De la un prieten. Gândiți și Dumneavoastră:
„Elita politico-economico-culturalo-sportivă maghiară a desantat în România pentru 5 zile. Manifestare uriașă sponsorizată de către 50 de companii din Ungaria. Singurul politician român (jumătate maghiar) invitat este Ludovic Orban.
Marți a început la Tusvanyos (Băile Tușnad, România) un mega-festival al maghiarimii cu de toate, cu o dimensiune și încărcătură cum eu n-am mai pomenit. Programul celor 5 zile este descris (pe scurt!) în cuprinsul a 75 de pagini, iar sutele de manifestări și dezbateri cuprind toate aspectele sociale la care v-ați putea gândi, și mult mai mult decât atât. Toate companiile de frunte ale Ungariei, plus universități și organizații guvernamentale, sunt cele care susțin evenimentul, când am citit aseară lista lor m-am gândit că nu prea lipsește nimeni. Nici dintre celebritățile Ungariei nu prea lipsește nimeni: Viktor Orban, jumătate dintre membri guvernului, zeci de parlamentari maghiari, sute de oameni de afaceri și de cultură din Ungaria, reprezentanții minorității maghiare din țările vecine, toți cei patru miniștri UDMR ai cabinetului Ciucă, toți parlamentarii UDMR, iar lista e atât de lungă încât e greu de descris pe scurt. Au venit și conducătorii Băncii Naționale a Ungariei și ai altor companii de stat care prezintă inclusiv oferte de angajare, ba chiar ungurii și-au adus și un astronaut. Președinții federațiilor sportive sunt prezenți și ei, șeful Comitetutului olimpic și campionii olimpici ai Ungariei, laolaltă cu antrenorii echipelor naționale de fotbal ale Ungariei (deci și italianul Marco Rossi!), alături de care va conferenția și Ladislau Boloni. Inutil să vă spun că hocheiștii, protagoniști ai scandalului interetnic recent, au secțiune specială, așa cum au și echipele de fotbal din secuime reprezentate de către patronii lor, care vor desluși tuturor experiența succeselor lor sportive. Nu trebuie să mai comentez nimic, e limpede că totul are legătură cu politica și viitorul Ungariei, iar faptul că o asemenea manifestare uriașă și unică are loc în Transilvania explică clar și fără alte analize suplimentare.
Singurul politician român invitat să conferențieze este celebrul LuCOVID Orban, al cărui tată a fost un securist ungur din Brașov. LuCOVID este cel care a cedat (spre stupefacția și muțenia liberalilor) postul de ministru al Dezvoltării UDMR-ului, de s-a mirat public și Viktor Orban de un asemenea cadou din partea autorităților românești. ATÂT!
P.S. Despre rolul Ungariei de PROXY al Rusiei în interiorul UE am comentat încă din 16 Aprilie 2022, ce se întâmplă acum la Băile Tușnad excede mult analiza mea de atunci, măi “Statule român”!!”
*
Nota redacției – Domnul deputat general Mircea Chelaru, care a condus ostilitățile din martie 1990, ne este dator cu tot ce știe despre ticăloșiile udemeriste. Vom reveni asupra acestui subiect!