Surpriza- Mele cel blajin il plesneste din scurt pe ambasadorul SUA
7 comentarii .20 ianuarie 2017
Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, s-a întîlnit azi cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, la sediul ministerului.Cei doi oficiali s-au referit la relevanța Parteneriatului Strategic dintre România și SUA și au menționat importanța dezvoltării acestuia, în continuare, pe toate palierele sale. În context, partea română a amintit angajamentul Guvernului României, reflectat prin Programul de Guvernare, pentru întărirea relațiilor cu SUA.După cum mai afăm din comunicatul oficial, surpriză maximă: blajinul Meleșcanu devine primul ministrul de externe post-decembrist care îi aplică, fie și elegant, o corecție limbutului ambasador american:
”În cadrul discuțiilor, ministrul afacerilor externe a argumentat ferm necesitatea unui dialog direct al Ambasadei SUA, şi nu prin intermediul mass-media (s.n.), cu Ministerul Afacerilor Externe şi autorităţile guvernamentale, în conformitate cu spiritul relaţiilor de parteneriat strategic, cu respectarea standardelor şi practicilor diplomatice”.
Reamintim că nu mai departe de ieri, Hans Klemm s-a produs pe o agenție de știri autohtonă cu o declarație în care îndemna la susținerea șefei DNA, Laura Kovesi, și la ignorarea dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță. (B.I.)

18 Comments
Marius Magureanu
bravo mr mele!!

Florea Moldovan ·
Брэила
fffoarte bine mele da cu ei de pamint nu-i ierta

Alexandru Dicu ·
Foarte bine că i-a tăiat macaroana

Maria Iliescu ·
Works at На пенсии
Bravo Mele

Jan Costache ·
Works at Freelancer Music / Film
Melescanu Rules!! Daca nici asta nu-i diplomat…. dracu’ mai stie ce-i aia diplomatie! Rupe-i, Meleeee!!!

Geta Valeanu ·
UNIVERSITATEA „ALEXANDRU IOAN CUZA” din IAŞI
Bravo D-le Melescanu, sinteti un mare diplomat ! Va felicit!

Sofia Matei ·
Liceul Teoretic Eftimie-Murgu, Bozovici
De ce să o susțină ca lucra pentru ei trebuie schimbat tot ce a făcut basescu si rădăcini adînci si fac numai rau

Emil Masca ·
Тырнэвени
ARE BAGAJELE LA USA

Luchian Voin
Dintodeauna am spus, ca singuru om care-l poate pune la punct pe acest Klemm este Teodor Melescanu, la prima iesire nepotrivita a lui Klemm, cu siguranta va fi chemat la ordin….sper sa intram in normalitate !

Nicoleta Curta ·
COLEGIUL SANITAR
bravo, domnule ministru. asta este o surpriza placuta pentru poporul roman.
7 Comentarii
1. Nea Garrigu Aveti niste cititori etraordinari, inteligenti si cultivati, cu vocabular ales. Despre autorii articolelor, tot asa. Nu cred cà mai dau pe aici ca sà nu fac complexe.
2. Poalelungi Iorgu Se vede că are o educație și o pregătire solidă, făcută înainte de 1989.Bravo, domnule Meleșcanu !
3. Mureșan Ioan Diplomat de carieră cu studii dinainte de potop nu la spiru haret. Nu îngenunchem în fața nimănui .Felicitări DOMNULE MNISTRU.
4. .Marius V. Corect. Poate ultimul nostru diplomat cu stiinta de carte, coloana dorsala si dragoste de glie.

5. Dan Robert Bravo, trebuia sa-i taie cineva nasu la ambasadorul asta tupeist. bine ca se duce de unde a venit. sansa noastra, a Romaniei este ca a castigat un republican, care o sa aduca alta echipa, ca democratii nu au facut decat sa ne traga de urechi….si atat.
6. dan34 In sfarsit! Mi-e greata de tupeul jegos al lui Klemm.
7. Ioana Felicitari, domnule ministru! Sper si ca l-ati avertizat ca daca se mai repeta…ura si la aeroport.