ASASINATE CONTRA UNIONIŞTILOR din Basarabia:

IN MEMORIAM:

– Martirul Dan Capbătut, de 18 ani, licean eminent din clasa XII din or. Floreşti, fiul profesoarei de l. română Neli Capbătut de la Liceul Teoretic „M.Eminescu„ un adolescent care visa să devină Jurnalist UNIONIST.

Omorât cu cruzime la 14 ianuarie 2015 noaptea de către 5 persoane rusofone bete turte care l-au legat cu sârmă ghimpată de o maşină şi l-au târât circa 2 km. Asasinii sunt niste hoholi rusofoni anti-români și anti-europeni din s. Ivanovka majoritar ucrainească. Primarul de Sevirova și Ivanovka este un oarecare Boris Nedoruban mare activist al Partidului Comuniștilor Terorişti, iar fiul lui vitreg, ucigașul Maxim Pelivaniuk de 28 de ani urăşte tot ce este românesc ! Presedintele Timofte și toată poliția mafiotă locală încearcă să
mușamalizeze acest caz ca și multe alte asasinate la comandă contra
moldovenilor Unioniști !

http://www.jc.md/dosar-tanarul…

N.B.

Un alt caz similar:

– Marius Sava, un tânar licean basarbean Unionist de 19 ani

omorât mişeleşte de agenţi rusofoni la Timişoara la 4 Septembrie 2011,

în timpul expoziţiei Steagului lui Ştefan cel Mare, adus de la Bucureşti

la Muzeul de Istorie din Chişinău /24 August–12 Septembrie 2011/

/tatăl său, Eugen Sava era directorul acestui muzeu/.

Nota redacției: Adică să înțelegem că asasinii liceanului DAN CAPBĂTUT au ales anume noaptea de 14 ianuarie, adică primele ore ale zilei de 15 ianuarie?!

Se cuvine făcut ceva pentru ca amintirea celor doi martiri, MARIUS SAVA și DAN CAPBĂTUT să fie păstrată cu grija meritată. Dumnezeu să-i odihnească…

Cum bine meritată este și aplicarea legii pentru identificarea și pedepsirea asasinilor, fie-le numele și amintirea blestemate în veac.