CD
797 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
MASCARADA STIINTIFICA
Agregat de CD

Majoritatea cercetărilor publicate sunt o fraudă completă, iar fiecare domeniu al științei este dominat de escroci și falsificatori care fabrică cercetări pentru a colecta bani din subvenții guvernamentale sau private, în timp ce promovează narațiuni false.

Chiar si institutele de cercetare stiintifica sau universitatile ce au asemenea centre de cercetare, primind stipendii guvernamentale extreme de mici trebuie sa-si orienteze cercetarile in afara zonei de interes guvernametal si sa lucreze pentru sectorul privat, care de fapt nu vrea cercetari reale si costisitoare ci doar povesti/narrative care sa le confirmae propriile lor teorii si interese.

Nu mai exista cercetare onesta stiintifica si nici reviste cinstite care sa faca comunicarile cu revizuirile de regoare „peer review”[o publicație academică este revizuită de colegi, prin procesul de evaluare inter pares, ce supune munca savantă, cercetarea sau ideile unui autor controlului altora care sunt experți în același domeniu (colegii) și este considerat necesar pentru a asigura calitatea științifică academică.]
Abia cand lucrurile au luat-o aiurea de tot si lumea afost victima unui atac la libertate si sanatate soldat cu serioase pierderi de vieti si imbolnaviri inca in progres si acum cand lumea nu mai crede nimic din ce se publica, au inceput unele institute sa-si revina la bunul simt si sa conduca cercetari corecte de confirmare sau infirmare a unor narative scandaloase.

– Decenii de cercetare asupra Alzheimer se dezvăluie acum a fi FALSE.
– Cercetarea antidepresivelor „serotoninei” a fost toate FALSE.
– NASA promovează mai multă știință falsă, susținând că trimite elicoptere pe Marte (o planetă practic fără atmosferă).
– Teoriile economice care împing MMT sunt toate FALSE și esuate în total nonsens.
– „Știința” climatică NOAA, este o FRAUDA fictivă completă, bazată pe ideea absurdă că dioxidul de carbon este un „poluant” care ucide plantele verzi (este de fapt invers carbonul este esențial pentru fotosinteză).
– Știința vaccinurilor nu este altceva decât FRAUDE, care promovează injecții experimentale periculoase și mortale despre care nici măcar nu pretind că au reușit în studiile clinice pe termen lung care arată siguranța și eficacitatea.

Decenii de cercetare asupra bolii Alzheimer sunt acum puse sub semnul întrebării, deoarece se dovedește că cercetătorii au manipulat fotografii ale proteinelor amiloide pentru a face să pară că aceste proteine cauzează boala Alzheimer.
De ce au falsificat fotografiile?
Pentru a colecta peste 28 de milioane de dolari subvenții de la National Institute of Health, desigur, care acordă granturi oricui poate susține minciunile Big Pharma, permițând industriei farmaceutice să vândă mai multe medicamente care nu au efect.

Întreaga industrie a medicamentelor antidepresive bazată în întregime pe FRAUDE… nu există nici un „dezechilibru al chimiei creierului” care să fie rezolvat cu pastilele ISRS
Cu cât te uiți mai mult la Big Pharma și la așa-numita „știință” medicală, cu atât mai mult îți dai seama că totul este o fraudă masivă, coordonată, condusă de lăcomie talmudica, să vinzi medicamente pe bază de rețetă unor persoane care nu au nevoie de ele și nici nu vor fi ajutate de ele.

Întreaga industrie a medicamentelor antidepresive a fost recent dezvăluită ca o fraudă masivă. Totul are rădăcini în afirmația falsă că depresia este cauzată de „un dezechilibru chimic” din creier care ar putea fi corectat cu medicamente ISRS.
Dar, după cum raportează Amgreatness.com, întreaga fraudă a fost distrusă de un nou studiu la University College London care confirmă că nu există nicio legătură între nivelurile scăzute de serotonină și depresie. Cartelurile farmaceutice pur și simplu au inventat totul:

University College London a raportat săptămâna trecută o descoperire uluitoare în studiul depresiei clinice. Cercetătorii au concluzionat că „nu există nicio dovadă clară că nivelul serotoninei sau activitatea serotoninei sunt responsabile pentru depresie”. Studiul longitudinal care acoperă decenii „sugerează că depresia nu este probabil cauzată de un dezechilibru chimic și pune sub semnul întrebării ce fac antidepresivele”. https://scitechdaily.com/scientists-find-no-evidence-that-depression-is-caused-by-chemical-imbalance-or-low-serotonin-levels/#:~:text=After%20decades%20of%20research%2C%20there,College%20London%20(UCL)%20scientists

În esență, Big Pharma și mass-media corporativă complice finanțate de farma au comis fraude medicale masive de zeci de ani, mințind publicul și promițând că pastilele SSRI te vor face mai fericit. În realitate, nu a făcut decat ca Big Pharma să fie mai bogată. Întreaga industrie este înrădăcinată în fraudă și știință falsă.

„Știința” economică este si ea o glumă atât de mare încât liderii mondiali impulsionați de vaccinul covid devin covidieni, iar recesiunile economice nu mai sunt numite recesiuni
Mulți dintre liderii mondiali care au susținut că vaccinurile covid te vor proteja de infecțiile covid au fost ulterior infectați ei înșiși. Acesta include președintele fals Joe Biden, ministrul fals Justin Trudeau și o mulțime de alți lideri mondiali falși care au fost instalați la putere prin alegeri truncate.

Și acum, ni se spune de către propagandiștii Ministerului Adevărului de la Casa Albă că două trimestre consecutive de scădere a PIB-ului[Produsul Intern Brut] nu mai reprezintă o „recesiune”, deoarece un democrat este la Casa Albă. Iar „autoritatea” informațiilor false WIKIPEDIA și-a ALTERAT PROPRIA DEFINIȚIE A „RECESIEI” PENTRU A SE POTRIVA MINCIUNILOR ECONOMICE ALE CASEI ALBE, APOI A ÎNGHEȚAT PAGINA ȘI A INTERZIS TOATE EDITARILE.

Întregul domeniu al MMT – Teoria Monetară Magică – are rădăcinile în iluzie și falsificare completă, susținând că guvernele pot imprima bani la infinit fără inflație și fără consecințe negative. Acestea sunt amăgirile oamenilor nebuni care distrug lumea, dar adesea o fac în numele „științei”.
Mass-media intră în panică, susțin că întreaga lume se încălzește mai repede decât „restul lumii”

Ca un exemplu hilar al nebuniei științei nedorite a cultului climatic, nu căutați mai departe decât mass-media controlată de corporațiile kosher, care susține acum că fiecare țară din lume se încălzește mai repede decât orice altă țară din lume.
O astfel de afirmație este matematic imposibilă, dar ea a devenit revendicarea nebună implicită a mass-media cultului climatic, indiferent de natura sa de neînțeles.

Următoarea listă a fost întocmită de “America’s Frontline News”:
„Europa se încălzește mai repede decât o mare parte din lume, spune un specialist în climă”, a raportat CBC News săptămâna trecută.
Anul trecut, însă, a fost Israel.
„Israelul se încălzește aproape de două ori mai repede decât restul lumii, arată datele”, a raportat Ynet News.

Apoi, din nou, la fel a fost și New England.
„Studiu: New England se încălzește mai repede decât restul lumii”, a raportat CBS News.
La fel ca si Europa…
„Europa se încălzește mai repede decât restul lumii, iar oamenii de știință sunt nedumeriți”, a raportat Space.com.

… Și Africa, care s-a încălzit mai mult decât media globală de zeci de ani.
„Africa se încălzește mai repede decât restul lumii: al șaselea raport de evaluare IPCC”, a raportat Down to Earth.
„Africa se încălzește mai mult, mai repede decât alte regiuni ale lumii”, a spus VOA News.

„Raportul constată că tendința de încălzire din ultimele trei decenii în toate subregiunile africane a fost mai puternică decât în ultimii 30 de ani. În această perioadă, a spus că Africa s-a încălzit mai repede decât temperatura medie globală pe uscat și ocean combinate”, se spune în articol.

Cu un an înainte, a fost China.
„China se încălzește mai repede decât media globală, arată datele”, a raportat Bloomberg în 2020, spunând că se întâmplă de zeci de ani.
„China a înregistrat creșteri mai rapide ale temperaturii și creșterea nivelului mării decât rata medie globală în ultimele decenii și a experimentat evenimente meteorologice extreme mai frecvente, potrivit datelor oficiale”, se spune în articol.

Dar alte magazine au spus că este Australia.
„Australia se încălzește mai repede decât media globală”, a raportat Statista în 2020.
O analiză realizată de America’s Frontline News a rapoartelor presei israeliene a constatat că valurile de căldură așteptate pe care mass-media le folosesc pentru a impulsiona alarmismul climatic sunt de fapt mai reci decât cele de anul trecut.
„Ministerul Sănătății a emis o avertizare de temperatură extremă, pe măsură ce valul de căldură s-a intensificat miercuri, vârful acestuia fiind așteptat joi”, a informat miercuri Times of Israel.

Doamne, încălzirea globală este atât de rea încât, într-un fel, face fiecare țară mai fierbinte decât toate celelalte țări, chiar dacă acele țări sunt ele însele mai fierbinți decât toate celelalte țări. Logica circulară, fraudă totală.
Bine ați venit la cultul climei, unde logica nu este niciodată permisă.

NASA si ea pretinde că elicopterele alimentate cu energie solară pot zbura pe Marte unde practic nu există atmosferă
Într-un alt articol uluitor de falsitate științifică flagrată, NASA nu numai că pretinde că va zbura un elicopter alimentat cu energie solară pe Marte – o planetă cu doar 0,6% din atmosfera Pământului la nivelul mării – ci și acum susțin că va trimite încă două elicoptere către Marte care vor fi folosite pentru a transporta roci grele de-a lungul suprafeței planetei,raportat de “EPOCH TIMES”.

Deci, acum, ar trebui să credem că elicopterele cu energie solară pot zbura fără atmosferă? Aceasta este doar cea mai recentă nebunie de la NASA, care a făcut eforturi extraordinare pentru a falsifica emisiunile Apollo.
NASA ca si intreaga elita universitar-academica a SUA a fost treptat, incepand din anii ’50 inlocuita cu nulitati kosher, activisti ardenti ai liberalismului progresist.

Falsificarea climei: 96% din stațiile de temperatură sunt CREATE pentru a exagera temperaturile, „știința” climatică, desigur, este manipulată ca orice altceva.
Nu există nicio criză de încălzire globală, dioxidul de carbon nu este un poluant, iar așa-numitul efect de „gaz cu efect de seră” din CO2 este o ficțiune completă.

După cum raportează astăzi Breitbart.com:
“Un studiu care a investigat amplasarea stațiilor de temperatură ale Administrației Naționale pentru Oceanic și Atmosferic (NOAA) a constatat că 96% dintre instalațiile utilizate pentru măsurarea căldurii nu au îndeplinit standardele proprii ale agenției de „plasare necoruptă”.

Cercetările pentru studiu arată că corupția de 96% se datorează faptului că aparatele de măsură a stațiilor sunt afectate de efectele urbanizării – sau căldura produsă din cauza apropierii lor de asfalt, mașini și alte produse care produc căldură, captează căldură sau accentuează căldura. Cu alte cuvinte, modul în care coruptii NOAA manipulează „încălzirea globală” este să plaseze stații de masurare a temperaturii lângă drumuri fierbinți și zone urbane supraîncălzite, apoi să țipe: „Se încălzește!”

NOAA este un front de spălare a științei nedorite pentru industria climatică de un trilion de dolari, iar întreaga industrie are rădăcini în fraudă și înșelăciune. Acest lucru devine din ce în ce mai evident pentru cetățenii germani, apropo, care realizează brusc că vor îngheța iarna aceasta din cauza lipsei de energie din gaz natural din Rusia, deoarece liderii sinucigași ai Europei de Vest au decis să demonteze majoritatea resurselor de combustibili fosili și să încerce să supraviețuiască. pe solar și eolian; success!

Pariul a fost catastrofal. Nici măcar nu este frig încă și mai multe orașe germane sting deja luminile și tae dușurile fierbinți pentru a încerca să economisească consumul de energie în așteptarea unui colaps energetic în această iarnă, relatează “The Guardian”:
“Orașele din Germania sting reflectoarele de pe monumentele publice, închid fântânile și impun dușuri reci pe piscinele municipale și sălile de sport, în timp ce țara se luptă pentru a-și reduce consumul de energie în fața crizei gazului rusesc care se profilează.”

Ce s-a întâmplat cu toată „știința” verde care trebuia să salveze lumea în timp ce scoate oamenii din combustibilii fosili?
S-a dovedit a fi o fraudă științifică completă împinsă de politicieni de rea-credință, jurnaliști vanduti și corporații profitoare.
Acum, Europa de Vest se va confrunta cu o implozie economică, fără acoperire pe scară largă, șomaj, foamete care pune viața în pericol la vremea rece în lunile următoare. Toate acestea sunt înrădăcinate în „ȘTIINȚA” OCCIDENTALĂ, nu uitați, care pretinde că deține monopolul asupra „faptelor” și vrea să vă conducă viața și să vă spună câtă energie aveți voie să consumați.

Nu uitați că vi se va cere, de asemenea, să mâncați greieri, să beți urină reciclată și diaree (preconizat deja să fie lansat în Los Angeles) și să „dețineți nimic” dar sa fiti fericiti.

Revistele științifice în sine sunt pline de ficțiune deliberată, ele au devenit reviste de știință obsedate de cercetarea schimbărilor climatice, susținând că schimbările climatice determină țestoasele să rămână fără păr sau că schimbările climatice ruinează căsătoriile (și alte prostii savante).

Puteți vedea mai multe exemple de știință nedorit hilară la “ScienceClowns.com.”
https://scienceclowns.com