Mircea Chelaru la raport

2021-02-13T00:43:34+02:0013 februarie 2021|Doctrină naţionalistă|

Generale Mircea Chelaru, te somez să spui tot ce știi!

Generale Mircea Chelaru, te somez să spui tot ce știi!

Mircea Chelaru este deținătorul unui secret deosebit de important pentru viața noastră politică. Ca specialist în arta diversiunii militare, în primele zile ale anului 1990 a primit însărcinarea să preia conducerea structurilor rămase oficial în funcțiune din vechea securitate. În această calitate, de șef interimar al Securității, a participat la aplanarea conflictului din martie, de la Târgu Mureș.

În acea confruntare dintre români și maghiari s-a văzut clar că a existat o premeditare cu cel puțin câteva zile din partea maghiară, pe lângă alte  preparative partea maghiară asigurându-se de prezența la Târgu Mureș a unor ziariști și reporteri TV occidentali părtinitori, mercenari plătiți, dispuși să facă orice pentru a lansa în conștiința publică internațională dovezi mincinoase, false, privind pretinse crime săvârșite de români pe parcursul desfășurării evenimentelor de la Târgu Mureș. Este de pomină încă și azi cum au falsificat acești ziariști occidentali realitatea în cazul lui Gavrilă Cofariu! Replica noastră la ticăloșia acelor reporteri a fost practic inexistentă. Parcă ne feream să nu lezăm imaginea de oameni de onoare a maghiarilor!…

Evident, cazul Cofariu nu a fost premeditat, bietul om s-a găsit întâmplător în postura de combatant, de vârf de lance al cetei de români înfierbîntați și complet dezorganizați. Premeditată de partea maghiară a fost însă și încercarea de a produce un act de maximă distorsionare a realității care urma să pună de seama românilor uciderea bestială a unui număr de 18 maghiari, veritabil genocid! Adică organizatorii „pogromului” de la Târgu Mureș au procurat din timp 18 cadavre cărora le-au dat identitate de maghiari, le-au pregătit un loc mai ferit în care acele cadavre „sperjure” să fie întâmplător descoperite de ziariștii occidentali și să te ții, nenică, ce bâlci ar fi ieșit în toată mass media internațională, cutremurată de oroare și de indignare!

Nu este exclus ca în scenariul pregătit mai mult ca sigur la Budapesta, acest episod al cadavrelor dosite de români într-o groapă comună  să fie numai începutul unui șir de diversiuni care puteau să se încheie chiar și prin intervenția unor forțe armate internaționale neutre, care să pună capăt măcelului din Transilvania! Adică să fie parte a unui scenariu de rupere a Țării, al cărei guvern se dovedea incapabil să-și protejeze cetățenii de altă etnie!

Nu cunosc dacă Mircea Chelaru are vreun merit în dejucarea acestui scenariu criminal abominabil, dezgustător între oameni de onoare! Mi-ar părea bine să aflu că flerul și intuiția de profesionist a domnului general au salvat România la acel ceas de cumpănă. Oricare ar fi adevărul, ar fi timpul să aflăm cine a fost eroul salvator! Dar mai ales ar fi timpul să aflăm ce s-a întâmplat cu acele cadavre, cine le-a pregătit, de unde au fost aduse etc. E cel mai probabil să fi fost niște cadavre fezandate la morga vreunui spital din Budapesta! Care Budapesta nu putea lipsi din scenariul de la Tîrgu Mureș, clocit să destabilizeze încă o dată România, atât  de vulnerabilă în primăvara lui 1990!

Domnule general, nu este târziu să aflăm măcar acum adevărul și să-l încununăm cu identificarea responsabililor! Cine au fost nemernicii?! Cine se află în spatele țiganilor care pe teren au fost dispuși în fruntea maghiarilor ieșiți să se răfuiască cu românii?!

Când am aflat că în postura de atacanți în prima linie au fost cete de țigani de limbă maghiară mi-am adus aminte de o discuție, singura de altfel, pe care am avut-o cu Nicolae Militaru. M-a invitat la el acasă și a încercat să mă convingă că Vatra Românească ar avea în el cel mai potrivit candidat la preșidenția României! Poate că avea dreptate, când mă gândesc la Emil Constantinescu!…

Vorbind de una și de alta, Nicolae Militaru mi-a povestit că o bucată de vreme a răspuns înainte de 1990 de apărarea militară a Transilvaniei. Existau informații că Budapesta face o mulțime de planuri, foarte detaliate, privind o diversiune militară. Detaliu spectaculos: responsabil cu aceste planuri era un general maghiar care fusese coleg de studii militare la Moscova cu generalul nostru. Locuiseră la același cămin, ba chiar la un moment dat s-au luat și la bătaie, ca doi cocoși ce erau la acea vârstă a căminului studențesc. „Cine a fost mai tare?” am întrebat eu. „Eh, cum cine?!” Așadar generalul ungur, umflat bine de pumnii militarului nostru, nutrea și gânduri de răzbunare, de revanșă personală!… Dar nu s-a ajuns până acolo, până la o confruntare militară de anvergură! Toate planurile militare pe care le-au conceput la Budapesta au avut în vedere ca pretext de intervenție militară producerea unei vărsări de sânge, un număr oarecare de maghiari din Transilvania să provoace un incident, o confruntare sângeroasă cu autoritățile din Ardeal, încheiată cu cât mai mulți morți și răniți din partea maghiară!… Or, spunea Nicolae Militaru, aceste planuri erau sortite să rămână literă moartă, hârtii fără nicio valoare, deoarece nu se găseau în tot Ardealul maghiarii dispuși să-și riște pielea și să iasă la bătaie! La sacrificiu! Oameni normali!…

Mi-am adus aminte de această discuție și zilele trecute când am consemnat pe acest site imensa lașitate a guvernanților unguri, arătată în ambele războaie mondiale, când au trimis să lupte în linia întâi a frontului soldați recrutați numai dintre minoritari! Nu maghiarii au sărit la arme pentru a salva Ungaria Mare! Ci maghiarii i-au trimis pe alții să lupte în locul lor, cum au făcut și în tot evul mediu!…

Așa au făcut și la Târgu Mureș în 1990: i-au pus pe gabori în față să se expună ei full contactului cu valahii cei puturoși și nespălați! Iar baza scenariului, vărsarea de sânge de care aveau nevoie, au bifat-o cu un pluton de cadavre, morți cine știe cum și unde, din care erau pregătiți să facă martiri ai luptei maghiarilor pentru libertate și democrație, pentru drepturile sacrosancte ale maghiarimii din Transilvania! 18 mortăciuni deveneau peste noapte eroi ai neostoitei sete de independență, federalizare, autonomie culturală și alte cuvinte mari cu care este împănat discursul revanșard, revizionist al Budapestei. Eroi inventați ai unei istorii inventate…

Maghiarii, prin reprezentanții lor din Parlamentul României, nu ascund că sunt pregătiți să ne strice cu orice chip bucuria Centenarului. Cum ne putem feri, domnule geneal, de acești intriganți fără rușine, fără scrupule, fără onoare?

Domnule general Chelaru, cheia este la dumneavoastră! Sper să nu vă aibă UDMR la mână cu ceva și să vă oblige să tăceți în continuare! De aproape 30 de ani tăceți! Desigur, veți putea spune că avem de-a face cu un secret de serviciu, de serviciu militar, pe care sunteți nevoit să-l păstrați! Dar nu este chiar așa! Vedeți bine cu cine avem de-a face! Cu oameni ca liderii maghiari din UDMR este o prostie să fii corect, să fii domn! Nu aveți voie să blocați adevărul! Gândiți-vă bine la ce s-ar fi întâmplat dacă diversiunea cu cadavrele de la Târgu Mureș le-ar fi reușit fraților noștri maghiari, atât de ghinioniști, săracii!

Sunt convins că nu dumneavoastră ați luat decizia de a institui secretul asupra celor petrecute la Târgu Mureș! Dacă la data aceea s-ar fi aflat de cele 18 cadavre, am fi făcut legătura cu cadavrele de la Timișoara și am fi înțeles prea devreme cât am fost de manipulați și prostiți cu cacealmaua din decembrie 1989 de la Timișoara!… Să zicem că a fost și asta o rațiune!… Accept că UDMR avea cu ce să-i șantajeze pe Ion Iliescu și acoliții săi, impunându-le să închidă ochii la nemerniciile care erau cât pe ce să se producă la 15 martie la Târgu Mureș! Dar sincer să fiu, nu cred că sunteți sub amenințarea unui șantaj!

Am însă nevoie de o dovadă în acest sens! O dovadă că sunteți un om liber, capabil să organizeze partidul naționalist de care avem atât nevoie! Apelez la colegii dvs din noul partid, apelez la domnul Ninel Peia, președintele partidului în care sunteți nr 2, sunteți prim vicepreședintele partidului! Soarta acestui partid este în mâna generalului Chelaru! Dacă generalul Chelaru va tăcea mai departe aceasta va fi o dovadă de lașitate, de trădare, cu care nu pot fi de acord colegii de partid! Ori spuneți adevărul, domnule general, și veți beneficia de respecrul și recunoștința tuturor românilor, ori vă retrageți din viața politică și publică, ca un urmaș nedemn al dacilor nemuritori, pe a căror amintire jurați la orice oră din zi și noapte ! Fiți dac, domnule general! Nu loază în cizme și stele pe umăr!

Avem nevoie de intervenșia generalilui Chelaru ca să potolim zelul denigrator și defăimător al UDMR, care amenință să ne strice nu numai Centenarul! Ci în nebunia lor visează la o Transilvanie care să se desprindă de Țară ca de un corp străin și malefic! Demascarea scenariului de la Târgu Mureș în toate componentele sale ar avea un efect devastator asupra strategilor și strategiilor antiromânești, ar deschide mintea multor maghiari cinstiți, ar însemna sfârșitul UDMR-ului! Ar însemna pentru partidul pe care îl girați o lovitură de imagine excepțională,  nescontată de cei care l-au înființat!

Tăcerea dvs în continuare, domnule Chelaru, ar echivala cu demisia din partid, cu ieșirea pe ușa din dos din toate demnitățile publice! Nu vă văd coborît atât de jos! Sper să v-aud vocea bărbătească ordonând la toată suflarea românească COMANDA LA MINE! Voi fi primul care o să mă aliniez și o să aștept fremătând ordinul de luptă: „ Urmași ai daco-geților, treceți Tisa!”

Ion Coja

PS După câte știu eu, numai hazardul, adică mâna Domnului, a împiedicat să fie dusă până la capăt diversiunea criminală udemeristă! În drum spre locul unde urmau să fie deversate cadavrele, camionul în care se afla „marfa” a făcut o pană – de motor sau de cauciuc, iar șoferul, un udemerist de nădejde și plin de curajul moștenit din generație în generație, n-a mai stat să repare pana și a dispărut de la fața locului. Abandonat la marginea drumului, camionul a atras atenția trecătorilor neimplicați, neștiutori de dosarele secrete ale istoriei. Într-un târziu au fost chemate și autoritățile, adică oamenii din subordinea generalului Mircea Chelaru…

Aviz către strategii UDMR: dacă generalul Mircea Chelaru va păți ceva înainte să apuce să-și amintească într-o conferință de presă tot ce nu s-a spus până acum despre ticăloșiile voastre din acel martie însângerat, să știți că mai sunt și alții care cunosc povestea celor 18 martiri maghiari. Așa că lăsați-l în pace pe domnul general! Nu este singurul care știe! Are cine să-l înlocuiască. E drept, grade inferioare!… Nu ditamai generalul!

 

Buriaș, 23 februarie 2018

2 Comments

 1. Iulian MARES 13 februarie 2021 la 7:40 am - Raspunde

  Din pacate nu numai ei, fruntasii UDMR sapa l-a temelia ROU ci si naparstoci din interior! Imi amintesc de un investitor din DEU care facea o fabricuta prin zona Sibiului (din acelea aduse cu TIR-ul) si conditionase ”investitia strategica” de recrutarea fortei de munca care sa vorbeasca germana! A. Nastase, lider prin PSD atunci, o explica cu patos si sinergia faptelor! Scopul il stim, stim si de ce s-a pompat indeosebi in vestul tarii, de ce nu s-a legat Transilvania cu autostrazi de Regat, propaganda ieftina ca tara lenesa le consuma plus valoarea lor, ca miticii sunt doar la Bucuresti si ei muncesc si fauresc cincinalul in 3 ani!

  Iata coada topoarelor interne!

  ”Primarii celor patru mari orașe din vestul țării – Cluj Napoca, Timișoara, Oradea și Arad – au creat o alianță care își propune să le conecteze prin autostrăzi și linii ferate de mare viteză. Pentru viitoarele proiecte, edilii nu stau la mila Bucureștiului și vor să obțină finanțare direct de la Bruxelles, scrie Gazeta de Cluj .

  “Noi, Nicolae Robu, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan și Emil Boc, primarii orașelor Timișoara, Arad, Oradea și Cluj-Napoca, am decis înființarea Patrulateralei Vestului, for informal pentru schimburi de idei și de experiență între noi, dar și de cooperare pe proiecte mari, în primul rând de conectivitate de mare viteză și în plan cultural.

  Ne propunem ca această structură să fie cadru pentru schimburi de idei și de experiență între noi, dar și de inițiere împreună de proiecte infrastructurale majore, mai ales pe linia îmbunătățirii conectivității între cele patru orașe – cale ferată de mare viteză, autostradă, drum expres, rapid – și de cooperare în domeniile cultură, educație, sănătate, turism, sport, securitate. Vrem să dăm și un exemplu național de cooperare pentru abordarea de proiecte mari, inaccesibile fiecăruia în parte.

  Nu ai cum să obții o sursă de finanțare dacă vii cu o bucățică dintr-un astfel de proiect mare, trebuie să vii cu întregul. Or, se știe că Uniunea Europeană are și proiecte majore, pentru care se pot obține bani direct de la Bruxelles. Sunt mai multe surse de finanțare și vrem să ajungem să accedem la ele și vom începe să lucrăm efectiv în cadrul acestei patrulaterale a vestului”, spune Nicolae Robu.

  „Cele patru orașe au semnat un document de lucru. Apoi vrem să semnăm cu alți primari. Sunt patru mari teme, una este Capitală Culturală Europeană. Cultura se poate întinde pe tot ceea ce înseamnă zonele frumoase din Caraș Severin, de potențialul istoric din Hunedoara, de ceea ce înseamnă vinurile din Arad, de apele termale din Oradea, de potențialul turistic al Clujului”, susține Gheorghe Falcă.

  La rândul său, Ilie Bolojan a declarat că parteneriatul este foarte important și pentru Oradea din punctul de vedere al conectivității, pentru că există o legătură foarte importantă între aceste orașe.

  PUBLICITATE

  Edili din mai multe orașe au participat la Timișoara la evenimentul Hub Urban Talks, al cărui scop este de a găsi soluții comune, soluții care implică administrația locală, mediul de afaceri și cetățenii pentru a avea un oraș care să crească inteligent și sustenabil, având comunități locale active și colaborative.

  Au fost prezenți specialiști de la Banca Mondială și de Comisia Europeană, experți internaționali din Olanda, Suedia și Finlanda, lideri ai administrației publice ai mediului de business.

  “Umblând un pic și prin oraș, inclusiv prin mall, am fost surprins de notorietatea pe care o am în rândul clujenilor, de cât de la curent și de apreciativi sunt ei cu manifestările mele pe scena politică și cu ce fac ca primar în Timișoara și de simpatia pe care mi-au arătat-o. Atât pe stradă, cât și în mall, am fost solicitat la o mulțime de poze, iar șoferii celor două taxiuri cu care am circulat mi-au cerut ambii o amintire “selfie”. La rândul meu, vreau să-i asigur de toată prețuirea mea. Știu că sunt oameni harnici, deschiși la minte și la suflet, civilizați și de mare cumsecădenie. Și le fac o dezvăluire, Clujul e unul din orașele cu loc aparte în sufletul meu, din două motive: a fost primul oraș mare vizitat de copilul de la țară care am fost, la vârsta adolescenței și m-a impresionat profund cu frumusețile sale (Grădina Botanică, Parcul Chios, catedralele catolică și ortodoxă și piețele conexe, o mulțime de alte clădiri deosebite); la Florești, devenit între timp Dumbrăvița sau Girocul Clujului – mi-am efectuat stagiul militar de nouă luni și prin Cluj mi-am petrecut învoirile în oraș, “scăpările” din cazarmă”, relatează primarul bănățean, pe pagina sa de Facebook.”

  https://mobile.hotnews.ro/stire/22735804

  *Eu stiam ca pentru constructia de autostrazi in ROU este abilitata o singura entitate si atat! Dar ceea ce voiau sa demonstreze acesti mari primari, cu neme oredestinat este oribil: aceasta entitate, subordonata direct ministerului Transportulrilor este atat de corupta incat ei nu mai suporta si musai sa impinga ei lucrurile, kiar nelegal! Deci stergerea bocancilor de autoritatea centrala! Bine ca nu l-m vazut si pe pensatul de Rares Bogdan in propaganda asta ieftina, pe post de Peste (parca face eforturi sa corespunda).

  • 1955m 14 februarie 2021 la 12:35 pm - Raspunde

   : … _ @[*Iulian MARES 13 februarie 2021 la 7:40 am – Raspunde
   Din pacate nu numai ei, fruntasii UDMR sapa l-a temelia ROU ci si naparstoci {colaborationisti / tradatori si vanzatori, a ceea ce nu le apartine}, din interior!*];

   _ Ce-Mi faci, „luptatorule”, …Ma faci sa Ma tin dupa tine, cu mesaje la care nu reactionezi ?!!!, … {sau, poate „naparstocii”, lucreaza, si „cenzureaza”/(poate nu esti printre ?!!!} _ Iata copia, mesajului: …

   _ @[*”Primarii celor patru mari orașe din vestul țării – Cluj Napoca, Timișoara, Oradea și Arad – au creat o alianță care își propune să le conecteze prin autostrăzi și linii ferate de mare viteză. Pentru viitoarele proiecte, edilii nu stau la mila Bucureștiului și vor să obțină finanțare direct de la Bruxelles, scrie Gazeta de Cluj:
   -“Noi, Nicolae Robu, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan și Emil Boc, primarii orașelor Timișoara, Arad, Oradea și Cluj-Napoca, am decis înființarea Patrulateralei Vestului, for informal pentru schimburi de idei și de experiență între noi, dar și de cooperare pe proiecte mari, în primul rând de conectivitate de mare viteză și în plan cultural.*]


   _ [Q-?!]: …- Care „cultura” ba’i derbedeilor /{cultura „gulașului”} …care, …impreuna cu cel ce a implementat /(codificat) sintagma (implicit, urmarita) – „Pas cu Pas”, pentru distrugerea Romaniei ?!!!,

   implicita „pilda”, privitor la colaborarea secreta cu „Bastus” (vanzatorul si tradatorul Traco-Dacilor, din arealul Moesia, de pe malurile Istrului / Gradina Eden – Romania),

   care impreuna cu voi a’ti dorit si continuati sa vreti „izolarea” de trupul Romaniei, implicita in „planurile de regionalizare”/”cele 8 regiuni prin care ati urmarit „imparteala”, (in principiul, impropriu zis „divizarea”), pentru reusirea controlului si exploatarii / desfiintarii, prin „ruperea /(hacuirea), Romaniei in mai multe „provincii”, cum „s-a intamplat” cu concursul „jandarmilor pulanetari”, mai in urma cu cativa ani, cu „Perla Europei – Iugoslavia”, …

   acelasi complice cu voi, indraznind „sa propuna (ati uitat ?!!)”: …-*Cedare’a de Suveranitate*, a Romaniei, catre alte asa-zis’e „puteri / administratii straine” (?!!!)

   derbedeilor, care credeti ca veti fi sprijiniti de cei care (*iubesc tradarea, nu si tradatorii*), va platesc in acest scop (!!!),

   dorind sa accentuati departarea de „Tatal Intelepciunii”, implicit in notiunea si arealul definitoriu -„BasaRabi’a”, …respectiv, implicit in „genetica poporului Roman, si din celelalte provincii Romanesti: -Moldova si Muntenia, …

   vai de capetele voastre, care „va aventurati in’cur’ajati de dusmanii Poporului Meu”;

   [Q-?]: -„Retoric: -Pana cand veti continua, ba’i balaurilor (?!!!)”, …va spun Eu: -*Pana veti da de Sulita Mea”/”Biruitorul Balaurilor” (vezi) _ Matei 10/34, …daca ati auzit ceva, cumva, de’spre „Purtatorul de Biruinta” (vedeti profetii’le) _ Apocalipsa 3/(19,2020),2021,[22]; _ Romani’a 11/(3)-5,[8]; _ Mica 2/1,2,3/11; 7/1-4.

   = Cu stima. -„Mesia” _ Ioan 1/1-14; _ Romani’a 5/14; 10/4,{(14 -Biruitorul Balaurilor, cu Sulita si Sabia Mea _ Ioan 10/34)},16,[17],2020,2021.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top