Dr. Roman, V.
03:16 (acum 8 ore)
către eu

… la multi si buni ani …

Romanii in laboratorul mondial / 536 / covid țintește rasa albă
Africa ‘neagră’ fără Magreb si Republica Sud-Africana are 1,1 miliarde de locuitori si decesele sunt mai mici decat in România … Rasa galbenă, China, n-are infectari, decese, Taiwanul, putin, Japonia un mic varf, la fel si in Koreea … acest virus este indreptat in primul rând împotriva rasei albe… Ma amuză când citesc ca intre SUA si Rusia continuă Războiul Rece… si marile companii IT sunt din China… Europa e un detaliu, a pierdut competitia demografica, tehnologica, stiintifică si pierde si pe cea culturală … Acest virus tinteste emisfera nordica in general, tarile cu rasa albă… Varujan Vosganian (scriitor, fost ministru, senator, deputat, reprezentant al Adunării Parlamentare al Consiliului Europei), Acest virus țintește rasa albă, Ziua News, 21/12/2021. Geneticiana Alexandra Henrion-Caude explică eșecul unui vaccin mARN facut pentru o varianta de virus iesita total din circulatie, Ziua News, Bucuresti, 26/12/2021
*
Roman, V.: In vremea molimei, 2021. Vlad, C.: Cavalerii noilor Apocalipse, 2020. Schwab, Klaus, Malleret, Thierry, Covid-19: The Great Reset, 2020. Filmul Hold-Up, The Great Reset. Cathala, H.-P.: Epoca dezinformarii, 1991. Robert Malone: Asistăm la cel mai mare experiment pe ființe umane din Istorie – Vaccinarea Covid, activenews.ro, 16/12/2021. Medicii dau OMS în judecată pentru crime împotriva umanității, ph-onlinero, Buc., 02/06/2021. Jessica Bateman, ’Nuremberg 2.0’: Why COVID Conspiracy Theorists See This Lawyer As Their Saviour, vicecom, London, 19/10/2021
*
Romanii in laboratorul mondial 535 / si marea resetare; 526 / cu v@ccin? Rabinul Chananya Weissman (Israel); 528, 523 / Trebuie să ne vaccinăm? 517 / cum să vaccinăm lumea; 511 / reuniunea de la Davos; 483 / dilema vaccinarii anti-covid; 477 / epidemiologul șef al Suediei despre covid; 450 / Noua Ordine Mondială / Jean-Jacques Crèvecoeur; 427 / in vremea molimei cu un stat esuat; 390 / pandemia, sfârşitul lumii; 425 / marea criză a omenirii; 390 / pandemia marchează sfârşitul lumii; 320 / riscul de contaminare; 317 / banditism politico-medical; 139 / reclamă dictatura medicală; 134 / cu mizeriile morale ale pandemiei; 322 ingroziti de Corona; 321 / Noua Ordine Mondiala post-Covid 19; 93 / Corona-virus si populismul; 29 / controverse și confuzii, Covid-19; 18 / tirania tehno-sanitară; 26 / Pandemia virala sau psihica? 13 / statul paralel al intunericului; 7 / Războiul global; 6 / Războiul mondial III a început

Romanii in laboratorul mondial / 535 / si marea resetare
… adică al felului în care s-au sfătuit între ei mai-marii lumii să o schimbe și să o stăpânească. Și ei vor să re-întemeieze lumea, dar într-un mod faustic, viclean, utopic… promite eliberare, dar aduce robie; promite sănătate eternă, dar permanentizează spitalul; promite fericire doar dacă ești deposedat de toate cele firești… O lume a controlului, supravegherii, raționalizării, penuriei. A unor lipsuri planificate, a unei stări permanente de teroare, a stăpânirii prin divizare… comunismul în forme noi și cu ajutorul noilor tehnologii. Tanarul Nicolae Steinhardt profetic: „Unii ar voi să vadă lumea organizată după stilul şi asemănarea unui spital. Ei visează numai analize, controale, vizite, inspecţii, injecţii, certificate, fişe, observaţii, carantine, diete, prescripţii, operații. Societatea omenească ar deveni, în acest vis urât, un sanatoriu cu disciplină de fier, cu paturi numerotate, pază la poartă, o plapumă de om, 250 g de pâine pe zi, un număr fix de calorii, vaccinuri săptămânale, radiografii lunare, măsurători anuale şi înmormântare igienică la sfârşit.”, Articole burgheze, 2008, p.96. Episcopia Europei de Nord, PS Macarie, Pastorala de Craciun, Stockholm, 24/12/2021
*
Roman, V.: In vremea molimei, 2021. Vlad, C.: Cavalerii noilor Apocalipse, 2020. Schwab, Klaus, Malleret, Thierry, Covid-19: The Great Reset, 2020. Filmul Hold-Up, The Great Reset. Cathala, H.-P.: Epoca dezinformarii, 1991. Robert Malone: Asistăm la cel mai mare experiment pe ființe umane din Istorie – Vaccinarea Covid, activenews.ro, 16/12/2021. Medicii dau OMS în judecată pentru crime împotriva umanității, ph-onlinero, Buc., 02/06/2021. Jessica Bateman, ’Nuremberg 2.0’: Why COVID Conspiracy Theorists See This Lawyer As Their Saviour, vicecom, London, 19/10/2021
*
Romanii in laboratorul mondial 526 / cu v@ccin? Rabinul Chananya Weissman (Israel); 528, 523 / Trebuie să ne vaccinăm? 517 / cum să vaccinăm lumea; 511 / reuniunea anuală de la Davos; 425 / marea criză a omenirii; 390 / pandemia marchează sfârşitul lumii; 139 / reclamă dictatura medicală; 134 / cu mizeriile morale ale pandemiei; 322 ingroziti de Corona-virus; 321 / Noua Ordine Mondiala post-Covid; 320 / riscul de contaminare; 317 / banditism politico-medical; 93 / Corona.virus si populismul; 29 / controverse și confuzii, Covid-19; 18 / tirania tehno-sanitară; 26 / Pandemia virala sau psihica? 13 / statul paralel al intunericului; 7 / Războiul global; 6 / Războiul mondial III a început

Romanii in laboratorul mondial / 526 / cu v@ccin? Rabinul Chananya Weissman (Israel)

1. Nu este un v@ccin. Un v@ccin, prin definiție, oferă imunitate la o boală. Acest lucru nu oferă imunitate la nimic. Prin urmare, este un tratament medical, nu un vaccin. Nu vreau să iau un tratament medical pentru o boală pe care nu o am.
2. Companiile farmaceutice, politicienii, instituțiile medicale și mass-media și-au unit forțele pentru a se referi universal la acest v@ccin, el nefiind v@ccin, cu intenția de a manipula oamenii pentru a se simți mai în siguranță în privința unui tratament medical. Pentru că sunt mincinoși, nu am încredere în ei și nu vreau nimic de-a face cu tratamentul lor medical.
3. Beneficiile presupuse ale acestui tratament medical sunt minime și în niciun caz nu durează mult. Cei enumerați mai sus recunosc acest lucru și vorbesc deja despre v@ccinuri suplimentare și despre un număr tot mai mare de „noi v@ccinuri” care ar fi necesare în mod regulat. Refuz să mă transform într-un pacient cronic care primește regulat injecții cu produse farmaceutice noi, care nici măcar nu previn infectarea.
4. Îmi pot reduce șansele de consolidare naturală a sistemului meu imunitar pentru a respinge un caz sever de virus. În cazul în care prind un virus, există vitamine și medicamente demonstrate cu rezultate minunate în prevenirea bolii, fără riscurile și necunoscutele acestui tratament medical.
5. Agenții de la punctul 2. insistă asupra faptului că acest tratament medical este sigur. Nu au de unde să știe acest lucru, deoarece efectele pe termen lung sunt complet necunoscute și nu vor fi cunoscute mulți ani. Pot să speculeze că este sigur, dar este lipsit de sens pentru ei să facă o astfel de afirmație care nu poate fi cunoscută. Deoarece sunt mincinoși, nu am încredere în ei și nu vreau nici o parte din tratamentul lor.
6. Companiile farmaceutice au răspundere zero dacă ceva nu merge bine și nu pot fi acționate în judecată. La fel și politicienii care promovează acest tratament. Nu mă voi injecta cu un dispozitiv medical experimental nou atunci când oamenii din spatele acestuia nu își asumă nicio răspundere dacă ceva nu merge bine. Nu îmi voi risca sănătatea și viața când ei nu-și asumă nimic.
7. Primul ministru israelian a admis deschis că poporul israelian este laboratorul mondial pentru acest tratament experimental. Nu mă interesează să fiu cobai sau să-mi donez corpul științei.
8. Israelul a fost de acord să împărtășească datele medicale ale cetățenilor săi cu o companie de medicamente, ca parte fundamentală a acordului lor de a primi acest tratament. Nu am consimțit niciodată ca datele mele medicale personale să fie împărtășite cu o astfel de entitate și nici nu mi s-a cerut. Nu voi contribui la această afacere urâtă.
9. Executivii și membrii consiliului de administrație de la Pfizer au recunoscut că nu au luat propriul tratament, în ciuda tuturor fanfaronadei și asigurărilor pe care le fac. Ei susțin că este nedrept să „treacă în față”. Aceasta este o scuză absurdă și este nevoie de o cantitate incredibilă de nesimțire pentru a spune chiar așa ceva. Dacă ar fi „dosit” câteva injecții pentru ei înșiși, nimeni nu ar fi observat. Ei le produc. În plus, miliardarii cu avioane private și insule private, cunoscuți pentru faptul că atunci când vor ceva, obțin, acum stau la coadă până când sute de milioane de țărani din întreaga lume vor primi tratamentul.
10. Mass-media instituțională a acceptat această scuză absurdă fără nici o întrebare sau îngrijorare. Mai mult decât atât, ei laudă directorii lui Pfizer pentru presupusa lor sacrificare de sine în a nu-și lua propriul tratament experimental până când nu-l luăm noi. Deoarece ne consideră astfel de proști, nu am încredere în ei și nu vreau noul lor tratament. Pot avea locul meu la coadă.
11. Trei fapte care trebuie puse la punct: Bill Gates: susține aceste vaccinuri ca fiind esențiale pentru supraviețuirea rasei umane; crede că lumea are prea mulți oameni și trebuie „depopulată”: poate cel mai bogat om din lume, nu a fost injectat și nu se grăbește. Nu, nu. Renunț în favoarea lui la orice tratament medical pe care el vrea să-l iau.
12. Politicienii și mass-media îi îndeamnă pe oameni să ia acest tratament atât ca o datorie morală, cât și civică. Beneficiile tratamentului sunt mult exagerate, riscurile sunt ignorate și necunoscutele sunt eliminate. Deoarece sunt înșelători și manipulatori, nu îmi voi risca bunăstarea personală pe integritatea lor.
13. Există o campanie intensă de propagandă pentru ca oamenii să ia acest tratament. Politicienii și vedetele își fac selfie-uri în care promovează injecția (probabil, în unele cazuri, pretind că se injectează), mass-media prezintă acest lucru ca fiind cel mai tare, mai inteligent, mai fericit și mai distractiv. Este cea mai răspândită campanie de marketing din istorie. Acest lucru nu este deloc potrivit pentru orice tratament medical, darămite unul nou, și mă conving să mă retrag.
14. Cei care îi urmează, postează imagini cu ei înșiși injectați cu un medicament, alimentând presiunea pe colegii lor pentru a face același lucru. Există ceva foarte alarmant și bolnav la acest lucru și nu vreau să fac parte din el. Nu am luat niciodată droguri doar pentru că „toată lumea o face” și e mișto. Cu siguranță nu voi începe acum.
15. Cei care își exprimă îngrijorarea cu privire la acest tratament medical sunt hărțuiți, calomniați, batjocoriți, cenzurați, ostracizați, amenințați și concediați din locurile de muncă. Aceasta include profesioniștii din domeniul medical care au îngrijorări bazate pe științe cu privire la droguri și îngrijitorii care spun că au asistat la cazuri de persoane suferind reacții oribile și moarte la scurt timp după ce au fost injectate. Când „unitatea” (cei de la pct. 2) curăță oameni buni care riscă totul pur și simplu pentru a spune că sunt îngrijorări cu privire la un nou tratament medical – chiar dacă nu se opun categoric – voi avea încredere în acești oameni curajoși de fiecare dată. Nu mă pot gândi la un singur caz similar din istorie când adevărul și moralitatea s-au dovedit a fi de partea instituției.
16. Acesta este cel mai mare experiment medical din istoria rasei umane.
17. În mod intenționat nu este descris ca cel mai mare experiment medical din istoria rasei umane.
18. Dacă ar fi în față cu masele, foarte puțini ar fi de acord să participe la un astfel de experiment. Manipularea maselor pentru a participa la un experiment medical sub pretenții false încalcă fundamentele eticii medicale și ale dreptului democratic. Nu voi permite oamenilor lipsiți de etică care se angajează într-o astfel de conduită să mă injecteze cu ceva.
19. Unitatea medicală nu informează oamenii despre nimic. Au devenit agenți de marketing pentru un medicament experimental, servind companii imense și politicieni care au făcut tranzacții cu ei. Acesta este un conflict direct cu mandatul lor de a se preocupa exclusiv de bunăstarea persoanelor aflate în grija lor. De când unitatea medicală a devenit coruptă și nu a devenit altceva decât un instrument corporativ și politic, nu am încredere în medicamentul experimental cu care doresc atât de mult să mă injecteze.
20. Suntem presați în diferite moduri de a ne injecta, ceea ce încalcă etica medicală și fundamentele societății democratice. Cel mai bun mod de a mă determina să nu fac ceva este să mă presezi.
21. Guvernul a secretizat protocolul legat de virus și tratamentele, pe 30 de ani. Acestea sunt informații pe care publicul le are dreptul să le cunoască, iar guvernul are responsabilitatea de a le împărtăși. Ce ascund? Chiar se așteaptă ca eu să cred că totul este kosher în legătură cu toate acestea și că sunt preocupați în primul rând de sănătatea mea?
22. Guvernul poate partaja datele noastre medicale personale cu corporații străine, dar nu ne vor împărtăși propriul protocol în această privință? Am iesit.
23. Unitatea a recrutat doctori, rabini, mass-media și mase pentru a aranja oamenii care nu doresc să fie injectați cu un nou medicament. Ni se spune că acestea sunt conspirații nebunești, că suntem împotriva științei, că suntem egoiști, că suntem ucigași, că nu ne pasă de bătrâni, că este vina noastră că guvernul continuă să impună restricții draconice asupra publicului. Totul pentru că nu vrem să fim injectați cu un tratament experimental, fără întrebări. Ni se spune chiar că avem obligația religioasă de a face acest lucru și că suntem păcătoși gravi dacă nu facem acest lucru. Ei spun că, dacă nu suntem de acord să ne injectăm, ar trebui să fim obligați să rămânem în casele noastre pentru totdeauna și să fim excluși din viața publică. Ce fac ei este oribil, dezgustător, o perversiune a bunului simț, a moralității și a Torei. Mă fac să mă retrag și îmi consolidează neîncrederea față de acești oameni și opoziția mea față de consumul de droguri experimentale.
24. Știu despre mulți oameni care s-au injectat, dar niciunul dintre ei nu a studiat știința în profunzime, nu a cântărit cu atenție beneficiile potențiale împotriva riscurilor, nu a comparat această opțiune cu alte alternative, a fost cu adevărat informat și a decis că acest tratament medical este cea mai bună opțiune pentru ei. Dimpotrivă, s-au injectat din cauza propagandei, presiunii, fricii, încrederii oarbe în ceea ce credea „majoritatea experților” (presupunând că toți au studiat totul în profunzime și au fost complet obiectivi, ceea ce ar fi foarte dubios), încredere oarbă în ceea ce i-au îndemnat anumiți rabini influenți (la fel și cele de mai sus) sau frică isterică că singura opțiune a fost injectarea sau îmbolnăvirea gravă de virus. Când voi vedea isterie în masă și comportament asemănător cultului în jurul unui tratament medical, voi fi extrem de suspect și îl voi evita.
25. Companiile farmaceutice au o lungă istorie a provocării „tratamentelor” în masă cu droguri „minunate” pe care le-au lansat asupra populațiilor, chiar și după ce problemele grave au devenit deja cunoscute. În loc să apese butonul de pauză și să oprească comercializarea acestor medicamente până când aceste probleme ar putea fi investigate în mod corespunzător, companiile de medicamente au făcut tot ce le stătea în putință pentru a suprima informațiile și a continua să-și împingă produsele. Când companiile și oamenii demonstrează o astfel de lipsă gravă de îngrijorare față de viața umană, nu voi avea încredere în ei că au făcut un nou medicament minune.
26. Într-adevăr, poveștile de groază se înmulțesc dar politicienii nu sunt nici măcar îngrijorați, unitatea medicală le îndepărtează ca fiind lipsite de legătură sau neglijabile, mass-media ignoră acest lucru, companiile de medicamente continuă cu viteza maximă, iar cei care ridică un steag roșu continuă să fie hărțuiți, cenzurați și pedepsiți. În mod clar viața și bunăstarea mea nu sunt preocuparea lor principală. Nu voi fi următorul lor cobai în laboratorul lor. Nu voi risca să fiu următoarea „coincidență”.
27. Deși mulți oameni au murit la scurt timp după ce s-au injectat – inclusiv tineri perfect sănătoși – nu avem voie să presupunem că injecția are legătură cu aceasta. Într-un fel, acest lucru este anti-științific și va face să moară mai mulți oameni. Cred că negarea oricărei legături posibile, abuzarea persoanelor care speculează că ar putea exista o legătură și faptul că nu există cea mai mică curiozitate de a verifica dacă ar putea exista o legătură, este ceea ce numim anti-știință și ar putea foarte bine să determine moartea mai multor oameni. Aceiași oameni cred că și eu sunt obligat să fiu injectat.
28. Resping venerarea religioasă, de tip cult, a unui produs farmaceutic și nu voi participa la acest ritual.
29. Deși furnizorul meu de „asistență medicală” continuă să mă blocheze, pentru a mă injecta, totuși nu mi-a furnizat informații despre acest tratament sau orice alte alternative posibile. Consimțământul informat a devenit consimțământul conform. Eu refuz.
30. Văd toate minciunile, corupția, propaganda, manipularea, cenzura, agresiunea, încălcarea eticii medicale, lipsa de integritate în procesul științific, suprimarea reacțiilor adverse incomode, respingerea preocupărilor legitime, isterie, comportament asemănător cultului, ignoranță, spirit închis, frică, tiranie medicală și politică, ascunderea protocoalelor, lipsa preocupării reale pentru om viața, lipsa de respect pentru drepturile și libertățile fundamentale ale omului, perversiunea Torei și a bunului simț, demonizarea oamenilor buni, cel mai mare experiment medical din toate timpurile fiind realizat de oameni lacomi, lipsiți de Dumnezeu… Văd toate acestea și am decis că toți pot avea locul meu la coadă. Îmi voi pune încrederea în Dumnezeu. Voi folosi mintea cu care El m-a binecuvântat și am încredere în instinctele mele naturale. Ceea ce duce la motivul final care rezumă de ce nu voi fi „vaccinat”.
31. Toată afacerea asta miroase. GatesofVienna.net Rabinul Chananya Weissman (Israel): 31 motive pentru care în niciun caz nu mă voi „vaccina”! OrtodoxInfo.ro, Bucurersti, 12/06/2021
*
Romanii in laboratorul mondial 523 / Trebuie să ne vaccinăm? 517 / cum să vaccinăm lumea; 390 / pandemia marchează sfârşitul lumii; 139 / reclamă dictatura medicală; 134 / cu mizeriile morale ale pandemiei; 322 ingroziti de Corona; 320 / riscul de contaminare; 317 / banditism politico-medical; 29 / controverse și confuzii, covid; 18 / tirania tehno-sanitară; 26 / Pandemia virala sau psihica?