Mesajul Mitropolitului de Bunavestire

2021-03-25T11:24:13+02:0025 martie 2021|Doctrină naţionalistă|

Mitropolitul Ardealului, mesaj tulburător pentru femei, de Buna Vestire

Mitropolitul Ardealului, mesaj tulburător pentru femei, de Buna Vestire

Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, a transmis un mesaj emoționant de Buna Vestire tuturor românilor din țară și pretudindeni.

Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, a transmis un mesaj emoționant de Buna Vestire tuturor românilor din țară și pretudindeni. Mitropolitul consideră că familia este într-o criză și apelează la femei să nu mai facă avorturi și să dea naștere copiilor.

Totodată, Laurențiu Streza a mai precizat că avortul este cel mai mare păcat înaintea lui Dumnezeu și cu toții vom da socoteală.

„Adresez mamelor o chemare sfântă, îndemnându-le să-şi cinstească statutul binecuvântat hărăzit de Dumnezeu la creaţie, şi anume naşterea de fii. Dacă pe toate căile astăzi sunt promovate plăcerile trecătoare, provocatoare spre desfrânare. Dacă frica de sărăcie face ca oamenii de astăzi să se ferească de naşterea de prunci, apelând uneori şi la cel mai greu păcat înaintea lui Dumnezeu care este avortul, pruncuciderea. Dacă gândim că totul este permis, vai, nouă, ce va fi în ziua judecăţii, în care fiecare dintre noi, nu numai mamele, ci şi taţii, vom da socoteală în faţa lui Dumnezeu, ce-am făcut cu tinereţea noastră, ce-am făcut cu familia noastră”, a transmis Laurențiu Streza.

Familia creștină este într-o stare de criză

De asemenea, Mitropolitul Ardealului a mai spus că în zilele noastre, tinerii trăiesc împreună fără să primească binecuvântarea lui Dumnezeu.

,,Cu toţii trebuie să ne îngrijorăm astăzi văzând că familia creştină este într-o stare de criză. În momentul în care într-o familie, chiar tacit sau cu îngăduinţă, tinerii trăiesc împreună fără să primească binecuvântarea lui Dumnezeu prin Taina

Cununiei, de unde să ne aşteptăm noi la prunci sănătoşi, de unde să ne aşteptăm la nepoţi şi copii care să ne binecuvânteze bătrâneţile noastre?”, spune mitropolitul Ardealului.

Ierarhul a făcut apel la credincioși să lupte împotriva păcatelor care bântuie astăzi și să respecte poruncile lui Dumnezeu.

Buna Vestire este sărbătorită de Biserica Ortodoxă Română în ziua de 25 martie.

Este un praznic închinat Maicii Domnului care aminteşte de venirea Arhanghelului Gavriil la Fecioara Maria din Nazaret, pentru a-i vesti că a fost aleasă de Dumnezeu să aducă în lume pe Fiul Său, spre mântuirea oamenilor (Luca 1, 26-38)

Un comentariu

 1. Dakhel Maria Aurelia 26 martie 2021 la 9:53 am - Raspunde

  Minunat mesajul! Dar nu ar fi rau daca sfintiile lor ar fi mai vocale atunci cand pruncii sunt furati uneori chiar din spitale.
  Daca sfintiile lor ar fi fost mai vioaie, oameni ca dl George Alexander ar fi avut mai multi aliati in batalia dumnealui cu sistemul hoț din Europa. Daca dl Alexander ar fi putut fi omniprezent, probabil ca nici dispariția Luizei si Alexandrei nu ar fi fost data atat de repede uitarii. Exista printre noi oameni sfinti si curajosi ca dl Alexander, fara sa se autodenumeasca
  ” Sfintia Mea” sau ” Preafericirea Mea”. Sfintii adevarati plang cand plang copiii si falsii sfinti mimeaza sfintenia.
  Avem timp sa insirăm vorbe multe si frumos sunatoare cand nu ne doare. Sau cand ne doare in cot!
  Daca fiecare familie preoteasca ar fi trecut prin trauma dnei Smicala si a tuturor mamelor carora sistemul le fura copiii, va asigur ca Lumina nu ar mai fi venit de atat de departe, din Ierusalimul inconjurat de ziduri separatoare de familii. Lumina ar fi fost in inima fiecarui om de pe pamant, topind ghețarul inimilor. Vezi atat de departe pe cat de curata si simtitoare iti este inima. Daca nu iubesti esti orb.
  Exista o vorba: cand nu-ti pasa de copiii altora, vine si randul tau sa plangi.
  In noianul acesta de stiri ce provoaca o perdea de fum menita sa ne faca sa uitam, nu am mai auzit la TV nimic vorbindu-se despre familia de romani din Anglia careia sistemul i-a furat copiii, dandu-i spre adopție unui cuplu gay.
  Din fericire, copiii dnei Smicala s-au intors la mama. Care, cu tristete a declarat ca nu se poate intoarce in Romania. Din motive practice: scoala din Finlanda este una dintre cele mai bune si probabil ca si venitul doamnei este mai mare in Finlanda. Probabil acolo politicienii nu sunt chiar atat de hoti ca in Romania. Or mai avea bunul simt de a nu ajunge sa fure si banii copiilor! In tara asta se fura si banii copiilor, și banii destinati sterilizarii si hranirii animalelor! Se fura cu flota, se fura cu carul si masina. Furam unii de la altii si cei de sus fura de la toti.
  Putem sa dam cu tamaie peste realitate oricat, nu suntem mai mult decat ceea ce suntem: un popor lipsit de constiinta! Degeneram pentru că liderii dorm pe ei. Ma refer la preoti, ca guru si dao nu lucreaza pentru Dumnezeu. Lucreaza pentru propriul interes material si pentru puterea pe care ti-o confera numarul de adepti. Exact ca la secte.
  Ca sa nu mai vb despre furtul de creiere, cand marile corporatii si chiar masoneria pun ochii pe copiii geniali inca de cand sunt la gradinita, transformandu-i din spirite libere in sclavi pe ” moșia” inchinatorilor la vitei de aur.
  O veste buna ar fi daca Biserica si-ar face intr-o zi mea culpa. A dormit când plangeau prunci!
  Oricum Judecata va fi pentru toti. Deci si pentru preoti, judecatori, procurori, politicieni…etc

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top