Stefan Bostaca
9 aprobate
stefanbostaca@yahoo.com
95.76.7.117
Mesajul meu pentru participantii la Bucharest Pride 2023 ? In randurile de mai jos.

1) Baza psihologica a sexului anal este data de PLACEREA BOLNAVA DE A DOMINA (la individul activ) si de PLACEREA LA FEL DE BOLNAVA DE A FI DOMINAT (la individul pasiv). Aceste doua PLACERI BOLNAVE sunt niste PERVERTIRI ale placerilor sanatoase de a iubi si de a fi iubit, deci VOI NU AVETI NICIO LEGATURA CU DRAGOSTEA, CI CU URA SI CU UMILINTA.

2) PLACERILE BOLNAVE de a domina si de a fi dominat NU ADUC PE LUME COPII, deci VOI NU AVETI NICIO LEGATURA CU PERPETUAREA VIETII, CI CU ELIMINAREA EI.

3) PLACERILE BOLNAVE de a domina si de a fi dominat GARANTEAZA ABUZUL asupra copiilor (pentru ca ele sunt mai mari atunci cand sunt implicati minori), deci voi NU AVETI NICIO LEGATURA CU INGRIJIREA SI CRESTEREA SANATOASA A COPIILOR, CI CU PERVERTIREA SI CU DISTRUGEREA LOR.

4) PLACERILE BOLNAVE de a domina si de a fi dominat stau la baza EXPLOATARII SI A SUPRIMARII DREPTURILOR OMULUI, deci VOI NU AVETI NICIO LEGATURA CU DEMOCRATIA, CI CU CEA MAI CRUNTA DICTATURA.

5) PLACERILE BOLNAVE de a domina si de a fi dominat sunt niste placeri DEMONICE, deci VOI NU AVETI NICIO LEGATURA CU CREDINTA IN DUMNEZEU, CI CU CREDINTA IN DIAVOL.

6) PLACERILE BOLNAVE de a domina si de a fi dominat IMBECILIZEAZA SI SECATUIESC INDIVIDUL DE ENERGIE VITALA (pentru ca inteligenta si energia vitala se asociaza intodeauna cu dragostea fata de ceilalti, nu cu ura si cu umilinta), deci VOI NU AVETI NICIO LEGATURA CU PERFORMANTELE INTELECTUALE SI FIZICE, CI CU PROSTIA CRASA, CU SLABICIUNEA SI CU INCAPACITATEA CRONICA DE A MUNCI.

7) PLACERILE BOLNAVE de a domina si de a fi dominat ADUC BOLI TRUPESTI FOARTE GRAVE (boli de inima, cancere, SIDA, etc.) SI CU O EVOLUTIE FOARTE RAPIDA (pentru ca o placere bolnava este un drog care cere o administrare in cantitati din ce in ce mai mari), deci voi NU AVETI NICIO LEGATURA CU INGRIJIREA SANATATII SI CU O VIATA LUNGA, CI CU DISTRUGEREA SANATATII SI CU O VIATA FOARTE SCURTA.

PS 1: Exista vreo legatura intre evrei si miscarea LGBT ? Rapunsul la aceasta intrebare este urmatorul: nu doar ca exista, ci, mai mult, se poate spune fara a gresi absolut deloc ca MISCAREA LGBT ESTE O CREATIE 100 % EVREIASCA ! De ce ? Pai, pe de o parte evreii, in calitatea lor de sub-oameni, adica de fiinte carora le lipseste o comunicare interioara cu Dumnezeu (din cauza subdezvoltarii glandei pineale, cel de-al treilea ochi, ochiul cu care se poate vedea lumea spirituala), sunt niste practicanti infocati ai perversiunilor LGBT (cu alte cuvinte, evreii inlocuiesc ochiul pinealei cu „ochiul maro” al anusului), iar pe de alta parte restul indivizilor implicati in aceasta miscare sunt NISTE CONVERTITI AI EVREILOR (adica niste jidaniti). Cum se realizeaza convertirea ? Simplu, mai intai prin poluarea chimica a glandei pineale din creier (in primul rand cu ajutorul alimentatiei, homosexualii neavand intamplator o dieta de foarte proasta calitate – lucru care le grabeste si el moartea, desigur), astfel ca individului sa-i fie taiata comunicarea cu Dumnezeu, apoi prin inlocuirea acestei comunicari cu Dumnezeu cu o comunicare cu Diavolul (comunicare cu Diavolul realizata prin niste echivalente ale pinealei date de anumite posturi TV, anumite site-uri web, anumite publicatii si alte asemenea „portaluri” pline de mizerie sufleteasca si trupeasca).

PS 2: Care este viitorul miscarii LGBT ? Unul foarte, foarte scurt. In perioada imediat urmatoare nu doar jidanitii din LGBT, ci TOTI JIDANITII, ori VOR MURI (iar moartea le va veni din ce in ce mai repede, din cauza EFECTULUI CUMULAT AL TUTUROR OTRAVURILOR SUFLETESTI SI TRUPESTI pe care le primesc de la evrei), ori SE VOR TREZI SI SE VOR RUPE DE STAPANII LOR, astfel ca EVREII VOR RAMANE FOARTE CURAND LIPSITI TOTAL DE ADEPTI. In acel moment evreii vor pleca spre Israel cu toate resursele pe care au reusit sa le ia de la fostii lor sclavi (pentru ca un parazit pleaca dintr-un organism atunci cand nu reuseste sa-l mai paraziteze), astfel ca toate celelate tari vor scapa de poluarea lor, urmand ca Israelul sa fie curat si el de pacat odata cu iminenta revenire a lui Hristos pe Pamant.

PS 3: De ce evreii pot duce o viata in pacat mai lunga decat non-evreii ? Pentru ca evreii sunt niste sub-oameni, adica o specie intermediara intre animal si om, si atunci ei sunt mai compatibili cu pacatul. O comparatie foarte buna ar fi cea cu niste sobolani: sobolanii au o speranta de viata destul de mare pentru stilul lor de a trai – aproximativ 3 ani, dar daca un om incearca sa adopte acel stil, el va muri nu in 3 ani, ci in 3 zile…