constantin tarnoveanu

07:15 (acum 4 ore)

către eu
domnule Coja,
deși nu mi-a trecut supărarea pe dvs, consider că asta trebuie știut în România.
doctorul cu cea mai mare eficiență anti-covid din lume, nu numai din America, doctorul Șerban Cocioabă din New York.
deși marcat de moartea soției care ne-a părăsit din cauza unui cancer cu un an de zile înainte de epidemie, el a găsit resurse psihice, fizice și morale, să vindece oameni.
tratamentul aplicat de el se bazează pe medicamente existente pe piață și l-a aplicat pacienților la domiciliu, fără spitalizare, cu cea mai mică durată de vindecare, 3-4, maxim 5 zile cu izolare la domiciliu. Foarte puțini au ajuns la spital, iar de murit a murit o singură persoană în vîrstă înaintată care avea probleme grave de respirație și inimă.
politicienii de stînga, primarul New York-ului a ordonat anularea licenței lui de doctor, pe motivul că nu respectă indicațiile OMS, și practică medicină de capul lui. Norocul lui a fost că asociațiile medicale din America au respins ordinul unui afemeiat sexual, care a și plătit deja pentru abuzurile lui sexuale. Cine vroia să distrugă și pe cine?
doctorul Șerban Cocioabă din New York, cavaler al medicinei mondiale, merită Ordinul Steaua României în grad înalt de cavaler din partea președinției României!
profit de ocazie să atrag atenția medicilor din România, care ar putea învăța și ei cîte ceva de la acest om minunat, în afară de meserie, că mai au și datoria morală sub jurămînt, care cere în primul rînd grija față de pacienți, înaintea politicii.
interviul a fost realizat în decembrie 2020. Deși nu veniseră democrații la putere, pentru că Trump era încă la putere, democrații care conduc statul New York au vrut să distrugă acest om minunat, numai pentru faptul că avea cea mai mare eficiență în tratarea infecțiilor cu Covid-19 și fără cheltuieli de spitalizare. În traducere, democrații nu mai aveau cum să fure din buzunarul statului cu ventilatoare, zile lungi de spitalizare și alte acadele mărunte. Cu alte cuvinte, doctorul Șerban Cocioabă a luptat și împotriva furtului practicat de democrați din buzunarul guvernului, mai exact din banii oamenilor, pentru care dl doctor poate fi numit pe drept cuvînt și un cavaler de onoare împotriva corupției. Asta se poate defini ca speculă pe suferința oamenilor, pentru care pierderea financiară e de două ori mai mare. Ce-ar trebui să pățească acești democrați? Las cititorii să tragă singuri concluzia, iar pe doctorii din România să-și exprime poziția și atitudinea înainte de a face politică de tot soiul.

Covid 19: Noi tratamente fara spitalizare cu Dr. Serban Cocioba, NY

 

multă sănătate că-i mai bună ca toate!

Secțiunea pentru atașamente