Buta Dumitru
205 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.56

 

DEMAGOGIA IMPERIALISMULUI MASCAT DIN ORIENTUL MIJLOCIU
6 noiembrie 2023 Romică Adrian VLAD

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Din 1945 încoace rapoartele referitoare la numărul de evrei morți în cel de-al Doilea Război Mondial sunt revizuite constant, iar numărul de morți este cu fiecare raport actualizat în scădere.

Astfel se pune întrebarea logică : de ce numărul pretins de 6 milioane de evrei morți în holocaust rămâne nemodificat ?! Când naziștii au preluat conducerea Germaniei, populația evreiască era de 3,5 milioane de persoane iar în 1933 în toată Germania nu erau decât 560.000 de evrei și după 1939 nu se mai găseau acolo decât 360.000 de suflete evreiești ( conform documentelor oficiale ale vremii, inclusiv revista „Colliers” – Freiling Foster).

Celebrul Charles Lindbergh a arătat că în urma unor minuțioase cercetări efectuate de o echipă profesionistă de anchetă doar 25.000 de evrei au pierit în primii doi ani ai celui de-al Doilea Război Mondial.

Mai târziu, Simon Wiesenthal a afirmat că germanii au omorât 10 milioane de evrei, iar Rafael Lemkin ( inventatorul termenului ” genocid”) pretindea că 6 milioane de evrei muriseră deja în 1943 (!?!?)…

În 1941 evreii erau pe plan mondial în număr de 15,7 milioane de persoane, iar în 1948 ( conform „New York Times”/22 februarie) numărul lor era de 15,6 milioane pe tot globul. Așadar, cum au putut muri între 6 și 10 milioane de evrei dacă ei erau ca număr aproximativ același?!? Este clar că avem de-a face cu o mare minciună, manipulare și distorsionare a realității…

Crucea Roșie Internațională (CRI) a dat publicității conținutul registrelor de la Auschwitz care consemnau doar 30 000 de decese evreiești din totalul de 150000 decese consemnate , iar acestea se datorau diverselor boli și febrei tifoide.

Tot CRI a raportat că pe parcursul anilor 1943/’44/’45 au fost livrate 1,13 milioane de pachete cu hrană, medicamente și îmbrăcăminte pentru cei din lagărele de muncă și concentrare. Așadar, nu stă în picioare teza că nemții au exterminat milioane de evrei, că altfel nu mai permiteau să fie distribuite cele 4500 tone de hrană, medicamente și îmbrăcăminte.

Cuvintele ca Odios și Oribil atribuite nemților nu au valoare nici legală, nici reală. Nici Eisenhower, Churchill, de Gaulle, Truman, Vaticanul, CRI … ori altcineva – nimeni dintre aceștia nu a făcut vreodată vreo referire că ar fi existat un holocaust în care să fi murit peste 6 milioane de evrei.

Se știe prea bine că majoritatea evreilor a părăsit Europa înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, cu destinațiile Rusia ( 2,2 milioane), SUA ( 1 milion) și Palestina 600 de mii). Toate calculele matematice și de logică ne indică faptul că avem de-a face cu o mistificare a realității și infirmă producerea unui holocaust, a unui genocid cu milioane de victime evreiești; chiar publicații evreiești de elită susțin cele destăinuite de CRI și de alte documente ale vremurilor respective dar și actuale.

Trebuie specificat că nu toți evreii susțin teza holocaustului, iar o mare parte dintre ei o neagă în mod categoric… După război poporul german a avut de suferit în mod crâncen, iar prizonierii de război germani ( dar nu numai aceștia, ci și români) ajunși pe mâinile rușilor, americanilor, francezilor, englezilor, canadienilor au fost exterminați în mod cumplit și barbar, fiind lăsați să moară literalmente de frig, foame, boli, tortură. Despre aceste aspecte nu s-a prea vorbit… de ce oare ?!? Știm că istoria o scriu învingătorii, iar ei o scriu cum le convine… fără remușcări și rușine.

Trebuie lămurit un lucru: poporul evreu este una, iar masoneria iudaică mondială este altceva… Această masonerie a recurs și recurge și astăzi la forme și metode teribile de intimidare, manipulare, deturnare, simulare și disimulare, de constrângere, șantaj și oprimare…

Revenind în actualitate, trebuie precizat că evenimentele din 7 octombrie a.c. din Israel + Fâșia Gaza au fost planificate minuțios de către serviciile secrete, iar Mossad + Shin Bet nu aveau cum să nu știe de ceea ce urma să se întâmple… Nimic din ce vedem nu este o întâmplare; totul este un plan ticluit riguros și pus în practică.

Lumea are tendința de a înghiți pe nemestecate (…) tot ce i se livrează prin mass-media și uită că toți marii actori mondiali nu au în comun decât interese economice/financiare/militare/hegemonice și că alianțele sunt de conjunctură, episodice, de moment … în funcție de profit și de evoluția evenimentelor.

Sunt foarte puține persoane care cunosc ceea ce este cu adevărat real, important și adevărat, iar toată „povestea” din Gaza ( ca și saga din Ukraina) are cu totul alt fundament, o altă valență, un interes secret, ascuns ( normal…) publicului și mulțimilor. Totul face parte din imensa și antica manipulare istorică, precum susținerea ilogică a uciderii a peste 6 milioane de evrei ( număr fictiv, ireal) și, ca și atunci și astăzi se oferă lumii subiectul urii împotriva poporului evreu. Posibil ca palestinienii chiar să aibă motive zdravene de a-i urî pe israelieni, care ar reprezenta aparent motivul conflictului din Orientul Mijlociu, la care asistăm astăzi…

Este evident că și acest aspect trebuie luat în seamă, însă (așa cum am mai spus) sunt foarte puține persoane care știu de planul dintre SUA și Israel cu privire la construirea unui canal navigabil între Marea Roșie ( prin golful Aqaba) și Marea Mediterană, canal care ar urma să îl concureze pe cel aflat în proprietatea Egiptului și anume Canalul Suez.

Să dezvolt subiectul prin a vă propune o mică analiză/incursiune în zona geografică a Orientului Mijlociu. Peninsula Arabică este udată la vest de apele Mării Roșii, la sud de Golful Aden și Oceanul Indian, iar la est de Golful Persic și Golful Oman, iar Peninsula Sinai care este în totalitate a Egiptului este udată la vest de apele Golfului Suez și la est de apele Golfului Aqaba. Toată aceasta zonă vastă este superbogată în hidrocarburi, gaze naturale și alte resurse energetice formidabile…

Ca să ajungă în Europa, tancurile petroliere care transportă petrol și gaze naturale lichefiate, intră în Marea Roșie prin Golful Aden, trec prin Strâmtoarea Bab al Mandab ( aflată între Yemen și Djibouti/Eritrea), urcă spre nord prin Golful Suez, apoi spre Canalul Suez ( Khalij as Suwais) și ies în Marea Mediterană la Port Said ( Bur Sa’id), apoi cap compas navighează către marile porturi europene.

Trebuie menționat faptul că Egiptul încasează anual 10 miliarde de dolari americani numai din taxele percepute navelor care navighează prin Canalul Suez… Acest fapt a stârnit invidia binomului israeliano-american, care a conceput un plan prin care să construiască un canal navigabil precum Canalul Suez, dar din celălalt golf al Mării Roșii, adică din Golful Aqaba catre Marea Mediterană.

Proiectul secret este construirea unui canal navigabil lung de 200 km între singurul punct de acces al Israelului la Marea Roșie – Jabal Ramm – pe lângă granița cu Egipt până la Marea Mediterană; numai că traseul acestui canal ar trece ( ce să vezi ?!?) obligatoriu prin Fâșia Gaza, iar acest lucru reprezintă un impediment greu de suportat și care trebuie oricum ar fi obligatoriu de rezolvat. Astfel că s-a „apelat” la operațiuni speciale secrete care ( după încetarea actualui conflict din zonă) populația palestiniană să fie izgonită, strămutată, risipită… Astfel ar fi create premisele reconstrucției zonei devastate de bombardamentele Tsalal.ului israelian și această reconstrucție ar cuprinde sigur și construirea noului canal navigabil cu două sensuri la care am făcut referire de la Jabal Ramm la Marea Mediterană, spre porturile europene.

Așadar, actualul conflict palestiniano-israelian are și o componentă economică, strategică- militară pe care binomul pomenit mai înainte îl vrea pus în practică în viitor…

Evident că lumea arabă s-a inflamat; să nu uităm că în largul coastei mediteraneene a Fâșiei Gaza se află un important zăcământ petrolier pe care Israelul a pus ochii. Avem acum cu toții, cred, o altă percepție asupra chestiunii spinoase din Orientul Mijlociu; se știe că Israelul importă petrol și gaze naturale din Azerbaidjan prin conducte care tranzitează Turcia sultanului Erdogan (sic !).

Dacă Antichitatea ne-a recomandat să nu acceptăm daruri de la greci ( vezi povestea Calului Troian), actualitatea ne învață să nu mai luăm drept adevăruri toate „dogmele democrației”, care nu sunt altceva decât manipulări și minciuni frumos ambalate și vândute lumii, popoarelor și națiunilor mai puțin norocoase sub soare…