Dumitru Buta
1 sept. 2023, 20:19 (acum 15 ore)

Punctul de vedere chinez, exprimat de către președintele Xi Jinping, cu toată claritatea, forța și sinceritatea
Publicat de CutiaPandorei
28 August 2023 la 18:25

Punctul de vedere chinez, exprimat de către președintele Xi Jinping, cu toată claritatea, forța și sinceritatea
Xi Jinping:

„Să jucăm cărțile pe față. Să fim sinceri! Alianța BRICS, din care noi China și Rusia suntem membri, sperie America și NATO. Ei o văd ca pe o amenințare, dar noi nu amenințăm lumea. Lumea este amenințată doar de America și de NATO.

Alianța NATO a fost creată pentru a distruge Rusia și a lua ceva și din alte țări. America și alianța ei NATO – e timpul să-și schimbe politicile și să nu intre în țările străine ca hienele să fure și să caute pradă. Lumea s-a săturat de dominația lor, lumea s-a săturat să creadă că sunt stăpânii acestei lumi. Destul cu „democrația” voastră, cu care distruge omenirea. Dacă scopul Americii și NATO este acesta, de a lupta împotriva Rusiei și împotriva Chinei, pentru a nu vă amenința economia, aș spune că sunteți pe un drum foarte greșit, iar cele mai importante cărți sunt în mâinile noastre. Noi și Rusia și nu vă amenințăm economiile.

America și NATO nu pot conduce lumea la nesfârșit și să facă ce vor, este timpul ca America să nu mai intre în țări străine și să le schimbe politica, și este timpul ca NATO să nu mai existe în lume, pentru că este numai pentru distrugere. Noi nu vă amenințăm economiile. America ar trebui să se uite al alte țări și să lucreze pentru a-și plăti datoriile (…).America este o țară falimentară și este timpul ca America să se gândească doar la America și la oamenii săi, este timpul ca America să fie o țară cu politicieni adevărați. Este timpul ca America să înceteze să mai amenințe alte țări.

Să fim sinceri! Al treilea război mondial nu va aduce nimic bun pentru America și NATO, iar o alianță între China și Rusia în al treilea război mondial poate însemna sfârșitul Americii și a NATO. Rusia are sub apele voastre [în cele douăoceaner, la coastele Americii] multe arme care, dacă sunt activate, pot transforma pur și simplu Statele Unite într-un ocean. Dacă Rusia este atacată, armele de sub oceanele voastre se vor activa automat și scufunda toată America.

Al treilea război mondial, în care toate țările vor pierde atât oameni, cât și economia, vor pierde totul. Putem fi uniți, să înțelegem toate țările și să avem pace mondială. America se poate pensiona deja și să nu mai vină în țări străine, doar uitați-vă la țara voastră, la statele voastre, la oamenii voștri. Faceți Ucraina să negocieze și să nu mai dați arme pentru a continua războiul. Zelensky să nu mai ceară arme din toată lumea și să stea la masa negocierilor, pentru binele lumii. China și Rusia nu sunt o amenințare pentru lume. Nici o economie a țării nu ne interesează ca țară, economia noastră ne ajunge. Iar dacă lumea începe un al treilea război mondial, ultimul lucru care m-ar interesa ar fi economia. America și Europa, precum și NATO, voi vă autodistrugeți. Nu săpați mormânt pentru noi, ieșiți voi din mormintele voastre sufletești și gândiți-vă la țările și popoarele voastre !“.