Argumentul MICHAEL SCHAFIR

Individul care răspunde la acest nume a lucrat o viață întreagă în Germania la postul de radio Europa Liberă. După 1990 s-a pripășit în România, de mai multe ori pronunțându-se în chestiunea Holocaustului din România. Deschizând gura pe acest subiect, Michael Schafir ne invită astfel să ne punem întrebarea : de ce despre acest Holocaust nu a spus nicio vorbă la Europa Liberă, post de radio în limba română în care majoritatea angajaților, în frunte cu directorul, au fost evrei. Nici Michael Shafir, nici Noel Bernard, nici Sorin Cunea, nici Allain Parouit sau alt evreu dintre cei care au mâncat o pâine bună de pe urma anti-românismului propăvăduit sub masca anti-comunismului, nu a vorbit despre asasinarea a sute de mii de evrei de către românii de noi !

Eu am fost un ascultător fidel și atent al acestui post, la care numele meu a fost uneori pronunțat. Și de bine, și de rău ! Dar nu am auzit să se pronunțe niciodată numele lui Ion Antonescu spre a fi acuzat de Holocaust, la fel, nici numele lui George Alexianu ! Ce i-a oprit pe evreii de la Europa Liberă, inși atât de bine informați, să demaște crimele lui Ion Antonescu ? ! Dimpotrivă, cât mi-aduc aminte, Ion Antonescu a fost prezentat la Europa Liberă într-o aură de personaj pozitiv, martir chiar, al istoriei. Lansez acest subiect : Tăcerea Europei Libere pe tema Holocaustului, și aștept să văd ce altă explicație vor scorni ciracii lui Michael Schafir pentru a ocoli răspunsul corect : la Europa Liberă nu s-a vorbit de vreun Holocaust în România căci încă nu ce luase decizia de a fi inventat acel Holocaust din România.

22 februarie 2011

 

 

 

Post scriptum 2015: În aceeași situație sunt toți evreii care abia după 1990 au scris despre Holocaust! De ce nu au făcut-o mai înainte?! Nici haimanaua de Radu Ioanid, nici bietul Jean Ancel, nici prăpădita de Lia Benjamin… De nemernicul de Alexandru Florian ce să mai zic?!… Au tăcut toți pe acest subiect până prin 91-92, când Mozes Rozen ajuns în Israel s-a umplut de bani, pe care să-i folosească pentru a promova povestea cu Holocaustul, pe temeiul căreia să ceară apoi despăgubiri! Există documente în acest sens!…

De ce evreii serioși, autorii unei opere științifice valabile, autentice, nu intervin în campania inițiată de rabinul roșu Mozes Rozen pe tema Holocaustului din Transnistria?!