DATI NEAPARAT AVOCATILOR CONTRA ORICAREI DILEME JURIDICE !!!
 
Pulmonologul Wolfgang Wodarg :
 
AU LUAT 20 si 30 EURO DE FIECARE PACIENT NESTIUTOR PE CARE L-AU OTRAVIT  CU INJECTII LETALE  !!!
ACESTI OAMENI AU LUAT BANI CA SA OMOARE !!!
Subject: Re: Criminalii…
Va multumesc mult  pentru articol, stimate Domnule profesor : peste tot si in Franta si in Germania si in Elvetia si in multe alte tari pe toate continentele se ridica lumea cu avocati si cu medici , spre a-i aduce in fata justitiei si a-i pedepsi pe criminali .
Discutiile merg pana la a avea dubii daca trebuiesc pedepsiti schizofrenicii etc dintre acesti criminali ca, vezi Doamne, cazurile patologice trebuiesc tratate medical ?! Se dau lupte extraordinare intre medici si juristi plus victime, ca sa-i scape pe criminali „iertati”!
 
Problema cheie consta in a gasi modalitatea exacta , doveditoare, cum sa dovedesti exact, cum sa alcatuiesti statisticile exacte in continua amplificare etc pentru a dovedi crima in mod stiintific exact ! Caci dovezile stiintifice cele mai clare sunt aduse de fapt de chiar contractele lor care inca trebuiesc scoase integral din secretizare ! La lumina zilei !
Pulmonologul Wolfgang Wodarg , pune punctul pe i in aceasta argumentatie care insista pentru pedepsire :
 
ACESTI OAMENI AU LUAT BANI CA SA OMOARE !!!
ACESTI INIMAGINABIL DE JOSNICI OAMENI AU LUAT 20 si 30 EURO DE FIECARE PACIENT NESTIUTOR PE CARE L-AU OTRAVIT CU INJECTII LETALE !
 
CUM SA NU DEA SOCOTEALA PENTRU CRIMELE LOR PENTRU CARE AU LUAT BANI  ?!?

Sitzung 131: Schuld und Sühne

discutia incepe la min 1: 16  in varianta originala germana : Sitzung 131: Schuld und Sühne (odysee.com)
la min 1:23 Dr. Wolfgang Wodarg subliniaza distrugerea educatiei pentru medici in viitor caci daca nu-i pedepseste nimeni , formatia profesionala a medicilor va fi distrusa daca-i lasam sa creada ca au dreptul sa urmareasca profitul in loc de bunastarea omenirii(vezi juramantul lui Hipocrate!), a pacientului, cautand adevarul stiintific pentru bunastarea pacientului !
De aceea criminalii medicali etc, trebuiesc pedepsiti, si nu altfel !
Fundalul discutiei este generat pentru inceputul acestei sedinte condusa in cadrul Consiliului Corona german ( Stiftung Corona Ausschuss.de) , de catre savantul Priv.-Doz. Dr Michael Nehls( Molekulargenetiker, Schwerpunkt Immunologie), care explica importanta extraordinara a vit D – salvatoare daca ar fi fost administrata din timp in 9 cazuri din 10 . DAR MEDICATIA PREVENTIVA A FOST INTERZISA !SAU TRECUTA SUB TACERE adica importanta de a lua supliment de zinc, seleniu, magneziu, vit D si C, spre a preveni contaminarea .
Aveti varianta in engleza INTEGRALA a acestei discutii ce cuprinde si amanunte extrem de importante despre vit D(mare statistician !) – combate si cancerul :

Session 131: Crime and Punishment