Maria
6 aprobate

dakhel_maria@yahoo.com
178.138.96.180

 

 

În răspuns la nicu bar cohen.

Dle Nicu, eu cred ca Iisus a existat. Exista entitati care vad mai departe de varful nasului.
Energiile universului se manifesta prin noi si prin tot ceea ce ne înconjoară. Scopul noului program cosmic adus de Iisus a fost scoaterea orbilor de pe pamant din karma. Stiti ca daca te manifesti ca un derbedeu pe pamant, repeti lectiile pana te autodistrugi, sau pana te cumintesti. Pur si simplu, nu poti iesi din cercul in care te invarti si esti nevoit, ca sufletul unui sinucigas, sa repeti aceeasi lectie.
Ce au facut papii, popii si toti francmasonii istoriei, este lectia lor. Pe care o tot repeta, intr-o incercare disperata de a construi un sistem perfect. De aceea repeta comunismul sub diverse forme. Nu-i ajuta capul sa conceapa un sistem armonios. Pentru ca ei sunt dizarmonici in interior.
Partea bună a faptului ca sunt tampiti marii manipulatori ai lumii: degenereaza si nu se mai inmultesc, cu ADN-ul lor spurcat cu tot.
Partea rea: ademenesc copii si tineri cu burse de studii si prefacute intentii patriotice. Dar tot raul este spre bine: si asta vor plati. E legea care se aplica atunci cand iubire si adevar nu exista.