Haideti fratilor sa ne ridicam neamul, haideti sa gindim strategic si pe termen lung si sa darimam sistemul cu propriile lui arme!

 

Sint atitia romani care vor sa munceasca pentru tara lor! Haideti sa le dam o lectie celor care cred ca ne stapinesc fiinta si ne fac ei viitorul dupa mintea lor ingusta si sufletul lor meschin. Haideti sa demonstam lumii ca avem suflet si stim ce avem de facut.

Haideti sa iesim din logica acestei democratii de fatada si sa realizam un proiect facut din dragoste de oameni! Ne putem ridica in maxim 5 ani daca muncim cu spor si mai ales pentru noi si tara noastra!

Nu avem nevoie de corporatii, nu avem nevoie de FMI sau Banca Mondiala sau Clubul de la Roma, anexa Bilderberg! Trebuie doar sa muncim organizat, pentru NOI!

E atit de mult creier in Romania! Om duce lipsa de altele dar de oameni de valoare, nu! Haideti sa darimam acest sistem al tradatorilor si nemernicilor cu functii si sa punem in fruntea tarii OAMENI!

Trebuie sa schimbam in totalitate atit abordarea, cit si limbajul. De peste 27 de ani ne conditionam existenta cu cuvinte care ne instraineaza de noi insine. Cuvintele au o putere infiorator de mare asupra mintii, sufletului si comportamnetului uman. E vremea schimbarii!

Imi pare rau sa va spun insa unii, cu cintelcele lor de sirena, nu vor darimarea sistemului. Ei doresc ca sistemul sa preia controlul schimbarilor pe care le propun. Eu vreau sa distrugem sistemul si sa asiguram libertatea deplina a tuturor romanilor!

Avem posibilitatea si ne este la indemina sa asiguram existenta demna, onesta si indestulata a fiecarui roman in parte, dispus sa munceasca pentru el si pentru grupul caruia îi apartine! Avem obligatia sa ne asiguram ca niciun roman nu sufera! E timpul sa ne facem tara mindra de noi! Am chinuit-o si o chiuim cumplit, o slutim, o micsoram, o ignoram din ceea ce intreprindem zi de zi. Trebuie sa schimbam sistemul ca sa ne putem ridica.

Altfel, dupa cum evolueaza lucrurile, probabil va fi din nou o lunga noapte! E obligatoriu un salt major de constiinta! Nimeni nu-l va face pentru noi daca noi nu sintem hotariti sa ne luam soarta in miini! (666)