anonim
240 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.231
Israelul isi reactiveaza agentura din media israeliana si americana si sustine poporul roman sub o presiune mediatica constanta in slujba Ucrainei si pentru interesele statului ucrainian pe Buceac si pe Transnistria .
Sarada a inceput cu debarcarea lui Ianukovici cand un ucrainian cu origini evreiesti a aflat din ,,senin” de holocaustul din Transnistria din familie de care cu o seninatate demna de un senil spune ca nu a stiut si ca nu a vorbit in familie niciodata…. ca sa nu se spuna ca in familia lui a fost cultivat antiromanismul ucrainian. Scopul in sine e declarat fara nici un pic de jena : ,,constientizarea holocaustului” care in fapt , in termeni militari, reprezinta prima etapa a razboiului hibrid si a unei agresiuni hibride impotriva unui inamic. Deci, ,,constientizarea holocaustului” nu reprezinta decat o agresiune la adresa statului roman si a poporului roman…in pragul declansarii celui de-al treilea razboi mondual cand pornesc coloanele cu refugiati din Donbas .
Evreul ucrainian declara cu nonsalanta ca bunicul lui intra si iesea din lagarul ,,de exterminare” cand vroia el ca sa ,,salveze” si alti evrei sau ca sa transporte hrana – posibil comert cu alimente . Cum naiba? Din lagarele de exterminare nu se intra si nu se pleaca ca de la un bar . Oficial lagarul e declarat cu 35000 de morti din care apare o singura groapa comuna care arunca in aer orice logica si inteligenta unui om rational: intr-o groapa comuna nu pot incapea 35000 de morti pentru ca asa ceva ar trebui sa aibe cel putin 100 de metrii adancime. Daca ar fi pus 35000 de morti unul peste altul s-ar fi ajuns la un munte de cadavre care sa se vada din Odesa si din Chisinau ….dar vrajeala merge bine , media israeliana o da tot inainte cu propaganda in stil sovietic si pe creatii sovietice pentru justificarea eliminarii fizice a administratiei romanesti din Basarabia , din Buceac si din Transnistria….
Povestea ucrainianului Maxim Goldstein reinventat dupa debarcarea lui Ianukovici ca evreu nu a fost validata niciodata pentru ca e o creatie demna de un spital de psihiatrie pentru ca 35000 de morti nu incap intr-o groapa comuna… si cazul in sine e o dovada clara de fals planificat in contextul politic din Ucraina. Razboiul de astazi care incepe intre Rusia si Ucraina era previzibil din 2014 si asa Mosadul incepe sa fabrice un caz lacrimogen pe Transnistria care sa fie promovat in cazul declansarii unui razboi pe un ,,holocaust” fabricat de NKVD dupa 1945 utilizat pentru a justifica deportarile si lichidarea fizica a administratiei romanesti din Basarabia, din Buceac si din Transnistria. Acum, cititi creatiile literare SF din colaborarea Mosad -SBU:
https://www-haaretz-com.translate.goog/jewish/history/1.10594200?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=sc