Tibi Fritz 25 Februarie 11:11
Bună ziua,
eu sunt un român care iubesc România foarte mult dar din nefericire, în 1990 la vârsta de 21 de ani, am plecat în Germania. Regret mult, până la lacrimi când îmi dau seama de lașitatea mea. O țară atât de frumoasă și bogată să o părăsești, lăsînd-o pradă străinilor nesătui de îmbuibare și jaf. Dintr-o întîmplare fericită am ajuns să aflu despre stimabilul Domn Ion Coja. Citind mai amănunțit opiniile dumnealui, am început tot mai mult să văd clar cât sunt de laș.
Vreau doar să-i transmit omului și patriotului român Coja Ion, multă sănătate și putere în luptă!
Sunt sigur că toți eroii și martirii neamului românesc vă privesc de acolo de sus și vă admiră.
Cu deosebită stimă și respect,
Un laș din Alba Iulia

*

Domnule Tibi, am primit pe FB textul dvs și cum nu am adresa dvs de Email vă răspund pe site. Sunteți prea aspru cu dvs! Eu nu am plecat din România, m-am zbătut, m-am străduit să pricep ce ni se întămplă, iar când am înțeles, era prea târziu. Deci nu am putut împiedica dezastrul care s-a abătut asupra Țării…

Nu se poate face nimic de azi pe mîine pentru a îndrepta lucrurile. Va dura ceva vreme. Situația din România s-a deteriorat într-un context european, planetar chiar, de decădere și derută. Am fost luați pe nepregătite, am fost mințiți, în continuare suntem supuși unor strategii și proiecte gândite spre răul și dezastrul României, al creștinătății, al omului civilizat.

Dar aceste proiecte nu-și vor atinge ținta. Mai multe nu vă pot spune în câteva fraze. Dacă cumva știu mai multe decât dvs, apoi știu asta: România își va reveni, mai repede decât își va reveni omenire! Mai repede decât se tem dușmanii noștri!
Mai vorbim, inclusiv la o cafea, dacă se va putea.

Tot binele!
i.c.