si toata planeta a asistat curioasa si fara griji la lupta eroica a chinezilor cu SARS-COV-2, apoi epidemia a devenit pandemie la scara planetara. O pandemie care infecteaza pe toata lumea, indiferent de varsta, dar secera. in proportie de 90%. batranii si bolnavii cronici, adica cei pe care Fuhrerii de ieri si de astazi ii considera “inutili”.

In ianuarie 2020 OMS, a avertizat toate statele sa ia masuri impotriva pandemiei, inclusiv Romania, dar Presedintele si Guvernul erau mai preocupati de organizarea anticipatelor care sa le asigure integralitatea ciolanului. In plus, ministrul demisionar Victor Costache avea alte prioritati: privatizarea SMURD si indepartarea lui Raed Arafat, in contextul tentativei de adjudecare de catre privati a miliardelor de lei stranse prin CASS. Nu s-a gandit sa pregateasca sectiile de terapie intensiva si sa le doteze cu ce trebuie! Drept urmare, avem la aceasta ora c.1452 de infectati, intre care 184 cadre sanitare, 29 decedati in Tara, 31 in Strainatate, 2 in zisa R. Moldova si… cam atat, pentru ca restul cifrelor sunt dupa ureche.

In februarie 2020, parca pentru a face pe plac teleastilor nostri, care se plictisisera de Diversiunea “Dinca-Jack Spintecatorul din Caracal” si, mimand ingrijorarea, salivau dupa un caz Covid-19 de Romania, a aparut primul “infectat”, “vindecat” in 48 de ore: ucenicul tamplar de 20 de ani, Ionut Sergiu Zgurescu din Prigoria, Gorj, caruia i s-au pus in carca petreceri la nunti si vanatoare cu un italian infectat, pe care nu-l vazuse saracul decat o data in viata, cateva secunde, de la 30 de metri distanta, stand de vorba cu patronul sau.

La doar o luna, insa, de la marea cacealma telecomentata, ne-am trezit in situatia actuala, agravata si de venirea a zeci de mii de “diasporezi” fara carte de munca in regula, din cele mai infectate zone ale Europei. Drept urmare, Guvernul ne-a facut cadou 3 ordonante de urgenta, militare, care suspenda articolul 15 din Constitutie (drepturile si libertatile omului si cetateanului) si ne condamna, practic, la detentie la domiciliu ori somaj.

2. Cum ne-a surprins pandemia?

Cu o decizie politica preocupata exclusiv de impunerea, prin sfidarea Constitutiei si Democratiei, a alegerilor anticipate si mentinerea, in acest scop, la guvernare, a acelorasi incompetenti, rejectati de o motiune de cenzura, propusi si raspropusi de gasca prezidentiala pana cand nu s-a mai putut face nimic! Cu structurile militare pe cale de a fi din nou injumatatite, cu ultimii 28 de mii de luptatori anti-gherila urbana, jandarmii si cu pompierii pe cale de a fi transformati in civili, parca pentru a sprijini miscarile secesioniste anuntate in Parlament de un Poiect de Lege si in strada de un miting la Targu Mures, preconizat sa inceapa la 10 martie! Cu SMURD-ul pe cale de a fi privatizat si Raed Arafat pe cale de a se trezi cu dosar penal… Norocul nostru ca s-a grabit SARS-COV2 si cele preconizate nu s-au mai intamplat! Dar ne-a mai prins coronavirusul cu mari investitori romani sinucisi, inchisi ori pe cale a fi condamnati, cu donatii facute de “guvernul meu” bietelor banci si companii transnationale, care ne intoxica cu produse de mana a doua, si cu o uriasa diversiune televizata despre asa zise cresteri de salarii si pensii, in conditiile cresterii nesimtite a preturilor, dar si cu diversiuni in sprijin, de manipulare a atentiei, prin stiri “bomba” de “mare interes national” despre proxeneti, pedofili, si “vulpite”. Cu un sistem medical la pamant, dotat doar cu salarii mari nu si cu cladiri moderne, aparatura, mijloace de protectie si medicamentele necesare, avand in schimb o mare cantitate de personal medical pregatit pe bani, la fabricile de diplome, care-si asuma oficial peste 30% de diagnostice gresite. Si asta in timp ce marii specialisti, adevaratii specialisti au fost saltati pe baza de suspiciuni, adica de turnatorii, si retinuti pentru a trezi ura populatiei fata de medici. Cu o armata si o politie supusa batjocurii si diversiunilor de tot felul, in baza filozofiei burtii, toti neica-nimeni cerand drepturile militarilor, botezate “privilegii”, dar nesufland un cuvant despre obligatiile, restrictiile, si modul lor de viata supus lipsirii de drepturi si asumarii voluntare a pierderii vietii. Astazi, cand este nevoie, aceiasi rdica osanale politistilor si militarilor, multi adusi din rezerva, incat incepe sa ni se faca dor de balacareala basisto-comunista despre “nesimtitii cu pensii nesimtite de 20 de milioane”.

In concluzie, daca in 1989 aveam economic, organizatoric, si din punct de vedere al profesionalismului, capacitatea de a rezista unei astfel de incercari, astazi ne bazam in lupta contra coronavirusului pe 1 miliard de Euro donati de UE ca la chiori, in timp ce Franta a primit 300 de miliarde, Germania, care si-a dat singura 3000 de miliarde, la fel, iar Trump a anuntat ca a destinat in SUA, pentru salvarea cetatenilor, 2000 de miliarde de dolari. Si, daca in 1989–1991 eram in stare sa organizam, in 24 de ore si sa trimitem, oriunde in lume, spitale militare de campanie, cum am facut-o in Kuwait, astazi ne laudam ca importam 4 din Olanda si, cu jumatate de voce, recunoastem ca cele strategice ne-au fost decimate de coronavirus.

Din fericire, literatura celor trei Ordonante Militare puse in aplicare de… civili, ne-a consemnat la domiciliu pe noi – publicul tinta si, scarbiti de aroganta, incompetenta, si impostura palavragiilor televizati, suntem constransi ori sa ne cataram pe pereti in izolare, ori sa gandim. Iar gandind, in mod inevitabil, punem si vom mai pune intrebari incomode Alui de Sus.

3. Intrebari ale Romanilor Americani

Deja robi ai statisticilor oficiale, membrii si simpatizantii SCMD din SUA ne transmit ca in aceasta iarna (decembrie – februarie), americanii au avut peste 30 de milioane de cetateni bolnavi de banala gripa A. Mai mult de 600.000 au necesitat spitalizare, iar 56.000 au decedat. Iarna trecuta au avut peste 80.000 de morti de gripa. Enorm fata de situatia actuala din SUA, drept care, se intreaba, pe buna dreptate, de ce nu s-a declarat pandemie si de ce mass media nu a facut acelasi circ si pentru gripa A? De ce s-au luat toate masurile starii de urgenta si in SUA imediat dupa al 9-lea deces de Covid-19? Astazi, media ii inspaimanta si pe ei, pentru ca au ajuns la peste 100.000 de infectati si 1300 de decedati. Si, totusi, 80.000 raman 80.000! Si se mai intreaba de ce in Romania, tara mama, iarna trecuta, cand ne-au murit 200 de cetateni de gripa numai in Bucuresti, nimeni nu s-a alertat si de ce anul acesta, dupa decesul nr. 49 de gripa comuna, nu s-a mai comunicat nimic, incepand isteria lamentarii pentru drobul de sare numit Covid-19, care urma sa cada? De ce au fost uitate brusc si Elodia si declaratiile lui Dinca din Caracal, sau ale lui Klaus de la Cotroceni despre coruptie, PSD, alegeri anticipate, ori in doua tururi? Mai mult, de ce “a trebuit sa moara oameni” pentru ca starea de urgenta sa se proclame, cand avertizarile oficiale au venit la inceputul lunii ianuarie si “guvernul meu” trebuia sa ia masuri? De ce, si in SUA si in Romania, dotam medicii cu hartie igienica botita pe post de masca faciala si saci de gunoi in picioare, trimitandu-i la lupta contra SARS-COV2? De ce, in toate statele occidentale, inclusiv SUA, guvernantii anunta ca aloca bani pentru salvarea cetateanului, in timp ce in Romania continua sa se aloce pentru salvarea bancilor si marilor corporatii transnationale?

4. Intrebarile membrilor SCMD din Tara

Consemnati la domiciliu in cea mai mare parte, membrii SCMD sunt astazi obligati sa actioneze in conditii imposibile. Si au facut-o pentru ca, satui de minciuna cu “avem de toate”, au decis sa vina direct in sprijinul spitalelor si medicilor, printr-un program de donatii, tintind achizitionarea de materiale de protectie pentru medici. A se vedea cazul Constanta! Dar, actionand, continua sa gandeasca in baza experientei de o viata si, gandind, adreseaza o serie de intrebari de bun simt Alui de Sus…

Cat timp vom mai ignora exemplele de reactie nationala din China, Corea de Sud si Vietnam, si, indeosebi, greselile care au condus la tragediile ce au dat peste cap Italia, Spania, Franta, Germania, Olanda, Marea Britanie, si SUA?

Cat timp vom mai propaga minciuna ca “romanul nu piere”, ca-l va proteja Cuvioasa Parascheva?

Ce Ordonante Militare sunt operele literare date si puse in practica de… civili?

Daca ne permitem sa suspendam drepturile constitutionale ale cetatenilor, de ce nu luam, manu militari, masurile cele mai dure impotriva nesimtitilor care ignora starea de urgenta, devenind complici la genocid si indeosebi a speculantilor, de la indivizi de joasa speta, pana la mari companii care inzecesc preturile si stocheaza, in scopul vinderii pe sub mana sau prin firme paravan, a materialelor de protectie ciordite tot de la stat? Cand vor fi mobilizati rezervistii si pentru a debloca structurile administratiei de stat, infestate de nepotii si valetii de partid, de diferite culori?

Cand vor fi repuse in functiune capacitatile de productie si civile si militare in domeniul mijloacelor de protectie sanitara?

Cand si cum vor fi reabilitate, in regim de urgenta, industria farmaceutica proprie si productia de bunuri de consum de prima necesitate?

Cand si cum se va trece la nationalizarea, ca in alte state, a clinicilor private, dar si a bancilor vandute pe nimic strainilor?

Cand va inceta “greva” magistratilor care nu mai lucreaza din 6 ianuarie, pentru ca vrem sa-i pedepsim pe infractorii ce incalca articolele ordonantelor, dar nu are cine sa-i judece?

Cum protejam populatia din sanatorii, azile si centrele de detentie?

Daca ii arestam pe “infractorii” Covid-19, unde ii inchidem sub control medical?

Unde ii cazam pe romanii veniti de afara? In hoteluri de 5-7 stele, gen Ramada, la Sibiu sau cele de pe Litoral? In loc sa platim intre 300 si 1000 lei pe noapte pentru fiecare, de ce nu renationalizam hotelurile furate sindicatelor sau nu folosim locatiile ministerelor?

De ce nu renationalizam cazarmile militare care s-ar preta si ca centre de preventie, tratament, dar si de detentie? Cat despre “suspectii” aflati in carantina, ce alt loc mai bun am putea gasi pentru miile de cazuri, decat cladirea Parlamentului, parasita de parlamentarii care lucreaza de acasa online? Cu atat mai mult cu cat, prin insasi denumirea sa, cladirea a fost predestinata drept… Casa Poporului?

In conditiile in care ne-am batut joc sistematic de toate componentele structurilor de aparare, ordine publica si securitate nationala… care este situatia actuala a Armei Chimice?

Au nevoie martirii din sanatate, jandarmii, politistii, lucratorii din alimentatie etc. de echipament de protectie? Unde ne sunt unitatile militare de protectie, depozitele arhipline de alta data, poligoanele, laboratoarele de cercetare si mijloacele tehnice NBC (Nuclear-Bacteriologic-Chimic)? Unde sunt autocisternele de dezinfectie ale MAN, MAI si stramosului SRI? Unde sunt celebrele Complete 1, 2, si 3? Ca ar fi putut imbraca astazi toti medicii Europei si asistentii lor! Unde este binecunoscutul PAI (Pachetul Anti-Chimic Individual)? Ca puteam dota cu el 326.000 de militari la pace si milioane de luptatori – efective de razbo! De ce ne-am trezit fara ele in plin razboi bacteriologic? Cui i-a venit ideea, inca din decembrie 2019, ca in 2020, noi, militarii, sa fim scutiti de taxele de cimitir? A fost o premonitie, sau o invitatie? Scl, scl, scl… Dar, mai ales…

4. Cui foloseste pandemia?

Evident, celor care arunca pe piata primii vaccinul sau tratamentul profilactic. Multi se lauda, inclusiv noi la Timisoara, dar…numai rusii, cu milioane de chinezi arendasi la frontiera asiatica sudica, declara doar 260 de infectati si nici un decedat! Si mai foloseste pandemia celor care vor sa explice moartea (real produsa in 2003, prin respingerea Constituiei UE) ideii Europene si UE.

Foloseste si celor care declara ca suntem prea multi pe planeta si “inutilii”, adica varstnicii si bolnavii cronici trebuie sa dispara! Poate de asta sunt inchisi in casa si obligati sa iasa intre 11:00 si 13:00 la cumparaturi, cand sunt cozi imense si se vor infecta sigur, ei, cei obisnuiti sa iasa cu noaptea in cap la orele la care hastagistii dorm.

Sa nu uitam si ca izolarea sociala, ca principiu proclamat, a desfiintat, nu numai ideea solidaritatii europene si migratia “siriana”, ci si, prin desfiintarea turismului, solidaritatea umana in general. Adaugam transformarea cetatenilor in sclavi, prin ajutorarea financiara exclusiv a bancilor si corporatiilor, inghetarea ratelor, dar nu si a dobanzilor si legiferarea dobanzilor la dobanzi, blocarea tuturor bisericilor si anularea legaturii oamenilor cu Dumnezeu, Allah sau Iehova, desfiintarea invatamantului clasic prin demonstrarea faptului ca se poate face si invatamant online, deasemenea, distrugerea economico-financiara a tuturor statelor, condamnarea oamenilor la izolare individuala si la acceptarea principiului “scapa cine poate” etc.

Ce va urma sfarsitului pandemiei? O Noua Ordine Mondiala? Instaurarea, prevazuta de Marx a Comunismului sub numele de Globalism? Disparitia, in folosul capitalului transnational a statelor si natiunilor?

Oricum noi, romanii, suntem cei mai favorizati pentru ca plutim in inactivitatea nationala ancestrala, multumindu-ne cu descurcatul care ne micsoreaza teritorial si national, secol de secol! Si nu-l mai putem intreba ce ne rezerva viitorul decat pe Al de Sus, care nu prea are timp de noi si da de inteles, de cate ori poate, ca nu prea ne iubeste. Fiindca ziarele au disparut, televiziunile functioneaza in regim inchis, facand propaganda manipulatoare unilaterala, iar mijloacele online sunt luate, treptat, sub control de o cenzura mai puternica decat in cele mai negre cosmaruri! In fapt, nu socializam, ci purtam monologuri de surzi, intr-o izolare totala si fizica si spirituala, programata! Totul fiind sub control, noi rezervistii nu putem spune decat “Am inteles, sa traiti”! Si asteptam sa ne dirijeze in continuare Al de Sus. De aceea ne adresam Lui, cu speranta ca ne va spune si altceva decat: “Am citit, si am luat la cunostinta”! Deocamdata asteptam! Cum vor evolua lucrurile peste cateva luni, nu stim, dar putem presupune. Inclusiv ca supravietuitorii, satui de atata asteptare, isi vor aminti nemuritoarele versuri ale lui George Cosbuc si vor striga, pe strazile Capitalei, “Sa nu dea Dumnezeu cel Fara de Pacate/Sa vrem noi sange, nu anticipate”! Pentru ca asta se va intampla daca va reinvia basismul, dupa antrenamentul cu somajul tehnic, prin taieri de salarii si pensii!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col.(r) Dr. Mircea Dogaru.