Mihail Neamţu: „PNL şi PSD, după ce au transformat România într-o ţară debusolată, dezindustrializată, depopulată, îndatorată până peste cap, cu un popor îmbătrânit, pe care se fac cele mai crude experimente sociale, au tupeul să ne ceară iar votul; pozează în creştini dar aici e raiul pedofililor şi traficanţilor de droguri, un român adevărat nu poate vota aşa ceva”
24/03/2024 in Știri naționale Timp de citire:4 minute
A A
0
Mihail Neamţu: „PNL şi PSD, după ce au transformat România într-o ţară debusolată, dezindustrializată, depopulată, îndatorată până peste cap, cu un popor îmbătrânit, pe care se fac cele mai crude experimente sociale, au tupeul să ne ceară iar votul; pozează în creştini dar aici e raiul pedofililor şi traficanţilor de droguri, un român adevărat nu poate vota aşa ceva”
0
SHAREURI
Share pe Facebook
Share pe Twitter
„Cu fiecare zi ne apropiem de ziua alegerilor europarlamentare cu cât fiecare dintre noi își pune întrebarea, parcă moștenită din generație – n generație: dar eu cu cine votez? Dacă ești creștin și îți iubești țara, îți vom oferi câteva motive pentru care să nu pui ștampila pe coaliția PSD-PNL, mai cunoscută drept Partidul Comasat Român”, scrie, pe blogul său, teologul Mihail Neamţu, conform solidnews.ro.

„PSD și PNL conduc România, alternativ și acum – împreună, de 34 de ani. Practic, prin coaliția de azi, cele două partide au refăcut Frontul Salvării Naționale (FSN), adică PCR-ul cu pălărie schimbată din 1990.

România este azi o țară debusolată, dezindustrializată, depopulată, cu un popor îmbătrânit, pe care se fac cele mai crude experimente sociale, așa cum am văzut în istoria recentă.

O țară care 1990 avea ZERO datorii, se împrumută azi cu 4 miliarde într-o singură zi, pentru pomenile electorale ale cuplului Marcel Ciolacu – Nicolae Ciucă. Cine va plăti aceste datorii? Copiii și nepoții noștri, a căror singură vină va fi că părinții au fost inconștienți și au permis ca acest dezastru să aibă loc.

Din punct de vedere moral, atât PSD cât și PNL sunt falimentare. Acuzându-se reciproc de „penali”, în realitate, ambele partide sunt populate de indivizi certați cu legea și cu morala creștină.

Deși liderii PSD și PNL pozează în creștini, România este raiul pedofililor și al traficanților de droguri.

Având majoritate absolută, cele două partide au patronat carnagiul din spitalele românești, unde avortul a fost transformat într-o operație de rutină. Milioane de copii au pe conștiință liderii celor două partide…

Nici cei care s-au născut n-au avut o soartă mai bună: milioane de compatrioți au luat calea pribegiei, în cel mai mare exod de la retragerea aureliană încoace. Milioane de familii au fost distruse: copii care cresc fără părinți, bunici care mor în singurătate, căsătoriile s-au sfărâmat.

În 2018, cele două partide și-au dat mâna pentru a scufunda prima inițiativă cetățenească din istoria României. Mii de voluntari au muncit pe brânci pentru a strânge 3 milioane de semnături pentru familie.

Cum au tratat cele două partide demersul? Au făcut tot ce-au putut pentru a-l împiedica: atunci când n-au mai putut întârzia, l-au boicotat. L-au pregătit ca să eșueze.

Nimic nou: de la integrarea României în Uniunea Europeană, eurodeputații PSD și PNL s-au închinat acasă și au votat toate blestemățiile marxiste, la Bruxelles.

Acasă ne vorbeau de virtuțile părintelui Cleopa, iar la Bruxelles votau pentru fluiditatea genului.

Acasă ne vorbeau despre libertate, dar la Bruxelles au aprobat toate inițiativele orwelliene, față de care Big Brother pare Albă ca Zăpada.

Sub Partidul Comasat Român, poporul român a fost supus segregării pe criterii medicale, ca pe vremea celui mai curat nazism. Cine nu alege să folosească medicamentul „recomandat” de experți nu e cetățean, după cum spunea actualul candidat la Primăria Capitalei al PCR.

Cu ce se mai poate lăuda partidul-stat de carton?

Cu închiderea bisericilor și amendarea enoriașilor participanți la sfânta Liturghie și îngroparea oamenilor în saci de plastic: nici măcar otomanii nu și-au permis așa ceva.

Și totuși, au făcut-o cei care azi vă cer votul în numele „stabilității” și a respectării „statului de drept”.

România – un stat de paie

Din punct de vedere politic, România a ajuns o fantomă: o formă fără fond. Deși membră a UE și NATO, România condusă de PSD și PNL nu este decât un executant al tuturor ordinelor venite de la Bruxelles, oricât de aberante ar fi.

Suveranitate națională? Independență? Demnitate națională? Cuvinte îngropate de PSD și PNL, atât separat cât și împreună. Fie că vorbim de la popularea țării cu migranți, fie că vorbim de rușinea Schengen sau implementarea utopiilor verzi, puterea comasată este doar o slugă umilă a Ursulei von der Leyen și a angajaților SUA de la București.

Elucubrațiile periculoase ale lui Macron nu sunt contrazise de nimeni de la București: le tremură cămașa în fața micuțului Napoleon, deși este vorba despre securitatea țării noastre. Pentru asta am sângerat în 1877, la Plevna și 1917 la Mărășești?

Un vot pentru cuplul PSD-PNL înseamnă un vot pentru dispariția statului român și scoaterea credinței creștine în afara legii. Așa cum bine spunea pr. Ciprian Mega, votul din 2024 este „de fapt o mărturie cum vreți dumneavoastră teologică, duhovnicească, nu este o problemă politică, ci este o problemă de a fi sau a nu fi.”

Anul 2024 se anunță un an ca niciun altul pentru istoria postbelică a României: în fața lui Dumnezeu și a strămoșilor, nu trebuie să ne rușinăm de alegerile făcute.

Să votăm cu gândul la Dumnezeu și la sacrificiul înaintașilor și să le spunem celor care ne vor dispăruți în SUE că „Pe aici nu se trece””, scrie Neamţu.